Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
sanji
-
Kontakt:
fixator je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je sasvim jasno da se Roma ovdje zestoko branila i da je Dzeko bio zaduzen da barem nekoliko njihovih ispucavanja smiri i ostavi u igri. Uspjeli su uzeti bod i vjerujem da su jako zadovoljni ovim rezultatom.
prezadovoljni su.
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... okieAccept

Pa prevedi nam,.....
-
BaDa12
-
Kontakt:
Ne zna ni skočiti dobro.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Moggi
-
Kontakt:
sanji je napisao/la:fixator je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je sasvim jasno da se Roma ovdje zestoko branila i da je Dzeko bio zaduzen da barem nekoliko njihovih ispucavanja smiri i ostavi u igri. Uspjeli su uzeti bod i vjerujem da su jako zadovoljni ovim rezultatom.
prezadovoljni su.
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... okieAccept

Pa prevedi nam,.....
nesto kao roma je bila kao zeljezo ,a dzeko kao celik... kaze nije bila utakmica za njega ,ali je svaku loptu primio i sacuvao, otvarao prostor drugima i borio se kao lav.
Zarathustra
-
akisarajevo92
-
Kontakt:
Postao/la akisarajevo92 » 17 sep 2015, 19:56
Prevest cu samo dio za Dzeku.
Utakmica sinoc nije odgovorala igracu tipa kao sto je Dzeko, ali i pored toga borio se kao lav za svaki centimentar terena i za svaku loptu. Roma je bila zeljezo, a Dzeko kao celik.
Don't believe the hype.
-
Bosna64
-
Kontakt:
Sta Oni znaju pored nasih forum strucnjaka
-
solinas
-
Kontakt:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
sanji
-
Kontakt:
Upravu si,,, i njemci znaju cijeniti igrace,,,, zato mi je drago sto je presao u Romu. Sta mislite hoce li poceti sada u nedelju,,,igraju sada tri tekma u sedam dana u sariji A...
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 17 sep 2015, 22:04
Svako zna cijeniti pravog igraca osim placenickih klubova poput Citya. Tu nema emocija, i neke specijalne vezanosti za klub, iako, mogu pricati sta hoce, ali kod velikog dijela Cityevih navijaca Edin je ostao jako omiljen i cijenjen sta je uradio.
A ovi Rimljani su pravi entuzijasti, ovo sto je on sada pokazao u Rimu nije ni 50% onoga sto on moze. Misljenja sam da se jos nije 100% uklopio u klub, i da partije nisu toliko famozne kao sto se predstavljaju, moze on jos mnogo bolje i hoce.
-
EmirTM87
-
Kontakt:
bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Ja ne znam sta si ti gledao, Dzeko ih ubio u skok igri. Kad je lopta u zraku nema stopera da mu moze uzeti loptu!!
-
suhakrpa
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Svako zna cijeniti pravog igraca osim placenickih klubova poput Citya. Tu nema emocija, i neke specijalne vezanosti za klub, iako, mogu pricati sta hoce, ali kod velikog dijela Cityevih navijaca Edin je ostao jako omiljen i cijenjen sta je uradio.
A ovi Rimljani su pravi entuzijasti, ovo sto je on sada pokazao u Rimu nije ni 50% onoga sto on moze. Misljenja sam da se jos nije 100% uklopio u klub, i da partije nisu toliko famozne kao sto se predstavljaju, moze on jos mnogo bolje i hoce.
Zamisli jos donese titulu u prvoj sezoni

Kleli bi se u njega.
-
bulbasor
-
Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Ja ne znam sta si ti gledao, Dzeko ih ubio u skok igri. Kad je lopta u zraku nema stopera da mu moze uzeti loptu!!
Pored Busquetsa (zadnji vezni) nije nijednom uspio skociti, zbog dobrog postavljanja prije skoka. S Piqueom se lakse nosio, mada nije ni tu dobio sve zracne duele. Treba nekad biti i objektivan malo.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
Dado
-
Kontakt:
bulbasor je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Pored Busquetsa (zadnji vezni) nije nijednom uspio skociti, zbog dobrog postavljanja prije skoka. S Piqueom se lakse nosio, mada nije ni tu dobio sve zracne duele. Treba nekad biti i objektivan malo.
Objektivno dobio je 80% zracnih duela. No one wins them all.
-
fixator
-
Kontakt:
ma nek je samoi otišao iz futavog sitija...jbte klub ima miliona ko drva a angažuje igrača koji se zove ko čokoladica - BONY
želim im da završe kao Brotnjo.
Semper Fidelis
-
FaraonTM
-
Kontakt:
sanji je napisao/la:
Upravu si,,, i njemci znaju cijeniti igrace,,,, zato mi je drago sto je presao u Romu. Sta mislite hoce li poceti sada u nedelju,,,igraju sada tri tekma u sedam dana u sariji A...
Ma hoće što neće, sigurno je željan utakmica a ovo do sada nije neki pakleni ritam što je odigrao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
VGS
-
Kontakt:
Koliko zabija Dzekson danas ?

-
JonSnow
-
Kontakt:
suhakrpa je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Svako zna cijeniti pravog igraca osim placenickih klubova poput Citya. Tu nema emocija, i neke specijalne vezanosti za klub, iako, mogu pricati sta hoce, ali kod velikog dijela Cityevih navijaca Edin je ostao jako omiljen i cijenjen sta je uradio.
Zamisli jos donese titulu u prvoj sezoni

Kleli bi se u njega.
Pa imamo već jednu živuću legendu u Laciju vrijeme je d< dobijemo jednu i u Romi.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Sheyi
-
Kontakt:
Džeko na klupi...Garcia odlazi

-
FaraonTM
-
Kontakt:
Već vidim da će morati ući u drugom poluvremenu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Fidelis
-
Kontakt:
Ako je Edin na klupi samo zato da bi odavno beskorisni Totti mogao imati neke minute igre i u ovoj sezoni onda je upitno koliko je dolazak u Romu dobar potez za Edina.
Licno mislim da je to van svake pameti,taj Totti je vec preko glave svojom narcisoidnoscu,na terenu je ima dvije sezone igrac manje.
Ako Totti bude imao znacajniju minutazu ove sezone Roma se opet moze pozdraviti sa scudettom.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []