PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 21:22

ja nevidim da se iko digao,kako volite da se izrazite..seljovce smo podjebavali i iz federalke :)
situacija sa velezom je eskalirala ima evo tri godine,
i kakve to sad ima veze sa trenutnim rezultatima slobode..
super,poklopilo nam se,igra se dobro,kao i svim navijacima na svijetu,i nama apetiti porastu,probude se neke zelje.
nevidim zasto se tu neko digao...
cijelo vrijeme se potencira klupski cilj,a to je sto ranije obezbijediti opstanak,u cemu je problem..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 sep 2015, 21:34

solinas je napisao/la:ja nevidim da se iko digao,kako volite da se izrazite..seljovce smo podjebavali i iz federalke :)
situacija sa velezom je eskalirala ima evo tri godine,
i kakve to sad ima veze sa trenutnim rezultatima slobode..
super,poklopilo nam se,igra se dobro,kao i svim navijacima na svijetu,i nama apetiti porastu,probude se neke zelje.
nevidim zasto se tu neko digao...
cijelo vrijeme se potencira klupski cilj,a to je sto ranije obezbijediti opstanak,u cemu je problem..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 21:57

Sta se ti smijes.puna ti usta opklada i muda do poda.
Ali kada pojedes **** usutis se.
Nisi se ni udostojio da se zahvalis Sto sam te oslobodio opklade.tipicna seljovska pickica si ispao. :wave:
Odradicemo ovu opkladu za poredak,i onda mozes zaboraviti sa pickicama se ne kladim :puke: :wave:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 sep 2015, 22:09

Ti mene oslobodio? Ja sam fino rekao da ti odlučiš, što se mene tiče mozemo je početi odrađivati od danas. Izgleda da si zaboravio da bi kazna išla i meni i tebi a ne samo meni jadniče.. I čemu vrijeđanje preko foruma? Moze to svako :)
Šta ćeš ti mene oslobađati kad si ti meni prvi poslao PP da poništimo opkladu na šta sam ti ja odgovorio da ti odlučiš.. Tvoj odgovor nikada nije ni stigao. Kao što sam već rekao, spreman sam kao što sam i obećao da odradim kaznu od danas ali ne zaboravi da si i ti opkladu izgubio tako da.. Evo izvoli.. Odrađujemo li je da ti šaljem avatar i potpis te da čekam isto sa tvoje strane :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 22:14

Nikakav ja PP nisam poslao nego ti javno napisao nakon utakmice na pl opcenito.Neznam sta ti treba da lazes.
Fino si iskulirao i sad fol ja ti slao PP.
A ti fin reko da ja odlucim.
Pisali smo PP kada smo dogovarali,ne poslije.
Kako god hoces boli me racku,**** te avatar
Ali nemoj da okreces pricu nije ti uredu da lazes,
javno sam ti napisao da svi vide,Sto i mogu dokazati,
a sad ti fol ceko odgovor,mani mitomanskih

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 sep 2015, 22:18

Pa eto kad me već javno prozivaš da sam ja kao prekršio dogovor o opkladi i da sam ja trazio da se ista poništi. Izvoli, šalji avatar i potpis koje zeliš da unerede moj profil te čekaj da ja odlučim šta da ti pošaljem čime ćeš se sigurno ponositi na ovom forumu. Čekam PP :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 22:24

Nisam rekao da si prekrsio,nego da si iskulirao,nisi se udostojio ni odgovoriti.pa niko ne spori da sam ja predlozio posto je bio x da ponistimo,ima i post lako cemo naci.
Ali ako hoces stavicemo,libu me racku :)
Jaka stvar :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 sep 2015, 22:55

Još nema Veležovaca na forumu, hajde ba "RAja" javite se biće žiranata, možda nekog i prevarite, ko zna :mrgreen:
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 23:02

Bogami rodjeni se skupise u finom broju na treningu,
mogli BI vrapcici da Gore protiv olimpica.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 sep 2015, 23:06

Da nisu nešto ovako organizovali pa se raja skupila :urnebes:
[youtube][/youtube]
:mrgreen:
1946

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2015, 23:08

ja vala nebi volio ni sekunde da Velez ispadne ..nadam se da ce opstati u ligi..bez obzira na sve i ova vasa prepucavanja..ebo ba ligu gdje ce ostati neko drugi a ispast ce neko jel koga ti ne volis u nasem slucaju Zeljo recimo :), pa eto i mnogima Velez...vise volim ovako da uzivam kad mi moja ekipa recimo klepi Zelji bod i na sportskom terenu ravnopravno se bore , a ne da recimo se desava nesto onako kako je recimo Sloboda ispala, pa jedne prilike i Borac i td i td ...sport je treba da se sportski sve i zavrsava, i rivalitet svakako kako klubova sa velikom tradicijom tako i navijaca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 sep 2015, 23:10

solinas je napisao/la:Bogami rodjeni se skupise u finom broju na treningu,
mogli BI vrapcici da Gore protiv olimpica.
mogu se oni skupljat i sirit ko kozaracko kolo al federalka im ne gine :D :D ......eo pogledaj tabelu i reci realno kome oni sa odronom od ekipe kakvu imaju mogu uzet to 10. mjesto...hajde da imaju solidan sastav pa recimo uz pomoc 7c da pokusaju nesto al stari oni su takav krs da ce slabo koga uzet...mogu neku domacu tekmu na sabanluk i ho-ruk klepit al oni su tolko zabrljali da im treba par gostujucih pobjeda...6 ekipa ispada...ubjedljivo su najgori i moraju stizat 10. mjesto....aha,hau jes nou :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 sep 2015, 23:19

Pa sta ovo Vojvodić i mr. Otimačina ogorčeni, posramljeni itd. ? Ako je tako kao što kažeš, ne kontam vala potrebu n cilj onakvih izjava. :roll:
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2015, 23:20

SaltCityAttack je napisao/la:ja vala nebi volio ni sekunde da Velez ispadne ..nadam se da ce opstati u ligi..bez obzira na sve i ova vasa prepucavanja..ebo ba ligu gdje ce ostati neko drugi a ispast ce neko jel koga ti ne volis u nasem slucaju Zeljo recimo :), pa eto i mnogima Velez...vise volim ovako da uzivam kad mi moja ekipa recimo klepi Zelji bod i na sportskom terenu ravnopravno se bore , a ne da recimo se desava nesto onako kako je recimo Sloboda ispala, pa jedne prilike i Borac i td i td ...sport je treba da se sportski sve i zavrsava, i rivalitet svakako kako klubova sa velikom tradicijom tako i navijaca
Potpisujem sve :kafa:

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 17 sep 2015, 23:55

tuzlak1987 je napisao/la:Sto se mene tice nadam se da ostajete u ligi, generalno bi me iritiralno nasladjivanje monstruma iz Z. Mostara ako ispadnete ;)
Ni mi, tzv. monstrumi iz Zapadnog Mostara a.k.a povampirene Ustaše ne bi volili da podveležje opet ispadne, nema (pri)gradskog derbija, nema akcija, nema gaženja rođenih, ne bi to bilo to. Neka nama njih :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2015, 00:16

Banana je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sto se mene tice nadam se da ostajete u ligi, generalno bi me iritiralno nasladjivanje monstruma iz Z. Mostara ako ispadnete ;)
Ni mi, tzv. monstrumi iz Zapadnog Mostara a.k.a povampirene Ustaše ne bi volili da podveležje opet ispadne, nema (pri)gradskog derbija, nema akcija, nema gaženja rođenih, ne bi to bilo to. Neka nama njih :D
kako nema derbija...a branitelj :zviz: :zviz: ....sto se tice akcijanja tu vam ne trebaju utakmice :D :D ....znaci,suma sumarum,hladno mozete bez njih :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 18 sep 2015, 00:22

Ti misliš da bi Branitelj mogo uć u premier ligu?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2015, 00:26

Banana je napisao/la:Ti misliš da bi Branitelj mogo uć u premier ligu?
ma dobro..ne budi na kraj srca...mozete gostovat u vrapcicima mimo prvenstva....recimooooo....neka proslava vrapcicana,neka godisnjica pa onda prijateljske :D :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2015, 08:25

staragarda je napisao/la:
Banana je napisao/la:Ti misliš da bi Branitelj mogo uć u premier ligu?
ma dobro..ne budi na kraj srca...mozete gostovat u vrapcicima mimo prvenstva....recimooooo....neka proslava vrapcicana,neka godisnjica pa onda prijateljske :D :D
staragardo, grdno si se prevario! Nema sanse da Zrinjski uvelicava obljetnice, igra prijateljske utakmice i slicno sa Velezom, pored svojih prijatelja iz Gabele. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 sep 2015, 08:28

Bez obzira što su ispali šupci i dozvolili da neko selo ostane u ligi umjesto Slobode, ja ipak, bez obzira, ne želim da Velež ispadne. U svakom slučaju bolje mi je gledat Velež i da se sa njima verbalno i na terenu nadmećemo, nego sa nekim "izlet" klubom . . . . ima tu nekog bijesa, pomalo i netrpeljivosti prema njima, ali ipak, neka ih. . .

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, NeSamSafetee, Venom i 40 gostiju.