Hahaah jašta.DANTES je napisao/la:sad za litvaniju? hahahaUnofficialpage je napisao/la:Jbg ode još jedna ekipa za koju navijam. Sad za Špance navijat, za ovo drugo 1/2 finale mi je svejedno. Meni ovo miriše da će se ponovit finale sa prošlog EP.
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Navijajte za Srbiju pa da kolektivno slavimo titulu evropskog sampiona.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
Fantastično odigran produžetak Litvanije, uostalom i kompletan meč su bili izvrsni i odigrali najbolju partiju do sada. Italija ima finu ekipu, ali nema konstantnost. Mislim da su morali igrati više preko Gallinaria, no šta je tu je.
U polufinalu Srbija glat uzima Litvaniju, ne mogu oni ponoviti ovakvo šutersko izdanje, dok Srbija čitavo prvenstvo igra sigurno i konstantno.
U polufinalu Srbija glat uzima Litvaniju, ne mogu oni ponoviti ovakvo šutersko izdanje, dok Srbija čitavo prvenstvo igra sigurno i konstantno.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Pa koliko nam je srece Kaunas pruzio proteklih godina mislim da nema dileme za koga navijati 
Ali ja ipak navijam za Srbiju ako nista zbog ovog Tribaliana, on mi dokazuje da ima dobrih ljudi u Srbiji, zanemarit cemo sto su na tribinama likovi sa majicama noz,zica....... i sa likom ratka mladica..
Ali ja ipak navijam za Srbiju ako nista zbog ovog Tribaliana, on mi dokazuje da ima dobrih ljudi u Srbiji, zanemarit cemo sto su na tribinama likovi sa majicama noz,zica....... i sa likom ratka mladica..
This time next year we'll be millionaires.
Nemoj da ih zanemaris nikad, to su majmuni, ali ti majmuni ne dolaze ni iz Srbije ni iz bivsih Yu republika vec iz dijaspore, oni misle da je do jaja kad imas takvu majicu. Cast postenim ljudima u dijaspori.Momciluk je napisao/la: zanemarit cemo sto su na tribinama likovi sa majicama noz,zica....... i sa likom ratka mladica..
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
finale srbija spanija 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- djoleprijedor
- Kontakt:
Eto ,ko sto rekoh danas,Italija dobila Cesku kao lakseg rivala.Za 5.ili 7.mjesto
Znao sam da ce izgubiti protiv iole skolovane ekipe koja igra dovoljno dobro u oba smjera.
Na kraju ipak 4 najbolja TIMA u 1/2f.Dva klasika koja ce iznjedriti finaliste
Znao sam da ce izgubiti protiv iole skolovane ekipe koja igra dovoljno dobro u oba smjera.
Na kraju ipak 4 najbolja TIMA u 1/2f.Dva klasika koja ce iznjedriti finaliste
Mens sana in corpore sano.
Nema sanse da Litvanci dobiju Srbe, bit ce uvjerljivije nego protiv Ceha danas ... Odose Azzuri 
Ti su najgori, 10 puta vise moraju svoj patriotizam dokazivat, samo na glup nacin dokazuju, a iskreno zao mi tih hodajucih mrtvaca bez mozga. A sigurno da je takvih najmanje u Srbiji, vise ih ima u RS..Tribalian je napisao/la:Nemoj da ih zanemaris nikad, to su majmuni, ali ti majmuni ne dolaze ni iz Srbije ni iz bivsih Yu republika vec iz dijaspore, oni misle da je do jaja kad imas takvu majicu. Cast postenim ljudima u dijaspori.Momciluk je napisao/la: zanemarit cemo sto su na tribinama likovi sa majicama noz,zica....... i sa likom ratka mladica..
This time next year we'll be millionaires.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ybg odose i Azuri, ostaju komsije, do titule
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nzm za vas,ali meni je ovo EP sto se tice kvaliteta utakmica,na visokom nivou,generalno gledano.
- bistrikboy
- Kontakt:
Puno bolje je od proslog mada sam iskreno vise ocekivao od nekih ekipa koje imaju dobar roster,ali sta se moze.Inace Srbija ce ovu mlitavu Litvaniju da pojede.djoleprijedor je napisao/la:Nzm za vas,ali meni je ovo EP sto se tice kvaliteta utakmica,na visokom nivou,generalno gledano.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobar pokušaj nasjecanja...Epidaurus je napisao/la:Nema sanse da Litvanci dobiju Srbe, bit ce uvjerljivije nego protiv Ceha danas ... Odose Azzuri
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja sam ocekivao vise od Hrvatske,Njemacke pa i Grcke.bistrikboy je napisao/la:Puno bolje je od proslog mada sam iskreno vise ocekivao od nekih ekipa koje imaju dobar roster,ali sta se moze.Inace Srbija ce ovu mlitavu Litvaniju da pojede.djoleprijedor je napisao/la:Nzm za vas,ali meni je ovo EP sto se tice kvaliteta utakmica,na visokom nivou,generalno gledano.
Dok su me pozitivno iznenadili Česi i donekle Gruzini.
Nisam upoznao Izraelca koji navija za Njemačku
.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma Hrvati i Svabe bas ispod ocekivanja a Cesi odusevili borbom za svaku loptu i sa Vesely-em koji je masinadjoleprijedor je napisao/la:Ja sam ocekivao vise od Hrvatske,Njemacke pa i Grcke.bistrikboy je napisao/la:Puno bolje je od proslog mada sam iskreno vise ocekivao od nekih ekipa koje imaju dobar roster,ali sta se moze.Inace Srbija ce ovu mlitavu Litvaniju da pojede.djoleprijedor je napisao/la:Nzm za vas,ali meni je ovo EP sto se tice kvaliteta utakmica,na visokom nivou,generalno gledano.
Dok su me pozitivno iznenadili Česi i donekle Gruzini.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- tuzlak1987
- Kontakt:
Grcka je bolja od Litvanije, zdrijeb je takav.
Njemacka je ogranicena vec
i ovo im je mjera neka..
Njemacka je ogranicena vec
Kolko god meni Italijani dragi bili, u polufinale je prosla jedna prije svega EKIPA koja ima ogromnu tradiciju kosarke koja ce je gurati cak i kada nisu najjaci. Ogroman naklon za Lietuvu i za trojac Kalnietis-Maciulis-Valanciunas
@pppp jesam i ja jedan od onih koji uvijek navijaju kontra Srba i koji se raduje njihovim porazima ?
@pppp jesam i ja jedan od onih koji uvijek navijaju kontra Srba i koji se raduje njihovim porazima ?
Maciulis - prva muda Eurobasketa.
Inace, zadnji napad Italije je komedija. Produzeci slika i prilika zadnjeg napada. Na silu, forsiranje 1 na 1 a prije toga veliki Bargnani koji nakon vezanih 5 poena umisli da je Ray Allen.
Zao mi jedino Gallinarija, inace jedini razlog zasto sam gotivio Talijane. Sluzbeno ga proglasavam najljepsim kosarkasem na svijetu.
Dalje se navija samo za dobar basket
Inace, zadnji napad Italije je komedija. Produzeci slika i prilika zadnjeg napada. Na silu, forsiranje 1 na 1 a prije toga veliki Bargnani koji nakon vezanih 5 poena umisli da je Ray Allen.
Zao mi jedino Gallinarija, inace jedini razlog zasto sam gotivio Talijane. Sluzbeno ga proglasavam najljepsim kosarkasem na svijetu.
Dalje se navija samo za dobar basket
Ti si onda jedan jako tužan i depresivan čovjekEpidaurus je napisao/la:Kolko god meni Italijani dragi bili, u polufinale je prosla jedna prije svega EKIPA koja ima ogromnu tradiciju kosarke koja ce je gurati cak i kada nisu najjaci. Ogroman naklon za Lietuvu i za trojac Kalnietis-Maciulis-Valanciunas![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.