PES 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: PES 2016
Ja sam igrao PES 15 i stvarno je tesko bilo igrati odbranu, u pes 13 kad si drzao R2 i X niko ti nije mogao prici golu, bas me zanima kako ce biti sada.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nema Demo, jer kako kazu iz Konamija "piraterija nas sprecava da izdajemo demo za PC."Adnel je napisao/la:Raja kad ce demo za pc ??

Imas full verziju za download ovdje, preporucujem ti MEGA linkove
http://pcgames-download.net/2015/09/pro ... d-uptobox/
Don't believe the hype.
sta ce ti demo kad mozes skinuti full verzijuAdnel je napisao/la:Raja kad ce demo za pc ??

trebao je valjda izaci danas ali na Stemu kad odes na PES 2016 pise : This item is currently unavailable in your region

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jel neko igrao ? Ima li problema, lagg, stuttering kao u 2014 i 2015 ? Tj jel bolje optimizovana igra u odnosu na prosla 2 nastavka ?
27.10.2020
Nema nikakvih problema, bar u ove 2 tekme što sam odigrao (ali još uvijek ruka prolazi kroz ljudoveleorey je napisao/la:Jel neko igrao ? Ima li problema, lagg, stuttering kao u 2014 i 2015 ? Tj jel bolje optimizovana igra u odnosu na prosla 2 nastavka ?

Gameplay je malo življi, osjeti se kontrola lopte, sve u svemu nije loše
- JoseMourinho
- Kontakt:
skida se sa pirata reloaded verzija, ok je ona?
trebal kakve dlc-ve update i sl. još ili je samo ovo izašlo?
jedva cekam probat sutra, ja ionako samo igram multiplayer tako da vidjet cemo kako ce leci
jedva cekam probat sutra, ja ionako samo igram multiplayer tako da vidjet cemo kako ce leci

Uredu je taj, samo nećeš moci pirata mp igrati ?JoseMourinho je napisao/la:skida se sa pirata reloaded verzija, ok je ona?
nema pečeva još ali radi se

Igrao sam PES i mogu reći da sam veoma zadovoljan.. gameplay baziran na prošlogodišnji, uz poboljšanja, igra je sada malo brža, što i nije loše, golmani su sada bolji, R2 šut je op još uvijek, sada teže prolaze duge lopte sa trokutom.
Jedan od detalja koji mi se posebno svidio je kretanje igrača bez lopte, sada kada ufatite igrača na krivoj nozi zanese se, a prije se mogao smjer kretanja mijenjati kako si htio, sada je to malo bolje.
Faulovi su sada bolje odrađeni, mada i meni se ne sviđa, što je miki gore napomenuo, što mi u prosjeku budu samo po 1 faul otprilike, mislim da će i to neki patch riješiti, kao što su riješili i prošlogodišnji problem davanja žutog kartona poslije svakog kontakta.
Odigrao 5 utakmica (superstar) rezultati su išli ovako:
Chelsea - Arsenal 3:0
Barcelona - Sevilla 2:1
Bayern - Wolfsburg 2:1
PSG - Lyon 1:1 u regularnom dijelu, poslije produžetaka 2:2, pobjeda na penale 3:1
Napoli - Roma 1:0
Također novi komentator razbija monotoniju prošlogodišnjih izdanja PES-a, posebno naglasak bacam kada je velika šansa, a komentator se baš prodere
ML još nisam probao, čekam neki patch da izađe sa dresovima za EPL i urađenim transferima. Sve u svemu soccer je
Jedan od detalja koji mi se posebno svidio je kretanje igrača bez lopte, sada kada ufatite igrača na krivoj nozi zanese se, a prije se mogao smjer kretanja mijenjati kako si htio, sada je to malo bolje.
Faulovi su sada bolje odrađeni, mada i meni se ne sviđa, što je miki gore napomenuo, što mi u prosjeku budu samo po 1 faul otprilike, mislim da će i to neki patch riješiti, kao što su riješili i prošlogodišnji problem davanja žutog kartona poslije svakog kontakta.
Odigrao 5 utakmica (superstar) rezultati su išli ovako:
Chelsea - Arsenal 3:0
Barcelona - Sevilla 2:1
Bayern - Wolfsburg 2:1
PSG - Lyon 1:1 u regularnom dijelu, poslije produžetaka 2:2, pobjeda na penale 3:1
Napoli - Roma 1:0
Također novi komentator razbija monotoniju prošlogodišnjih izdanja PES-a, posebno naglasak bacam kada je velika šansa, a komentator se baš prodere

ML još nisam probao, čekam neki patch da izađe sa dresovima za EPL i urađenim transferima. Sve u svemu soccer je

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
igrao jucer... napredak vidljiv, ali je igra i dalje goli K u poredjenju s fifom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- IlCapitano
- Kontakt:
Kratko i jasno.KK_Bosna je napisao/la:igrao jucer... napredak vidljiv, ali je igra i dalje goli K u poredjenju s fifom

Ali eto može se igrati dok ne izađe Fifa. Ima li patch sa transferima već?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ja sam na PS4 igrao, jucer jos nisu napravili patch, znaci falcao je u man utd, schweini u bayernu itd...IlCapitano je napisao/la:Kratko i jasno.KK_Bosna je napisao/la:igrao jucer... napredak vidljiv, ali je igra i dalje goli K u poredjenju s fifom![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Sto se mene tice odlican.
Smoriste s tom fifom.
Smoriste s tom fifom.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Odigrano par tekmi i čini se dosta bolji, ono micanje igrača na samojbtaktici držanjem X-a
napokon 
15-ka manje bila dobra ovaj se čini još boljim, jedino na kameru da se naviknem
Sve u svemu bravo Konami

15-ka manje bila dobra ovaj se čini još boljim, jedino na kameru da se naviknem

Sve u svemu bravo Konami

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 19 sep 2015, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Ovaj pes **** znanje 
Nisam ni najmanje slutio da ce biti ovako dobar.

Nisam ni najmanje slutio da ce biti ovako dobar.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Moze se bez problema namjestiti kamera kao na PES 15JoseMourinho je napisao/la: 15-ka manje bila dobra ovaj se čini još boljim, jedino na kameru da se naviknem![]()
Don't believe the hype.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: PES 2016
Eh super vjeruj bisam ni pogledo kamere ostaleakisarajevo92 je napisao/la:Moze se bez problema namjestiti kamera kao na PES 15JoseMourinho je napisao/la: 15-ka manje bila dobra ovaj se čini još boljim, jedino na kameru da se naviknem![]()

Iščekujemo patch

Hocel ko ove godine dirat ocjene igrača, Konami updateom nekim ili neko drugi?
vjerovatno samo ovi veci klubovi uradjeniIlCapitano je napisao/la:Kratko i jasno.KK_Bosna je napisao/la:igrao jucer... napredak vidljiv, ali je igra i dalje goli K u poredjenju s fifom![]()
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=75576
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.