Daj KGB-uJaozinho22 je napisao/la:Daj nekom deduki brate nek uđepirlo10 je napisao/la:A mi sto imamo godisnje a jos smo i clanovi?? Sta sa nama?fedeltafrotta je napisao/la:bravo za potez kluba![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Daj KGB-uJaozinho22 je napisao/la:Daj nekom deduki brate nek uđepirlo10 je napisao/la:A mi sto imamo godisnje a jos smo i clanovi?? Sta sa nama?fedeltafrotta je napisao/la:bravo za potez kluba![]()
Daj nekom deduki brate nek uđepirlo10 je napisao/la:A mi sto imamo godisnje a jos smo i clanovi?? Sta sa nama?fedeltafrotta je napisao/la:bravo za potez kluba![]()
A sta bi ti da nam se pitari uclanjujupirlo10 je napisao/la: E ne dam njemu neka se uclani
Jaozinho22 je napisao/la:Daj nekom deduki brate nek uđepirlo10 je napisao/la:A mi sto imamo godisnje a jos smo i clanovi?? Sta sa nama?fedeltafrotta je napisao/la:bravo za potez kluba![]()
Nije valjda da je pitar?? Brukapile87 je napisao/la:A sta bi ti da nam se pitari uclanjujupirlo10 je napisao/la: E ne dam njemu neka se uclani
pirlo10 je napisao/la:Nije valjda da je pitar?? Brukapile87 je napisao/la:A sta bi ti da nam se pitari uclanjujupirlo10 je napisao/la: E ne dam njemu neka se uclani
AsharaK je napisao/la:Kako meni niko nista ne napisa u vezi tog jagnjeta jbg ...
hajde šta fali nisam ni ja,stop rasizmuAsharaK je napisao/la:Pa nisam crnac, dajte mi taj info
manje crnaca manje rasizmastruja je napisao/la:hajde šta fali nisam ni ja,stop rasizmuAsharaK je napisao/la:Pa nisam crnac, dajte mi taj info![]()
Vidimo se....Minjore je napisao/la:Eh braco zbog nedostatka vremena slabije pisem u zadnje vrijeme.. Sad cu malo se dotac svega.. Kao prvo, sretan rodjendan najtrofejnijem bh Klubu. Svaka cast svima koji su odrzavali ovu pricu 94 godine, prkosili ratovima, rezimima i partijama. Svaka cast Klubu na ovome za clanske. Eh, sad da se dotaknem teme koju moramo malo "profurat". U Nedjelju se na Jug vracaju stariji momci, koji zele i hoce da pomognu mladjim momcima koji zele istrijebiti narkomane i klosare sa nase tribine. U Nedjelju stanite iz bracu i makar pokusajte navijati. Ako vam se ne svidi, jugozapad ili jugoistok i meditirajte. Pokusajte makar da se pokrene ova prica s mrtve tacke. Takodjer na Jugu se radi spomen ploca za sve momke koji nisu s nama, a za Zelju i Jug su mnogo dali.. Ne svidja vam se kad mladji vode ? Ne svidja vam se kad djeca stoje u prvim redovima ? Stanite u Nedjelju uz bracu i budite dio nove price Manijaka. Ako nista, probajte zbog Zelje, zbog brace koji su zivot dali za svetinju, zbog inata silnog bosanskog. Zeljo bez Manijaka je 0, isto sto i Manijaci bez Zelje. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas !!
Minjore je napisao/la:Eh braco zbog nedostatka vremena slabije pisem u zadnje vrijeme.. Sad cu malo se dotac svega.. Kao prvo, sretan rodjendan najtrofejnijem bh Klubu. Svaka cast svima koji su odrzavali ovu pricu 94 godine, prkosili ratovima, rezimima i partijama. Svaka cast Klubu na ovome za clanske. Eh, sad da se dotaknem teme koju moramo malo "profurat". U Nedjelju se na Jug vracaju stariji momci, koji zele i hoce da pomognu mladjim momcima koji zele istrijebiti narkomane i klosare sa nase tribine. U Nedjelju stanite iz bracu i makar pokusajte navijati. Ako vam se ne svidi, jugozapad ili jugoistok i meditirajte. Pokusajte makar da se pokrene ova prica s mrtve tacke. Takodjer na Jugu se radi spomen ploca za sve momke koji nisu s nama, a za Zelju i Jug su mnogo dali.. Ne svidja vam se kad mladji vode ? Ne svidja vam se kad djeca stoje u prvim redovima ? Stanite u Nedjelju uz bracu i budite dio nove price Manijaka. Ako nista, probajte zbog Zelje, zbog brace koji su zivot dali za svetinju, zbog inata silnog bosanskog. Zeljo bez Manijaka je 0, isto sto i Manijaci bez Zelje. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas !!
Guvo88 je napisao/la:Bolje da nastavis da slabije pises
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Predatod i 36 gostiju.