Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Re: Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
1. Zrinjski
2. Široki
3. Željo
4. Sarajevo
5. Sloboda
6. Olimpic
7. Čelik
8. Borac
Ovo gore sigurno, ostalo će biti klimavo.
Ima još puno borbe!
2. Široki
3. Željo
4. Sarajevo
5. Sloboda
6. Olimpic
7. Čelik
8. Borac
Ovo gore sigurno, ostalo će biti klimavo.
Ima još puno borbe!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Garant ispadaju 3 kluba iz Republike Srpske , Drina,Slavija i Rudar , za ostale ne znam .
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Slavija je siguran kandidat za ispadanje, ostali se traže.
Niko nije siguran , moguc je dogodine derbi Sarajevo-Zeljo u prvoj ligi FBiH 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
A znači ti si naslutio ovobluearmy je napisao/la:Niko nije siguran , moguc je dogodine derbi Sarajevo-Zeljo u prvoj ligi FBiH

Udri ga komšija !

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- BatistutA19
- Kontakt:
Ceko sam evo 7 kola da vidim.
Po meni 5 ekipa koji 100% ulaze u ligu 12 su
1.SARAJEVO
2.SIROKI
3.ZRINJSKI
4.ZELJEZNICAR
5.SLOBODA
Zatim idu 3 tima koji najvjerovatnije idu u ligu 12
6.CELIK
7.BORAC
8.OLIMPIC
Eh jos 2 mjesta po meni najblizi je
9.RADNIK
Jos jedno mjestu ja mislim podjednako
10.SLAVIJA il VELEZ
Na kraju ide 5 ekipa koje ce vrlo tesko izborit ligu 12 mada ima neke sanse a to su
12.TRAVNIK
13.MLADOST
14.VITEZ
15.RUDAR
16.DRINA
Po meni 5 ekipa koji 100% ulaze u ligu 12 su
1.SARAJEVO
2.SIROKI
3.ZRINJSKI
4.ZELJEZNICAR
5.SLOBODA
Zatim idu 3 tima koji najvjerovatnije idu u ligu 12
6.CELIK
7.BORAC
8.OLIMPIC
Eh jos 2 mjesta po meni najblizi je
9.RADNIK
Jos jedno mjestu ja mislim podjednako
10.SLAVIJA il VELEZ
Na kraju ide 5 ekipa koje ce vrlo tesko izborit ligu 12 mada ima neke sanse a to su
12.TRAVNIK
13.MLADOST
14.VITEZ
15.RUDAR
16.DRINA
Nadajmo sebluearmy je napisao/la:Niko nije siguran , moguc je dogodine derbi Sarajevo-Zeljo u prvoj ligi FBiH

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Poprilicno dobra prognoza za sadren_hz je napisao/la:Ma ne zna se bukvalno jedna pozicija.
U ligi ostaju Sarajevo, Zrinjski, Zeljeznicar, Sloboda, Siroki, Olimpic, Celik, Borac, Radnik. Tu nema nepoznanica.
Ostaje ta jedna pozicija, koju bi trebao zauzeti Velez ako rijese trenera u sto sokrijem roku.

Jedino negativno iznenadjenje je Velez, i tu ce se umjesto njega boriti Vitez i Slavija, koja je ipak uspjela mada joj nisam davao velike sanse.
Dajem sansu i Celiku i Borcu da se zajedno sa Vitezom i Slavijom upetljaju u borbu za 3 mjesta (imam osjecaj da bi Celik mogao strasno pasti nakon odlaksa Borisa Pavica).
Dakle, ta 4 kluba za 8., 9. i 10. poziciju.
Drina, Travnik, Rudar, Velez i Mladost po meni sigurni putnici u nizi rang.
Slazem se u potpunosti. Jos bih dodao da od gore 4 navedene ekipe Vitez ima najsredjeniju sredinu (najbolji trener u ligi i pozitivno "lud" predsjednik) iako je po stazu u premijeri ispod Čelika, Borca i Slavije ali ne igraju rejting i tradicija vec novci , a Vitez ima love...Onda kako politika ima u sve prste upetljane Slavija bi mogla ispasti radi pariteta 3 kluba iz fed. 3 iz RS-a. Sretno svima , a Velezuren_hz je napisao/la:Poprilicno dobra prognoza za sadren_hz je napisao/la:Ma ne zna se bukvalno jedna pozicija.
U ligi ostaju Sarajevo, Zrinjski, Zeljeznicar, Sloboda, Siroki, Olimpic, Celik, Borac, Radnik. Tu nema nepoznanica.
Ostaje ta jedna pozicija, koju bi trebao zauzeti Velez ako rijese trenera u sto sokrijem roku.![]()
Jedino negativno iznenadjenje je Velez, i tu ce se umjesto njega boriti Vitez i Slavija, koja je ipak uspjela mada joj nisam davao velike sanse.
Dajem sansu i Celiku i Borcu da se zajedno sa Vitezom i Slavijom upetljaju u borbu za 3 mjesta (imam osjecaj da bi Celik mogao strasno pasti nakon odlaksa Borisa Pavica).
Dakle, ta 4 kluba za 8., 9. i 10. poziciju.
Drina, Travnik, Rudar, Velez i Mladost po meni sigurni putnici u nizi rang.

I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Politika ce se na kraju umjesati i neko od klubova iz Federacije ce da strada. Zaboravljate mnogi da u ovi iz RS jedva pristali na skracenje lige i sigurno su ucjenili druge sa uslovom koliko takozvanih "srpskih" klubova mora da ostane.
Zivi bili pa vidjeli neko ce nastradati i ispasti, ne na terneu i igrom, rezultatom, nego malverzacijama i politikom !
Zivi bili pa vidjeli neko ce nastradati i ispasti, ne na terneu i igrom, rezultatom, nego malverzacijama i politikom !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant, ima i toga.
Po meni ove sezone ispadaju, Velez, Drina, Travnik, Rudar, Mladost i abd celik.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- 7aprildomemoj
Ostaju : Željezničar, Sarajevo, Olimpic, Čelik i Sloboda iz bošnjačke kvote, Borac, Radnik i Slavija iz srpske, te Zrinjski i Široki iz hrvatske kvote 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
kako bih volio da se izvuče Velež... Kako stvari stoje teško..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Znam da je tema "Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja" ali svi ovdje pisu ko ce ispasti pa cu se i vezati na ova ispadanja. Mislim da ce za opstanak trebati 33+ bodova, tako da Velez ima jako male sanse da skupi 29 bodova za 21 kolo. Drina, Travnik i Rudar tesko da ce moci do kraja da naprave neka 2 iznenadjenja u gostima sto bi ih moglo spasiti ispadanja. Mladost i Vitez su dva kluba koja su trenutno ispod linije ali poznavajuci da Vitez ulaze neki novac i pravi ekipu koja želi da ostane nebi me iznenadilo da "isplivaju". S druge strane Mladost igra 9 kola u gostima i imaju samo 2 poraza a najavljuju jos pojacanja vjerujem da ce na domacem terenu imati mnogo bolji ucinak. Olimpik, Borac, Celik, Slavija i Radnik ce morati dobro se potruditi da izbore opstanak, a ako moram izabrati jedan klub od nabrojanih koji ce ostati to je Olimpik. Uglavnom bit ce jako zanimljivo i to do posljednjeg kola, mozda cak i posljednje minute...
- BatistutA19
- Kontakt:
To je recimo jadno ktb za Celik vise zelja neka tvoja nego realnost al Celik ce se dobbro morat uz sve probleme da opstane.Al ja recimp nikad ne bj volio da Sarajevo il Zeljo ispadne il recimo Velez il Borac il Sloboda..Al tvoje ne prognoza nego zelja..Lijep pozMCMXLVI je napisao/la:Elegant, ima i toga.
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisu to nikakve kvote to je najrealnije po kvalitetu ne vjerujem ja .znali su 2 kluba iz federacije il 2 iz rs...Nema od kvota sami klubovi su trazili nisu politicari7aprildomemoj je napisao/la:Ostaju : Željezničar, Sarajevo, Olimpic, Čelik i Sloboda iz bošnjačke kvote, Borac, Radnik i Slavija iz srpske, te Zrinjski i Široki iz hrvatske kvote
Zelja mi je celik, ostalo je sve prognoza. Pozdrav.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- 7aprildomemoj
Naivan si ko mađarska sobaricaBatistutA19 je napisao/la:Nisu to nikakve kvote to je najrealnije po kvalitetu ne vjerujem ja .znali su 2 kluba iz federacije il 2 iz rs...Nema od kvota sami klubovi su trazili nisu politicari7aprildomemoj je napisao/la:Ostaju : Željezničar, Sarajevo, Olimpic, Čelik i Sloboda iz bošnjačke kvote, Borac, Radnik i Slavija iz srpske, te Zrinjski i Široki iz hrvatske kvote

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisam naivan al posteno i bez stimanja jesul to 10 klubova ..Mislim da jesu realno .Samo ispada odmah kod nas podjele7aprildomemoj je napisao/la:Naivan si ko mađarska sobaricaBatistutA19 je napisao/la:Nisu to nikakve kvote to je najrealnije po kvalitetu ne vjerujem ja .znali su 2 kluba iz federacije il 2 iz rs...Nema od kvota sami klubovi su trazili nisu politicari7aprildomemoj je napisao/la:Ostaju : Željezničar, Sarajevo, Olimpic, Čelik i Sloboda iz bošnjačke kvote, Borac, Radnik i Slavija iz srpske, te Zrinjski i Široki iz hrvatske kvoteako misliš da politika nema uticaja na nogomet u BiH.
Sigurni za ispadanje su Drina, Rudar i Travnik.. veleza necu otpisati barem jos 3-4 kola, a onda cemo vidjeti 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, relativizam i 34 gosta.