Evropska fudbalksa federacija (UEFA) ozbiljno razmatra mogućnost uvođenja trećeg klupskog takmičenja.
Na sastanku predstavnika UEFA-e na Malti razgovarano je o mogućnosti da ekipe koje ne uspiju ostvariti plasman u Evropsku ligu, igraju u posebnom takmičenju. "Novo takmičenje bi omogućilo i manjim ekipama da igraju završnice evropskih takmičenja", rekao je Volodomir Geninson iz Fudbalskog saveza Ukrajine.
Ranije je UEFA imala nekoliko takmičenja, ali se ostalo na kraju na Ligi prvaka i Evropskoj ligi. U prošlosti su se igrali Kup pobjednika kupova i Intertoto kup.
Ovo bi svakako bilo dobro i za bh. timove, koji još nikad nisu uspjeli da se plasiraju u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ovaj trener macabija uveo watford u ligu i onda mu se ljudi zahvalili...a on onda uvede macabi u lp preko basela
Dobra je nasa Uprava kakvih ima
Malo sale
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pojavio se još jedan trener u opticaju, a radi se o još jednom stručnjaku iz Hrvatske i također bivšem selektoru te zemlje Zlatku Cici Kranjčaru.
Evo dio clanka
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Evo trener dinama nije nikog vodio prije njih...pa pobijedi arsenal Ali zato Mamic stariji dovede ekstra igrace, pa imas sa cim igrati u evropi
Dinamo pobjedjuje arsenal u lp, a mi gledamo kako cemo sa radnikom igrati?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
hilmo je napisao/la:Pročitao na jednom mahalskom portalu, kao Ibraković se u Lukavici sastao sa njim ali nije poznato da li je privatno druženje ili pregovori
Ako ti nije problem da mi pošalješ taj link na pp.
Da se hoće više rješiti ova saga oko trenera... Žali Bože što istog tražimo tek sada umjesto na ljetnoj pauzi kada smo imali svo vrijeme svijeta, plus bi čovjek mogao fizički pripremiti ekipu kako treba.
Mojne samo Štimca neće nam dati Maminjo Saida onda na posudbu