Koji je tvoj izgovor za ne kupovanje članske prijatelju?Alipasino je napisao/la:Tacno a znas li kolko ih ne dolazi vise.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Osnovni cilj Uprave treba da bude stavljanje istog na zdrave temelje. Zdravi temelji su - Klub bez dugova. Svim srcem se nadam da će glavnina sredstava zarađenih od Evrope otići na sanaciju dugova i tekuće redovno održavanje. Zašto strepiti svake godine za licencu? Zašto su sve Uprave do sada naše najveće legende (Bukala, Spreču, Hadžiabdića) onemogućavale u penzionisanju? Zašto bi bilo kome ostajali dužni i potom moljakati te iste ljude da nam ne osporavaju licencu za evropska i domaća takmičenja?
Uprava sa, Gredićem na čelu se mora izboriti, da se riješi višedecenijskih dugova i postavi Klub na zdrave temelje. Sva ova hajka je upravo zbog love koja treba doći u Klub. Neki bi željeli doći u Klub, kupiti par dobrih igrača, osvojiti, titulu, KUP i još više zadužiti Klub. Ta vrsta upravljanja donosi instant rezultat, koji za rezultantu ima još goru situaciju - sutuaciju u kakvoj su bili KK Bosna (nažalost propala) i FK Željezničar (na svu sreću se iskobeljao iz problema).
Bez dobrih temelja nema stabilne kuće. Nažalost, neki koji govore da vole tu kuću, čine sve da bi zadovoljili svoje sitnosopstveničke interese i sebe promovisali kao spasioce.
Uprava sa, Gredićem na čelu se mora izboriti, da se riješi višedecenijskih dugova i postavi Klub na zdrave temelje. Sva ova hajka je upravo zbog love koja treba doći u Klub. Neki bi željeli doći u Klub, kupiti par dobrih igrača, osvojiti, titulu, KUP i još više zadužiti Klub. Ta vrsta upravljanja donosi instant rezultat, koji za rezultantu ima još goru situaciju - sutuaciju u kakvoj su bili KK Bosna (nažalost propala) i FK Željezničar (na svu sreću se iskobeljao iz problema).
Bez dobrih temelja nema stabilne kuće. Nažalost, neki koji govore da vole tu kuću, čine sve da bi zadovoljili svoje sitnosopstveničke interese i sebe promovisali kao spasioce.
-
- Kontakt:
Otprilike tako, slazem se...S tim da nam se transfer politika mora drasticno promijeniti...Ako vec ne mozes dovesti ciljano pojacanje nemoj ni dovoditi drugu ili trecu opciju...Imamo dovoljno svojih igraca da bi im neki igraci nezasluzeno zauzimali pozicije.carsijaba je napisao/la:Osnovni cilj Uprave treba da bude stavljanje istog na zdrave temelje. Zdravi temelji su - Klub bez dugova. Svim srcem se nadam da će glavnina sredstava zarađenih od Evrope otići na sanaciju dugova i tekuće redovno održavanje. Zašto strepiti svake godine za licencu? Zašto su sve Uprave do sada naše najveće legende (Bukala, Spreču, Hadžiabdića) onemogućavale u penzionisanju? Zašto bi bilo kome ostajali dužni i potom moljakati te iste ljude da nam ne osporavaju licencu za evropska i domaća takmičenja?
I ja sam saglasan sa tvojim stavomteteac8684 je napisao/la:Otprilike tako, slazem se...S tim da nam se transfer politika mora drasticno promijeniti...Ako vec ne mozes dovesti ciljano pojacanje nemoj ni dovoditi drugu ili trecu opciju...Imamo dovoljno svojih igraca da bi im neki igraci nezasluzeno zauzimali pozicije.carsijaba je napisao/la:Osnovni cilj Uprave treba da bude stavljanje istog na zdrave temelje. Zdravi temelji su - Klub bez dugova. Svim srcem se nadam da će glavnina sredstava zarađenih od Evrope otići na sanaciju dugova i tekuće redovno održavanje. Zašto strepiti svake godine za licencu? Zašto su sve Uprave do sada naše najveće legende (Bukala, Spreču, Hadžiabdića) onemogućavale u penzionisanju? Zašto bi bilo kome ostajali dužni i potom moljakati te iste ljude da nam ne osporavaju licencu za evropska i domaća takmičenja?

Ja moram iznijeti svoj stav što se tiče navijača, opet, pa makar i po cijenu bana. Puno se pljuju navijači u posljednjem periodu. Odmah da razjasnim, ja sam ZA da se igrači malo "isfuraju" pjevajući pjesmu "plave dame nisu same" jer su izgubili muda, nisam ZA da se pjeva "vi ste klošari", "igrajte p1čke". Znači, igrači se trebaju malo pritisnuti ali sve ima svoju granicu. Sljedeće, mini bakljada protiv Slobode, po meni nepotrebna jer je bila mini. Da je šta organizovanije bilo, ambijent, noćni termin pa hajd ali 4 baklje mi ne idu u glavu. Petarde isto ne podržavam jer ne doprinose vizuelnom izgledu. Dakle, došli smo do toga da navijači jesu oštetili klub u posljednje dvije tekme. Skandiranje kontra Saveza apsolutno podržavam. Nadam se da se do derbija neće ništa paliti iako su navijači malo ogorčeni na upravu jer se dosta toga nakupilo od priča prošlih igrača pa do ovog otpuštanja Odovića. Grupa je na staklenim nogama, teško vrijeme za nas i neka sram bude gospodu koja se "hvale" sa tim da su napustilli Jug. Najlakše je napustiti nešto što propada, a treba tu ostati i kad je najteže i dati svoj doprinos. Prestanite srati, gledati i mahalati sa strane, pomozite grupi, manite se fejsa, foruma kada je otvoreni sastanak dođite i dajte prijedloge. Toliko.. Dosta pljuvanja i iznošenja nekih informacija na ovom forumu, ipak je ovo javno i imamo mnogo dušmana.
Otišao je primjer kako klub se voli, a to južnu tribinu najviše boli. Rahmet ti duši Mirza Raš, brate naš!
Otišao je primjer kako klub se voli, a to južnu tribinu najviše boli. Rahmet ti duši Mirza Raš, brate naš!
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 16 sep 2015, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
ma svi ste vi obični klošari

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
kao mifedeltafrotta je napisao/la:ma svi ste vi obični klošari![]()
![]()

19TM87 ZAVIDOVICI
Grupa se neće pomoći dolascima na sastanke nekih anonimusa, grupu možemo pomoći odlascima na utakmice (JUG), odlascima na gostovanja. Fino pokupiš svoju raju nafuraš ih, pa lagano put Travnika. Pa tako odradiš polusezonu, sezonu gostovanja, pa će neko i saslušati tvoju riječ i tvoj prijedlog. Kako će neko pomoći grupi ako ne zna kako sve to funkcioniše i ako gostovanja osim Otoke i lavora nije vidio. Nadam se na će se priča na ovome završiti, halali Aco.
Tekma sa Drinom je u nedjelju u 16:00.
Tekma sa Drinom je u nedjelju u 16:00.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: RE: Re: FK Željezničar
I ta generacija koja cini 90% Zeljine publike najvise psuje i vrijeda. Sad su s zapada psovali od do Joci, pa su presli na Kokota. Pa malo na Mladenovica. Hajd bar da navijaju ni pola rijeci, nego grupice njih 5-6 ili 9-10 samo psuju. Isti ti momci budu na sjeveru cesto.Hadzijalagic je napisao/la:Te generacije koje si nabrojao čine 90% Željine trenutne publike na stadionu.. Ima i starijih.. Mladje raje nema osim ovih par stoja u kopu.. Nove generacije više vole gledati Ronalda i slične nego Želju.. Do duše, dodju na derbi i europske tekme..Alipasino je napisao/la:Evo jedna postena.Bez publike srednjih godina znaci 30-40 kuka nema ni napretka.Zasto nema te publike pa zato sto dolaze radi fudbala a ne radi furke ne radi pokazivanja clanskih.Fudbala nema ima samo ko je gori od goreg ko je dzaba ili slobodan

po tom pitanju lože i zapadi su stvarno gori od navijačkih tribina.
Kad bi trebala se pocet radit istocna tribina. Jel jos u planu?
Vlado treba reci igracima da vise pucaju po golu nismo barsa da se usetamo u gol.
Vlado treba reci igracima da vise pucaju po golu nismo barsa da se usetamo u gol.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
MuhamedTM je napisao/la:Kad bi trebala se pocet radit istocna tribina. Jel jos u planu?

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kako je krenulo ovo sa Sirokim bi moglo biti kao onomad sa Simom i Slobodom.Krenimo dalje,to je najpolje po nas.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
"UEFA razmišlja o uvođenju trećeg klupskog natjecanja, otkriveno je nakon sastanka čelnih ljudi krovne europske nogometne organizacije.
U tom natjecanju igrali bi klubovi koji ne izbore grupnu fazu Lige prvaka ili Europske lige, a cilj je da klubovima europska sezona ne završava već u kolovozu.
"To bi bila prilika da se natječu klubovi, koji rijetko igraju grupnu fazu Lige prvaka. Želimo im dati priliku da u Europi igraju i u rujnu i listopadu, a ne samo preko ljeta", rekao je Volodymyr Geninson, jedan od čelnih ljudi UEFA-e nakon današnjeg sastanka na Malti.
Plan je da to natjecanje traje do kraja kalendarske godine, a sigurno je da neće početi prije 2018. godine zbog aktualnog ugovora o TV pravima."
Valjda cemo se do tada riješiti svih dugova, napraviti istočnu i zapadnu tribinu, i Joco da ga napokon zavuče.
U tom natjecanju igrali bi klubovi koji ne izbore grupnu fazu Lige prvaka ili Europske lige, a cilj je da klubovima europska sezona ne završava već u kolovozu.
"To bi bila prilika da se natječu klubovi, koji rijetko igraju grupnu fazu Lige prvaka. Želimo im dati priliku da u Europi igraju i u rujnu i listopadu, a ne samo preko ljeta", rekao je Volodymyr Geninson, jedan od čelnih ljudi UEFA-e nakon današnjeg sastanka na Malti.
Plan je da to natjecanje traje do kraja kalendarske godine, a sigurno je da neće početi prije 2018. godine zbog aktualnog ugovora o TV pravima."
Valjda cemo se do tada riješiti svih dugova, napraviti istočnu i zapadnu tribinu, i Joco da ga napokon zavuče.

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
Ma gdje ćeš krenuti vidiš da bagra hoće da nas uništi skroz. Znaju oni dobro da jedino Željo može sj.ebati ovaj pitarski savez. Nakotilo ih se previše dok smo se mi bavili nekim drugim stvarima oni su preuzeli sve. Baš je.bena situacija.bistrikboy je napisao/la:Kako je krenulo ovo sa Sirokim bi moglo biti kao onomad sa Simom i Slobodom.Krenimo dalje,to je najpolje po nas.
-
- Kontakt:
sretan Ti rođendan ljubavi !!! VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
SRETAN TI ROĐENDAN VOLJENI KLUBE, LJUBAVI JEDINA ! VOLIM TE ZELJO !!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
SRETAN ROĐENDAN VOLJENI KLUBE !
Po meni pogresan potez od strane UEFA. Oni trebaju da rade na popularizaciji Lige Evrope, pa tek onda da razmisljaju o trecem rangu. I sam taj pojam da je to tek trecerangirano evropsko takmicenje meni nije atraktivno ni za nas klub ako me pitas. Ako cemo se time zadovoljavati onda smo stvarno nisko pali. A i novac u tom takmicenju bi bio minimalan pa bi postojala velika vjerovatnoca da bi cak i za nas stvarao vise troskova nego dobiti. To je moje misljenje.Dolina je napisao/la:"UEFA razmišlja o uvođenju trećeg klupskog natjecanja, otkriveno je nakon sastanka čelnih ljudi krovne europske nogometne organizacije.
Sretan ti rodjendan institucijo, da ih jos 944 docekas i da se jos puno radujemo tvojim uspjesima!
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], relativizam i 44 gosta.