RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 11 maj 2010, 15:30

Predsjedništvo FK Velež održalo je danas vanrednu sjednicu, povodom prijetnji direktoru Sedinu Tanoviću, kao i medijskih i ostalih špekulacija u posljednjih 15.tak dana, stoji u saopštenju.
„Iako je to već nekoliko puta javno poručeno, i ovaj put naglašavamo, da nikakvih mutnih radnji nije bilo u dosadašnjim utakmicama, kao što neće biti ni ubuduće. Želimo istaći da Predsjedništvo, stručni štab i igrački kadar rade i žive svi ko jedan. Posljedni slabi rezultati nisu proizvod nesloge, niti sličnih negativnih radnjih. Možda je slabiji rad svih segmenata kluba uzrokovao da dođe do gubitka nekih bodova, ali i to je sastavni dio sporta“.

„Ne želimo špekulisati o tome da li su posljednji negativni događaji rezultat i predizborne kampanje, što mi, kao klub, ne želimo da dopustimo. Naprotiv, pozivamo predstavnike političkih stranaka da se uključe u rad FK i da pojačaju Predsjedništvo za sljedeću sezonu. U organizacijskom, sportskom i infrastrukturnom smislu, Velež je u ovoj sezoni napravio veliki iskorak i potrebno je samo nastaviti i istrajati na ovom putu“.

Sadašnji sastav Predsjedništva kluba danas je pokrenuo aktivnosti, kako bi se do kraja maja mjeseca održala izborno – izvještajna skupština kluba.

„Pozivamo navijače i simpatizere kluba da nas podrže u narednim utakmicama. Iako smo oslabljeni neigranjem nekih standardnih igrača, to ne umanjuje našu želju i htijenje da odigramo u stilu koji dolikuje fudbaleru koji nosi dres Veleža. Svi zajedno, Uprava, stručni štab, igrači, simpatizeri i naš Red Army trebamo nastaviti i u ovakvoj kriznoj situaciji istrajati u interesu dalje stabilizacije Veleža. Ono što želimo garantovati, je činjenica da biti dio Veleža, čast je za svakog onoga ko je trenutno u njemu“, ističe se u saopštenju Predsjedništva

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 11 maj 2010, 19:56

carina je napisao/la:Predsjedništvo FK Velež održalo je danas vanrednu sjednicu, povodom prijetnji direktoru Sedinu Tanoviću, kao i medijskih i ostalih špekulacija u posljednjih 15.tak dana, stoji u saopštenju.
„Iako je to već nekoliko puta javno poručeno, i ovaj put naglašavamo, da nikakvih mutnih radnji nije bilo u dosadašnjim utakmicama, kao što neće biti ni ubuduće. Želimo istaći da Predsjedništvo, stručni štab i igrački kadar rade i žive svi ko jedan. Posljedni slabi rezultati nisu proizvod nesloge, niti sličnih negativnih radnjih. Možda je slabiji rad svih segmenata kluba uzrokovao da dođe do gubitka nekih bodova, ali i to je sastavni dio sporta“.

„Ne želimo špekulisati o tome da li su posljednji negativni događaji rezultat i predizborne kampanje, što mi, kao klub, ne želimo da dopustimo. Naprotiv, pozivamo predstavnike političkih stranaka da se uključe u rad FK i da pojačaju Predsjedništvo za sljedeću sezonu. U organizacijskom, sportskom i infrastrukturnom smislu, Velež je u ovoj sezoni napravio veliki iskorak i potrebno je samo nastaviti i istrajati na ovom putu“.

Sadašnji sastav Predsjedništva kluba danas je pokrenuo aktivnosti, kako bi se do kraja maja mjeseca održala izborno – izvještajna skupština kluba.

„Pozivamo navijače i simpatizere kluba da nas podrže u narednim utakmicama. Iako smo oslabljeni neigranjem nekih standardnih igrača, to ne umanjuje našu želju i htijenje da odigramo u stilu koji dolikuje fudbaleru koji nosi dres Veleža. Svi zajedno, Uprava, stručni štab, igrači, simpatizeri i naš Red Army trebamo nastaviti i u ovakvoj kriznoj situaciji istrajati u interesu dalje stabilizacije Veleža. Ono što želimo garantovati, je činjenica da biti dio Veleža, čast je za svakog onoga ko je trenutno u njemu“, ističe se u saopštenju Predsjedništva
Meni bi licno bilo draze da su organizovali sastanak sa rajom i da kaze ko sta ima na srcu,ko kakve sumnje i dokaze ima (ili nema),da ko ljudi popricamo,a ne da nas "gadjaju" saopstenjem za javnost.Nije RA javnost,to su navijaci,ljudi,raja a ne neka bezlicna masa.Rodjeni brato.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 11 maj 2010, 19:56

Što se brišu meni komentari a ostalima ne ?

Bistrikboy poserem ti se u usta hinjava,klošaru jedan.
Grandmaster.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 maj 2010, 19:59

ja sam brisao postove, a vjerovatno si ušao dok sam još radio. sad te ja banujem na heftu zbog vrijeđanja moderatora.

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 11 maj 2010, 19:59

admin je napisao/la:ja sam brisao postove, a vjerovatno si ušao dok sam još radio. sad te ja banujem na heftu zbog vrijeđanja moderatora.
**** i tebi mater u ****.subjektivnu !
Grandmaster.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 maj 2010, 20:00

ispravka. nije na heftu, već za stalno.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 01:20

Evo još jedan zreo za bana...

Šefovi stranice, zašto su moja 2 posta obrisana? Da ponovim, na koga su navijači Veleža u svom saopštenju aludirali kad su rekli da ne žele biti filijala "samoprozvanih" velikih klubova? I po čemu i po kome su oni ta neka filijala?

Za šefove: po kojem je kriteriju obrisano ovo pitanje? Nemojte samo reći da nema rasprave o navijačima, jer haman svi smo ovdje navijači i raspravljamo o svojim klubovima, pa zašto ne bismo onda smijeli i o razlozima bojkota tih istih klubova?!

I onda na kraju simpatizeri Veleža kukaju jer se "SAMO njima brišu postovi" tipa "otpepaj odavde, samo provociraš, providan si..." :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 maj 2010, 09:57

Daj bola Zeljovac molim te ne smaraj vise temu. Pod 1. gore imas navedene nikove tih sefova pa se raspravljaj sa njima na pp. Pod 2 za te pitalice u vezi RA, otidji na njihovu stranicu pa pitaj, ovde ti niko od tih momaka nista ne posta. S vremena na vrijeme svrate i nama se ljubazno obrate isto tako na pp, sa nekim molbama.
Ja ti mogu dati samo neke odgovore kao forumas i simpatizer.
Vjerujem da se aludiralo na FK Zeljeznicar. Zasto? Majstore, ne trebas se plentati niti imas pravo da se plentas na relaciji RA - Velez. Oni su izasli u javnost izjavom koja je upucena samo na upravu kluba. I ja sam misljenja da uprava nije dovoljno ucinila na zastiti vitalnih interesa kluba, u ovom slucaju tice se odnosa sa FK Zeljeznicar. Svi znamo, ma sta se ovde postalo, svadjalo i glupiralo, da je Zeljeznicar jedan, ako ne i najveci sportski prijatelj FK Veleza. Ali to im nije dalo za pravo da ga ne zastite cak i od njega. Prvo jesenas kad smo bestidno dva puta pokradeni na Grbavici, pa onda evo vec dva mjeseca uprava Zelje vrsi pritisak na neke nase igrace iako su jos pod ugovorom i konacno pristup samoj zadnjoj tekmi. Uprava je morala reagovati a jos to nije uradila.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 12 maj 2010, 10:01

Joj ovog zeljovca isto cir dobro si rekao carina samara pravo petlja se gdje ne treba .
Samo jedan klub Velež Mostar

prijedorcanin
Kontakt:

Post Postao/la prijedorcanin » 12 maj 2010, 10:04

Pitanje za Rodjene!Gdje iskopaste onog stopera cupavog,mislim da se Asim zove ili sl,covjek u Prijedoru nije duela dobio nijednog :D
jos ga raja pocela paliti,a on se primio,pa jos gori,nije znao gdje goni heheh

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 maj 2010, 10:09

prijedorcanin je napisao/la:Pitanje za Rodjene!Gdje iskopaste onog stopera cupavog,mislim da se Asim zove ili sl,covjek u Prijedoru nije duela dobio nijednog :D
jos ga raja pocela paliti,a on se primio,pa jos gori,nije znao gdje goni heheh
Eto od tebe sad cujem. Vjerovatno pao u sivilo ostatka ekipe ovih dana, inace i dalje mislim da je daleko najbolji stoper Premier lige.

prijedorcanin
Kontakt:

Post Postao/la prijedorcanin » 12 maj 2010, 10:12

Moguce,ali tu utakmicu stvarno je bio smjesan.
Ali da vas i malo pohvalim,igrali ste bar otvoreno,lijepo za gledati,iako se znalo da nemate sta traziti(objektivno i subjektivno ;) )
Bio je i neki stari navijac na tribinama,vas velezovac,koji ide svaku utakmicu gledati.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 maj 2010, 10:17

Ma ja, slazem se, sta imamo trazit u Prijedoru kad vama treba. Ko je to vidio. Objektivno i subjektivno. Hahah. Salim se, takva nam je Premier liga majstore. Biraj sta ces vratiti u Mostar, noge ili bodove....A nadam se da ce nekad i ta otvorena igra piti vode.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 12 maj 2010, 14:48

atmosfera nikakva, do pobjede vrlo tesko, nadam se da grijesem, ali mislim da ce borac pred nekih 100- 200 ljudi ovo uzet ;) ...jesam pesimista u pm., ali sta cu :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 maj 2010, 14:55

VFCB je napisao/la:atmosfera nikakva, do pobjede vrlo tesko, nadam se da grijesem, ali mislim da ce borac pred nekih 100- 200 ljudi ovo uzet ;) ...jesam pesimista u pm., ali sta cu :D
Znaci teska situacija, nadam se da cete ipak stisnuti zube i pobijediti 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 maj 2010, 15:20

Sto se Borca tice, prica je jasna. Borac nikad nije bio omrazen u Mostaru, cak ga neki malo i gotive jer je prolazio slicnu sudbinu zadnjih godina kao Velez. Koliko se sjecam uvijek su i jedni i drugi navijaci isli na gostovanja i bili su dobro primani od strane domacina a ni uprave se nisu nesto cule. E sad druga je stvar hoce li neko od drugih klubova da utice na sudjenje ili slicno. Mislim, da ce Tana i ekipa dati sve od sebe da odigraju 100% utakmicu. A sto se atmosfere tice, jedina prava rijec je nikakva. Sta su igraci trazili, dobili su. Sretni im puti bili gdje god hoce da idu.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 13 maj 2010, 11:02

Jao kad se sjetim prije na pocetku sezone ono budes siguran da ce na stadionu biti neki 3000 do 4000 bilo ko da dodje a sad protiv borca nije sigurno hoce li biti 1000 :o .

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 13 maj 2010, 13:47

Kakva je situacija i 500 bi bilo STRASNO PUNO !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 13 maj 2010, 13:50

Jasta brato al eto ja se nadam jedno 1000 .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 maj 2010, 14:02

Raja već sam rekao, Velež neće umrijeti, već treba nakon sezone sjesti pod hitno, odnosno nakon Modriče sjesti za sto i vidjeti šta i kako dalje, a još nešto ako hoćemo igrati i narednih sezona u PL ili u Evropi, moramo početi ulagati u Vrapčiće, jer realno od BB nema ništa. Politika učinila svoje, jer ja smatram da će tek Velež "harati" kada malo Vrapčiće tj. stadion rođeni učini uslovnim. To je uvjet br.1 jer mi već imamo kakvu-takvu ekipu za budućnost. Vozdra

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.