Oni imaju samo jednu betonsku tribinu. Ove iza gola i ova nasuprot polupokrivene su montazne. To je poprilicno jeftino, ali UEFA ne dopusta takve tribine. Ako se gradi od metala onda mora biti nesto tipa Cluja, cak i Maracana je jednim dijelom metalna.
A evo kako izgleda to u Italiji
Ovakvo nesto bi posluzilo za nase PL, da se napravi na stadionima koji imaju jednu tribinu, npr. Bijeljina ili tamo gdje imaju dvije, a ipak bi dobro doslo da je odvojeno, npr. Tuzla.
Ipak, ja bi se tome protivio, cisto iz razloga sto bi to bile male tribinice, a ne nesto sto lici na tribinu. Kada bi bilo iza gola u duzini barem od 40m ili duz aut liniji u duzini od barem 70m onda bi mi to bilo OK, ali vjerojatno bi dobili, tj. do sad smo dobijali ovo:
Prijedor
Srebrenik
Takvu istu polutribinu imaju i u Vrapcicima, samo sto je kod njih betonska. Razumijem da je to dovoljno da se ispune uvjeti, ali nema nam napretka dok samo ispunjavamo uvjete. Velezu svaka cast, ljudi ulazu koliko mogu, puno vise od nekih velikana, al mislim da bi im lijepo sjelo da je ova tribinica veca. Ne moraju davati puni kapacitet gostima ako je to problem.