NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ko se vraca u tim, od ovih povrijedjenih, za vikend ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeli se vratio Ajayi ? Šta je sa Krstanovićem ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Na danasnji dan prije tocno 10 godina, 1.kolo tadasnjeg Kup Uefa i nas najveci europski uspjeh
BASEL – Stadion St. Jakob-Park. Gledatelja 14.458. Sudac: Zsolt Szabó (Mađarska).
STRIJELCI: 1:0 Delgado (10), 2:0 Ergić (70), 3:0 Delgado (78), 4:0 Eduardo (85), 5:0 Delgado (88). Crveni karton: Režić (53).
FC BASEL: Zuberbühler, Petrić, Chipperfield, Ba, Müller, Delgado, Degen (od 62. Ergić), Eduardo, Smiljanić, Zanni, Rossi (od 77. Džombić)
NK ŠIROKI BRIJEG: Bašić, Kožul, Landeka, Šilić, Abramović (od 85. Galić), Režić, Anić, Erceg (od 57. Bajkuša), Renato, Ronielle, Lukačević (od 65. I. Bubalo).
IGRAČ UTAKMICE: Matías Delgado (FC Basel)
Bio na ovoj utakmici, odlicno smo se drzali tamo do 70. min, ali onda je jednostavno sve puklo, a tada je HRT prenosio nas susret 
BASEL – Stadion St. Jakob-Park. Gledatelja 14.458. Sudac: Zsolt Szabó (Mađarska).
STRIJELCI: 1:0 Delgado (10), 2:0 Ergić (70), 3:0 Delgado (78), 4:0 Eduardo (85), 5:0 Delgado (88). Crveni karton: Režić (53).
FC BASEL: Zuberbühler, Petrić, Chipperfield, Ba, Müller, Delgado, Degen (od 62. Ergić), Eduardo, Smiljanić, Zanni, Rossi (od 77. Džombić)
NK ŠIROKI BRIJEG: Bašić, Kožul, Landeka, Šilić, Abramović (od 85. Galić), Režić, Anić, Erceg (od 57. Bajkuša), Renato, Ronielle, Lukačević (od 65. I. Bubalo).
IGRAČ UTAKMICE: Matías Delgado (FC Basel)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
gledao sam preko HRT-a i dobro smo stajali ali je naš golman dosta toga usrao,sićam se jednog gola kad je bio faul i dok je on namještao živi zid sudac već svirao a on nije skužio,baselov igrač opuca on ko posran ostade...
Basic panjina, on i Bacak su vjerovatno najgori golmani u povijesti klubabrigsiroki je napisao/la:gledao sam preko HRT-a i dobro smo stajali ali je naš golman dosta toga usrao,sićam se jednog gola kad je bio faul i dok je on namještao živi zid sudac već svirao a on nije skužio,baselov igrač opuca on ko posran ostade...
HRHB
HRHB
Delgado vs Bašićbrigsiroki je napisao/la:gledao sam preko HRT-a i dobro smo stajali ali je naš golman dosta toga usrao,sićam se jednog gola kad je bio faul i dok je on namještao živi zid sudac već svirao a on nije skužio,baselov igrač opuca on ko posran ostade...
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Evolve
- Kontakt:
Sjecam se te utakmice. Gledao na hrt. Bio sam strasno ponosan gledat siroki na hrt-u . Mislim da je Blažičko komentirao. Zao mi je sto se nismo predstavili u boljem svjetlu, al golman je bio uzasan..
NK Široki Brijeg
-
felix123
- Kontakt:
Štico u Sarajevu ???

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
To bi im bio odlican izbor hahahahahhafelix123 je napisao/la:Štico u Sarajevu ???![]()
![]()
Stico prodavac magle, nikad od njega trenera
HRHB
HRHB
Kakva su ocekivanja u prijedoru? Jeste kompletni??
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Igrao je u nizim hrvatskim ligama, sad je sudac koliko ja znamjagamu je napisao/la:Sta bi kasnije sa ovim Ercegom gdje on zavrsi??
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Ide se na pobjedu. Sto se tice kadra, vracaju nam se kartonirani sesar i ćorić, za krstanovica neznam jel se oporavio od ozljede neke sta vuce.Prijedor je napisao/la:Kakva su ocekivanja u prijedoru? Jeste kompletni??
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Utakmicu Rudara iz Prijedora i Širokog Brijega prenosit će klupska televizija NKŠB TV.
NK Široki Brijeg
Jel vam ovo na utakmici protiv bazela bio trener I.Karacic, sto je selektor juniorske repke trenutno??
Kakav je on trener???
i sta kazete za stilica ublehas?? Odkud u sarajevu??
Kakav je on trener???
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
nije, to je Toni Karačić i tada je bio pomoćnik a glavni trener Ivica BarbarićIvanOsim je napisao/la:Jel vam ovo na utakmici protiv bazela bio trener I.Karacic, sto je selektor juniorske repke trenutno??
Kakav je on trener???
kakav stilic?
Odlicno, svaka im castEvolve je napisao/la:Utakmicu Rudara iz Prijedora i Širokog Brijega prenosit će klupska televizija NKŠB TV.
HRHB
HRHB
Da mislio sam na Tonija.. kakav je trener, i jel ikad bio glavni trener kod vas??brig je napisao/la:nije, to je Toni Karačić i tada je bio pomoćnik a glavni trener Ivica BarbarićIvanOsim je napisao/la:Jel vam ovo na utakmici protiv bazela bio trener I.Karacic, sto je selektor juniorske repke trenutno??
Kakav je on trener???
kakav stilic?
A dalje sam mislio na silica dalibora, negdje procita da ide u sarajevo??
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Dečko Štimac se spominje za trenera Sarajeva a ne Šilić, on je sp. direktor u Širokom.IvanOsim je napisao/la:Da mislio sam na Tonija.. kakav je trener, i jel ikad bio glavni trener kod vas??brig je napisao/la:nije, to je Toni Karačić i tada je bio pomoćnik a glavni trener Ivica BarbarićIvanOsim je napisao/la:Jel vam ovo na utakmici protiv bazela bio trener I.Karacic, sto je selektor juniorske repke trenutno??
Kakav je on trener???
kakav stilic?
A dalje sam mislio na silica dalibora, negdje procita da ide u sarajevo??
Toni je bio trener u dva navrata. Sad je šef omladinske škole. Već 3-4 godine i izbornik U-19 BiH
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 21 gost.