hahahahahBordoArmy88 je napisao/la:Nama izgleda ne preostaje ništa drugo nego da mijenjamo trenera svakih 5-6 kola?!
izgleda tako
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahahahahBordoArmy88 je napisao/la:Nama izgleda ne preostaje ništa drugo nego da mijenjamo trenera svakih 5-6 kola?!
Baš takoBordoArmy88 je napisao/la:Nama izgleda ne preostaje ništa drugo nego da mijenjamo trenera svakih 5-6 kola?!
jurisicduska je napisao/la:Svi su dobri. Realno. Radnik nije naivan i ovo je super kako se igra. Bez nekoliko igrača koji bi realno bili + u ekipi ovo je banja. Nadam se da će se zadnji pas popraviti i tu dolazimo do tog problema, nama treba plemenit veznjak koji ne griješi u zadnjem pasu. I to je to. Dali bi im 4 da je ko imo gurnuti u tim momentima, do gola smo odlični čak i kad im prepustimo inicijativu, svjesno, vidim da je svjesno po izvlačenju krila na strane dakle čeka se presječena i ide gol. (tako ćemo zabiti drugi i treći) Odličan taktički pristup Hurtića i paje.
prošle sezone on mi se zgadio bio.. sad je okPitarBordo je napisao/la:"Pokazali su da i jesu najkvalitetnija ekipa bosanskohercegovačkog fudbala" ... "Prošle sezone sam im nekoliko kola prije kraja čestitao na tituli, sada je to predaleko, ali mislim da će uči ovom pobjedom u ciklus koji će ih dovesti do titule jer su bez konkurencije najkvalitetnija ekipa" - Ćelo iz Radnika
Trener Radnika gotov nije svoju ekipu spomenuo, nas nahvalio
Ima bolja solucija: da novi trener malo promijeni taktiku, formaciju, igrace..pa onda iznenadi protivnika.BordoArmy88 je napisao/la:Nama izgleda ne preostaje ništa drugo nego da mijenjamo trenera svakih 5-6 kola?!
Ja ti halalim svakako prvo nisam ni stigao gledatiPitarBordo je napisao/la:Još jednom se ispričavam za prekid u prvom poluvremenu braćo!
Viša sila je bila.
PitarBordo je napisao/la:"Pokazali su da i jesu najkvalitetnija ekipa bosanskohercegovačkog fudbala" ... "Prošle sezone sam im nekoliko kola prije kraja čestitao na tituli, sada je to predaleko, ali mislim da će uči ovom pobjedom u ciklus koji će ih dovesti do titule jer su bez konkurencije najkvalitetnija ekipa" - Ćelo iz Radnika
Celo pohvali Sarajevo i u kafani haverima a kamol i u medijimahodža je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:"Pokazali su da i jesu najkvalitetnija ekipa bosanskohercegovačkog fudbala" ... "Prošle sezone sam im nekoliko kola prije kraja čestitao na tituli, sada je to predaleko, ali mislim da će uči ovom pobjedom u ciklus koji će ih dovesti do titule jer su bez konkurencije najkvalitetnija ekipa" - Ćelo iz Radnika
zna da tražimo trenera, uvaljuje se lik![]()