FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tamburica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tamburica » 18 sep 2015, 09:10

Joj sabahile kenjaža neka ma daj više raspusti **** koja prave sranja vozdra. :crazy: :sick: kuknjava :plac:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 sep 2015, 09:13

i svako jutro kad se probudim, uvijek na tebe prvo pomislim ..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 sep 2015, 09:21

Locust je napisao/la:Milan Stepanov nije vrhunski sportista, i tu ne pričam o njegovom sportskom duhu, nego o načinu života. To se znalo i prije nego je došao. Pored toga je konfliktna ličnost, ali to je osobina koju posjeduje svaki veliki "takmičar", dakle sportista koji gine na terenu kao npr Gattuso, Benko, pa kao ekstremni primjer Joey Barton.

Da je on prvi koji se zamjerio našem veselom klanu, pa rekao bih OK, neka su ga suspendovali. Međutim, dosta je zabijanja glave u pijesak. Ko misli da nema sitne seljačke ljubomore zbog primanja koja imaju naši "noviji" igrači kao Benko ili Stepanov, on je kompletni idiot. Uprava, koju u potpunosti podržavam i koja je za sada u DEEEEEBELOM plusu (ne pričam o finansijama, nego o stvarima koje su uradili za naš klub), je svoju najozbiljniju grešku napravila kada nije stala iza Mehe i rastjerala gamad. Bio je tu pritisak titule (a da je Meho ostao ne bi smo je osvojili), ali taj njihov postupak je samo dodatno osilio "klandžije".

Šta to sada znači? Da svakog novog igrača koji dobije veću platu od Džeme očekuju bojkoti suigrača i svađe? Da je svako ko se usudi dići glas protiv klana bivši?

Iskoraka nema bez boljih igrača i trenera, a bolji igrači i treneri traže veće plate. Šta to znači? To znači da da iskoraka nema dok je gamad u klubu, jer će napraviti problem kada god neko dobije veću platu od njih.

Ako uprava ne povuče pravi potez sad i ne rastjera ****, mi smo u još većem kurcu jer će se dodatno osiliti taj naš klan. Da, to su igrači pod ugovorima, i treba ih isplatiti. Bože moj, preživjećemo. Sportski, bez Džeme i Puzigaće bili bi smo samo jači a Tatko je solidan rezervni štoper, i ništa više. Preživjeli bi smo. Ako bi se neki drugi igrači pobunili zbog toga, Krste, Kovačević, Okić, osjetilo bi se na rezultatima, ali možemo biti i osmi ove sezone što se mene tiče jer je jasno da ovo ovako ne može dalje.

Tako, bez obzira na to jel Stepanovovo "maslo za ramazana" ili nije, a vjerovatno nije ponoviću ono što sam napisao sinoć

DŽEMO NAPOLJE!
PUZI NAPOLJE!
TATKO NAPOLJE!
I ko god drugi da ih podrži makar to bili Delač i Benko NAPOLJE!

Marš u **** materinu više iz našeg kluba, jer on je NAŠ a nije VAŠ.
Koliko puta sam samo ovo rekao, a pojedini me uvjeravaju "to su svi profesionalci" nema ljuboimore kod njih

Kusta neki dan rece u onom gostovanju na TVSA da je titula dosla prerano, i onda se covjek pita pa zbog cega onda niste ocistili klub od kuge? A kuga su ti "nezadovoljni" Bojkot boysi, koja ne da da klub napravi iskorak. Al bukvalno koci sportski dio FKS.
Kakvi su to ugovori pa im se ne moze nista?

Nadam se da cemo izaci iz ovoga najjaci i najcistiji :) Kad smo mogli ocistiti dugove, gamad koja je bila u upravi mozemo i gamad koja igra za nas klub :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2015, 09:40

mene nervira sto navijaci sarajeva nikad nisu zadovoljni ,stalno se traze neki rezovi ,neke promjene nije ni bitno da li je to dobro ili ne .evo dolazi jesic hajmo pustiti covjeka da radi 2-3 sezone be turbulencija i prozivanja nakon 2 utakmice ,hajde da se i mi pocenemo mjenjati na bolje .sto se tice berberovica ,puzigace ,stepanova i ostali oni su tu sad a vjerovatno iduce sezone nece biti . nije ni cudo sto se ljudi u klubu vise na osvrcu na proteste navijaca odnosno ne iznose sve informacije, pa mi bi nesto stalno mjenjali .treba to pustiti malo da ide svojim tokom ,nekad imam osjecaj da su nasi navijaci toliko naivni da nasjedaju na svaku pricu :crazy: :crazy:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 sep 2015, 09:48

bordobijeli je napisao/la:mene nervira sto navijaci sarajeva nikad nisu zadovoljni ,stalno se traze neki rezovi ,neke promjene nije ni bitno da li je to dobro ili ne .evo dolazi jesic hajmo pustiti covjeka da radi 2-3 sezone be turbulencija i prozivanja nakon 2 utakmice ,hajde da se i mi pocenemo mjenjati na bolje .sto se tice berberovica ,puzigace ,stepanova i ostali oni su tu sad a vjerovatno iduce sezone nece biti . nije ni cudo sto se ljudi u klubu vise na osvrcu na proteste navijaca odnosno ne iznose sve informacije, pa mi bi nesto stalno mjenjali .treba to pustiti malo da ide svojim tokom ,nekad imam osjecaj da su nasi navijaci toliko naivni da nasjedaju na svaku pricu :crazy: :crazy:
Vrijeme je :)

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 18 sep 2015, 10:11

..... i horde kreću na daleki put.... :clap: :zviz:
Mosa RajvoSa

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 18 sep 2015, 10:15

Očekuje se i 800 migranata na utakmici da podrže Ahmu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2015, 10:25

Ja volim volim volim....

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 18 sep 2015, 10:33

Ja kad sam govorio, sta je Dzemo izjavio poslije utakmice sa Slobodom, mene su ovdje napadali, jedan mi cak i psov'o, valjda mu Dzemo rodjak.. Kockar i alkoholicar, zajedno s #77 i #14 nama pravi probleme, treba **** rastjerat hitno, niko nije iznad FKS!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 sep 2015, 10:40

http://sportsport.ba/bh_fudbal/berberov ... eme/159975

Po ko zna koji put objavljujem ovo :D

Sta kaze, "mi nismo nista znali" :mrgreen:

Dajte Ibraku vise slobode, da im yebe znanje

http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... ebi/136585

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 18 sep 2015, 11:30

Hoceli iko radit stream iz Bn ?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 sep 2015, 11:32

Stepanov je nas najbolji igrac i tacka! zbog njegove suspenzije uprava je na sebe preuzela ogromnu odgovornost i rizik! Kako nakon svega ocekivati da dodje neko vece ime u nas klub!? ko ce nakon svega doci u ovu buranija ligu? uprava je generalno izgubila kompas,to se vidjeli i nakon sto su rpodali Stojceva i Cimirota a nisu doveli adekvatne alternative,vec tada se znalo da ovo ne vodi nicemu... Imam osjecaj da se u nas ne zna nikakav red,ni ko pije ni ko placa,bas sve otislo u .........

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 sep 2015, 11:53

GradKamena je napisao/la:Hoceli iko radit stream iz Bn ?
Ako je istina da će ići opet na Moja TV radit ću ja prenos kao i pretprošle sedmice, nije bio loš uopšte stream...
Samo Saraj'vo.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 18 sep 2015, 11:56

PitarBordo je napisao/la:
Ako je istina da će ići opet na Moja TV radit ću ja prenos kao i pretprošle sedmice, nije bio loš uopšte stream...
:thumbup:

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 18 sep 2015, 12:27

PitarBordo je napisao/la:
Bravo majstore...stream je bio do moshnica...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2015, 12:34

bosnas_ je napisao/la:Stepanov je nas najbolji igrac i tacka! zbog njegove suspenzije uprava je na sebe preuzela ogromnu odgovornost i rizik! Kako nakon svega ocekivati da dodje neko vece ime u nas klub!? ko ce nakon svega doci u ovu buranija ligu? uprava je generalno izgubila kompas,to se vidjeli i nakon sto su rpodali Stojceva i Cimirota a nisu doveli adekvatne alternative,vec tada se znalo da ovo ne vodi nicemu... Imam osjecaj da se u nas ne zna nikakav red,ni ko pije ni ko placa,bas sve otislo u .........
nije bas sve tako crno kako neki zele prikazati ,cak sta vise FKS ide uzlaznom putanjom :salut: :salut:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 12:40

@bordobijeli, istina da idemo organizacijski, ekonomski, ali rezultatski??? Respekt za sve uradjeno, kapa do poda, ali nas navijace ipak rezultati zanimaju. Uprava dovela Tana, TA, ocistila dugove, gradi kamp...pa brate stisni mu.da i ocisti sljam u igrackom kadru i strucnom stabu, pa makar to bili Benko, Delac, Step, Puza, Dzemo...niko nije veci od institucije Kluba !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2015, 12:44

belosevic28 je napisao/la:@bordobijeli, istina da idemo organizacijski, ekonomski, ali rezultatski??? Respekt za sve uradjeno, kapa do poda, ali nas navijace ipak rezultati zanimaju. Uprava dovela Tana, TA, ocistila dugove, gradi kamp...pa brate stisni mu.da i ocisti sljam u igrackom kadru i strucnom stabu, pa makar to bili Benko, Delac, Step, Puza, Dzemo...niko nije veci od institucije Kluba !!!
Zašto u svemu ovome zaboravite napomenuti osvojila dva trofeja, igrali play off Lige Evrope, ili to nije uspjeh?

Ja se slažem da mi u ovom trenutku nismo na nivou, ali ako pričamo o uspjehu kluba i Uprave onda napomenimo sve!.

Nekako sam tako spokojan i kao što kaže @bordobijeli FKS ide uzlaznom putanjom, naravno nije to tako lako kao što mnogi pretpostavljaju ali ovakve stvari te ojačaju na putu uspjeha.

Danas Krle i Benko 2x za 3-1 ;) :pray:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2015, 12:46

belosevic28 je napisao/la:@bordobijeli, istija da idemo organizacijski, ekonomski, ali rezultatski??? Respekt za sve uradjeno, kapa do poda, ali nas navijace ipak rezultati zanimaju. Uprava dovela Tana, TA, ocistila dugove, grafi kamp...pa brate stisni mu.da i ocisti sljam u igrackom kadru i strucnom stabu, pa makar to bili Benko, Delac, Stel, Puza, Dzemo...niko nije veci od institucije Kluba !!!
po meni su rezlutati solidni osvojili smo u dvije godine dva trofeja igrali baraz s borusijom ,slazem se da zalaganje i igra nisu dobri u ovoj sezoni al evo promjenili su trenera ,trebalo bi se i nekim igracima zahvaliti . objektivno i realno kad se sagleda nije to tako crno kako neki predstavljaju ,s dvije -tri vezane pobjede opet ce ti isti pricati o evropskom Sarajevu ,meni se svidja razmisljenje Kusturice korak po korak,strpljen spasen ,tiha voda brijege valja ,samo lagano bit ce to sve ok :thumbup:

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 18 sep 2015, 12:46

Džaba sve kad oni ne smiju pojedincima ništa, nema veze sjever je kriv za sve ahahahaha

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 16 gostiju.