Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

anonimni
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la anonimni » 13 sep 2015, 22:15

45 dana je cini mi se zakonski rok za zamjenu pokvarenog dijela ili izdavanje novog uredjaja, ali se garancija svakako produzava za period za koji je telefon bio na servisu, a sto se Stanica tice, ne sekiraj se, oni su pouzdani i kvalitetno rade svoj posao...

Sto se ove rasprave o telefonima iznad tice, to se sve mora mjeriti kroz novcanu prizmu? Ja kad sam Note uzimao mogao sam ga mijenjati za nov 5S 1 za 1, ali jednostavno mi se tad iOS nije dopadao iako sam znao (ustvari mislio, kasnije ce se ispostaviti pogresnim) da iPhone duze drzi cijenu, nekad je i bio malo skuplji, ali sad su tu negdje, je li to telefone kupujete samo da biste ih mogli prodati za vise para kasnije? Ako vec kupujete flagshipove, sigurno ih kupujete donekle i radi uzitka, a sigurno ga nemate ako stalno mislite o tim cijenama i trosku na starenje telefona (da tako kazem :D ), uzivajte u high-end telefonima kakvi god da su i koji god da su i ne marite toliko za ostale stvari...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 sep 2015, 22:31

Eh hvala na odgovorima nadam se da ce uspjet popravit i da ce to uspjet rijesit u ovoj sedmici.... A ovaj momak sto kaze da ko god ima G3 da ima probleme, kod mene se telefon nije pregrijavao uvjek nego vecinom kod snimanja video zapisa.... Al eto rekli su mi da je to softverski problem i da ce to oni rijesiti tako sto ce preko kompa spojiti telefon i rijesiti kvar (ili mi poslati novi uredaj) :D
www.nkbratstvogracanica.com

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 sep 2015, 22:16

cesc4 je napisao/la:Ljudi uzeo sam LG G3 prije 4 mjeseca (u Telecomu na pretplatu) i radio je savrseno ali se poceo desavati neki problem sa pregrijavanjem (kao neka pozadinska aplikacija ustane upaljena i trosi previse i baterije i memorije). Medutim haman da je to preraslo u jos veci problem sa softverom jer kako se pregrijava telefon pocela se topiti (savijati) plastika od kucista. Ja sam to u proslu subotu odnio na servis ali zasad telefonu ni traga ni glasa. Interesuje me jel neko imao iskustva sa njihovim servisom koliko to otprilike traje, da znam kad se mogu nadat da ce mi vratit mobitel :D
Kad sam im ja dao svoj HTC kojem je bila crkla vibracija, cekao sam mescini oko 15-20 dana...a neki su cekali i po mjesec...pa da znas otprilike :D ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 sep 2015, 23:20

Papastathopoulos je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Ljudi uzeo sam LG G3 prije 4 mjeseca (u Telecomu na pretplatu) i radio je savrseno ali se poceo desavati neki problem sa pregrijavanjem (kao neka pozadinska aplikacija ustane upaljena i trosi previse i baterije i memorije). Medutim haman da je to preraslo u jos veci problem sa softverom jer kako se pregrijava telefon pocela se topiti (savijati) plastika od kucista. Ja sam to u proslu subotu odnio na servis ali zasad telefonu ni traga ni glasa. Interesuje me jel neko imao iskustva sa njihovim servisom koliko to otprilike traje, da znam kad se mogu nadat da ce mi vratit mobitel :D
Kad sam im ja dao svoj HTC kojem je bila crkla vibracija, cekao sam mescini oko 15-20 dana...a neki su cekali i po mjesec...pa da znas otprilike :D ;)
Zvao sam danas servis kazu da je mobitel sutra na redu za popravku pa cemo vidit sta ce reci sta mu je i za koliko ce biti popravljen :D
www.nkbratstvogracanica.com

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 15 sep 2015, 13:05

offtopic izvinite ali nema druge teme ova je najbliza :D

koji tableti trenutno imaju bh telekomu ? nabavljaju li vise onaj vivax :puke: ?
hvala :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 sep 2015, 13:49

bhtelecom.ba i nadjes sekciju za uredjaje i vidis kakvo je stanje

joj telekom je bio sega, kad su oni meni telefon sa servisa poslali umjesto bosanski petrovac, telefon otiso u bosansku krupu.

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 15 sep 2015, 13:55

EdoBa je napisao/la:offtopic izvinite ali nema druge teme ova je najbliza :D

koji tableti trenutno imaju bh telekomu ? nabavljaju li vise onaj vivax :puke: ?
hvala :D
https://www.bhtelecom.ba/tableti-list.html

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 sep 2015, 13:04

da li ima neka aplikacija za gledanje filmova sa svim kodekima? posto me stvarno nervira kad zelim gledat film pa mi ne radi ili zvuk, ili slika, nekad ni jedno ni drugo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 sep 2015, 13:25

Profesor je napisao/la:da li ima neka aplikacija za gledanje filmova sa svim kodekima? posto me stvarno nervira kad zelim gledat film pa mi ne radi ili zvuk, ili slika, nekad ni jedno ni drugo
Popcorn
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 sep 2015, 13:26

za popcorn mi treba stalna konekcija sa internetom? Ne mogu si to priustiti na poslu posto nemam wi-fi :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 sep 2015, 13:30

Profesor je napisao/la:za popcorn mi treba stalna konekcija sa internetom? Ne mogu si to priustiti na poslu posto nemam wi-fi :D
Da ne radis u vladi? :D radi bolan na poslu, pusti filmove :p
Salim se. Ne znam, ja sam oduvijek na mobu koristio samo popcorn, a kako koristim iphone i nemam bas velik izbor aplikacija tog tipa..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 sep 2015, 13:38

Profesor je napisao/la:da li ima neka aplikacija za gledanje filmova sa svim kodekima? posto me stvarno nervira kad zelim gledat film pa mi ne radi ili zvuk, ili slika, nekad ni jedno ni drugo
Imas "showbox", mozes gledati filmove online (za sta ti treba konekcija) a mozes i skidati filmove, imas odma tu i prevode pa ako imas kuci wifi, skines kuci film i na poslu ga gledas normala :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 sep 2015, 19:49

Može se i sa popcorna skinuti film i gledati offline

Kapiten Blue Traina

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la BordoArmy88 » 17 sep 2015, 20:20

anonimni je napisao/la:Može se i sa popcorna skinuti film i gledati offline
Pa popcorn ti je u stvari torrent client kao i svaki drugi (bittorrent npr) samo što gledaš film dok se u pozadini skida, a ni to ne možeš ako nema dovoljno seeder-a. Ja opet više volim skinuti film normalno, potom titlove sa titlovi.com (ili bs player koristiš koji ih traži automatski) i gledam znajući da neće biti prekida i sl. ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 sep 2015, 20:45

Naravno, svako ima svoje, a ja filmove baš i ne gledam na mobitelu, jesam par njih tokom Ramazana čekajući sehur i zato znam da se filmovi mogu gledati i offline, samo rekoh to @Profi jer je pitao gore :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 sep 2015, 22:34

samsung galaxy grand neo plus,valja li to sta,covjek mi nudi da kupim?

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 sep 2015, 11:09

Ma skinuo sam si bs player, prebacim si sa kompa i mirna bosna. A vidim da se sa bs playerom vecina formata moze gledat.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 sep 2015, 19:06

Kad pustim neki video na fb ili nebitno na yt preko chromea (a ne na yt aplikaciji), mozda 3 min maksimalno mi je uskladjen video i ton, nakon toga video upotpunosti stane, samo se cuje zvuk. Zna li neko do cega je, vjerovatno je neki update u pitanju, jer sam to iskljucio, i apdejtujem samo sto mi treba...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 sep 2015, 22:00

Pa probaj chrome update-ovati..

kobe24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la kobe24 » 18 sep 2015, 22:26

Papastathopoulos je napisao/la:Pa probaj chrome update-ovati..
Nije do toga (mada sam ga update-ovao prije nekoliko dana), jer se isti problem javlja kad otvorim neki video na fb-u, nevezan za chrome ili yt (tj. ne otvaram ga u chrome-u, nit je link sa yt-a).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.