BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sta uraditi a ne opsovati?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nikad tenisera od njega!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebo ga ti Damire. Ovdje nisi smio ispast, sve otvoreno ali to je Damir. Nikad dva turnira spojit kako valja. Yebo twe drop shot, on ti bukvalno uzima dosta poena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sta je ovo biloo ?? Ja mislio nema prijenosa i tek na 10-9 vidim da ima.Kakve su ovo zene igrale u tie brejku ,pa brate Damire kako nisi ovo mogao iskoristiti,mozel neko kratki rezime meca.
FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
E jbg Damire, tako ti je kad propustis par set lopti. Nikako da uveze 2 dobra turnira, zadnji put se to desilo sa titulom u Dominikanskoj republici i finalom u Meksiku ili polufinalom, i ne sjecam se bas. Uglavnom finu priliku je propustio jer mu je bio otvoren zdrijeb do finala al ocito da on ne zna iskoristit ponudjeno.
Poraz Tome u 2.kolu dubla.
Poraz Tome u 2.kolu dubla.
Ja bilmeza majko moja mila.

-
- Kontakt:
Tomo sutra pocinje u 11h a Mirza oko 16h. Bit ce stream za obojicu.
Dobija nenormalne ret kad servira 120 kmph i ja bi mu ritwrnao dobro na to... nemam ata reci jbg mora imat vise neku konstantu
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
A na rezultatima pise da Mirza pocinje u 13,30 ??oldtown1990 je napisao/la:Tomo sutra pocinje u 11h a Mirza oko 16h. Bit ce stream za obojicu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jest Mirza u pola 2esprit24 je napisao/la:A na rezultatima pise da Mirza pocinje u 13,30 ??oldtown1990 je napisao/la:Tomo sutra pocinje u 11h a Mirza oko 16h. Bit ce stream za obojicu.
-
- Kontakt:
Program pocinje u 13h po Istanbulskom vremenu sto znaci u 14h po nasem a Mirza igra drugi mec na centralnom terenu pa ti eto racunaj kad bi trebao poceti.esprit24 je napisao/la:A na rezultatima pise da Mirza pocinje u 13,30 ??oldtown1990 je napisao/la:Tomo sutra pocinje u 11h a Mirza oko 16h. Bit ce stream za obojicu.
Reker u ruke, pa reternirajgrgr je napisao/la:Dobija nenormalne ret kad servira 120 kmph i ja bi mu ritwrnao dobro na to... nemam ata reci jbg mora imat vise neku konstantu

na drugu set loptu je Damir odlično odservirao drugi servis, na liniju, a on pogodio strašnu dijagonalu...na prvu set loptu je bio nešto lošiji servis, ali svejedno je teško napraviti viner reternom
Sarajevo ništa, Tuzla ništa, neki momak iz Doboja je mašina 12-13 godina i još neki u Hercegovini, ali već igra za Hrvatsku...ugl, teško da ćemo imati ikoga poslije ovihUnofficialpage je napisao/la:Da li ima nekih mlađih igrača koji nešto obečavaju?
Hoće u TOP 60 a gubi od Martija sa 2:0. Neće moći ove noći, a ni sljedeće sigurno. 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Tu je i stručnjak za ranking 

Nije da nismo navikli.
Tomo poceo, vec zijanio servis.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lagan poraz Tome 1-6 1-6
Radi li kod vas stream sa ove stranice:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kod mene radi, ev gledam malo langera i stkhavskog...Unofficialpage je napisao/la:Lagan poraz Tome 1-6 1-6
Mogo bi se ovdje Mirzi zdrijeb maksimalno otvoriti..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Mirza ce na teren prije 16h. Izgleda da su oni pogrijesili na OOP gdje pise da program pocinje u 13h po njihovom vremenu a 14h po nasem. Kako god sretno Mirzi.
Anita Husaric se plasirala u 1/4 finale Brckog dok je Nerman Fatic ispao u 2.kolu Bola.
Dea za nekih sat vremena pocinje mec 2.kola u Podgorici.
Anita Husaric se plasirala u 1/4 finale Brckog dok je Nerman Fatic ispao u 2.kolu Bola.
Dea za nekih sat vremena pocinje mec 2.kola u Podgorici.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Proradilo i kod mene. 
izgleda danas neće biti stream za Deu, za prošli meč je bio ali danas nema nizajdan meč.

izgleda danas neće biti stream za Deu, za prošli meč je bio ali danas nema nizajdan meč.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.