Kad pogledate iza zida(Gasola) mozda nadjete ostale spanske igrace Rudya, Llulla sakrivene..
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Finale ce biti gotovo do poluvremena.rio_Ferdy88 je napisao/la:KomšijeLillard je napisao/la:Znaci, u finalu za komsije ili Litavce
moj uzor-S.G je napisao/la:Svaka cast yebeni majstore/genije/najveci Evropski svih vremena!
moj uzor-S.G je napisao/la:Svaka cast yebeni majstore/genije/najveci Evropski svih vremena!

Na jednu stranu Gasol i RodriguezLillard je napisao/la:Drago mi je radi Gasola jer nije cigo ko suigraci mu, ni cudo odakle je
Kao sto rekoh: obični nemač pojma.filip13 je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Svaka cast yebeni majstore/genije/najveci Evropski svih vremena!
ne treba pretjerivati zbog jedne veličanstvene tekme,bolji od novickog nije
Neka je, vala ne bih za njih navijao ni kad bi bili posljednja nada u spas čovječanstva, a ne cigani kakvi jesuClutch je napisao/la:
Espana je nocas postala novi prvak Evrope.
Nadam se da nece jer je Litva zasluzila prasenje jos od prve utakmice sa UkrajinomNeshaFCB je napisao/la:Mogla bi i sutrašnja utakmica biti jednako neizvjesna. Naročito ako šut bude služio Litvaniju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.