FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa pile

Mislim da je postalo dosadno ovo kad neko napise janje ili najavi nesto novo sto dolazi, pa se vecina nas upeca jer smo zeljni promjena i boljitaka.
A u vecini slucajeva je to rekla kazala ili suplja prica.
Tako da ne pisete nista po pitanju toga, taman da sutra dolaze bageri i mehanizacija pred Grbavicu ne pisite.
A u vecini slucajeva je to rekla kazala ili suplja prica.
Tako da ne pisete nista po pitanju toga, taman da sutra dolaze bageri i mehanizacija pred Grbavicu ne pisite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Američki puran 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
bizon 
Trebamo Jocu poslat kod hodze da mu oduci, skine taj maler.
Ali ja bi mu halalio ovaj post ako ce ga uvalit konama, duplo na primjer.
Ali ja bi mu halalio ovaj post ako ce ga uvalit konama, duplo na primjer.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Chuna od pingvina. Isto ko' i ono od "handretalca"
Pa fino napisah nije janje. Samo treba citati i sacekati iducu sedmicu.MATORI je napisao/la:Chuna od pingvina. Isto ko' i ono od "handretalca"
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 18 sep 2015, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zašto je pile prešao cestu?DR.HOUSE je napisao/la:pa pile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije janje crnac je hahahahahhaha
Drogba ?droba je napisao/la:Nije janje crnac je hahahahahhaha
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Znaci 100% iduce sedmice nesto definitivno trebamo ocekivat. Nesto pozitivno nadam se. E vidjet cemo ajde.pile87 je napisao/la:Pa fino napisah nije janje. Samo treba citati i sacekati iducu sedmicu.MATORI je napisao/la:Chuna od pingvina. Isto ko' i ono od "handretalca"
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
ma Pile ne treba kriti blizu je da dodje Geoffrey Massa
Kod nas da bi igrac dosao mora ispunjavati dva glavna uslova i niz popratnih. Glavni su da je dobar drugi je da nije skup. Popratni su da vise puta izjavi da mu je Zeljo omiljeni klub u medijima, da dodje sam u plavi salon sa vec predefinisanim ugovorom, da svaku tekmu zabije tri gola, i da bude sa svima raja.droba je napisao/la:ma Pile ne treba kriti blizu je da dodje Geoffrey Massa
I da kaze da je već na aerodromu osjetio ljubav 
Uz obaveznu presicu na aerodromu.Ajzea je napisao/la:I da kaze da je već na aerodromu osjetio ljubav
-
teteac8684
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Uz obaveznu presicu na aerodromu.Ajzea je napisao/la:I da kaze da je već na aerodromu osjetio ljubav
odakle ovog izvukoste a i napadc jos a i njih imamo na bacanje valjda bude od ovog sto pile najavljuje.droba je napisao/la:ma Pile ne treba kriti blizu je da dodje Geoffrey Massa
51%--------49%
Ljudi meni je ovaj rezultat iz Bijeljine smiješan i prošle godine su im dali tri boda
meni je smiješan onaj sa grbavice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.