NK Zvijezda Gradačac

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 sep 2015, 11:33

Smirila se malo situacija i na temi. Vijestifriske ponovo na godisnjem :lol:

Stadion pred danasnju tekmu: :tokralju:
I dalje zadaca za mnoge premijerligase

slika
slika
slika

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 sep 2015, 12:38

Samo kisa da nepadne
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 sep 2015, 13:36

crvenobijeli je napisao/la:Samo kisa da nepadne
Izgleda da će ipak biti kiša, stižu oblaci iz pravca Posavine. Treća utakmica i opet kiša izgleda :problem:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 sep 2015, 13:37

Dobar teren kad je suho ali drenaža 0 i kad padne kisa bude kao protiv Sarajeva.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 sep 2015, 14:27

Iceplayer je napisao/la:Dobar teren kad je suho ali drenaža 0 i kad padne kisa bude kao protiv Sarajeva.
Hvala Segrtu. A kisu mozemo ocekivat tek nekad kasno uvecer ja mislim

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 19 sep 2015, 15:02

theboss_RD07 je napisao/la:Smirila se malo situacija i na temi. Vijestifriske ponovo na godisnjem :lol:

Stadion pred danasnju tekmu: :tokralju:
I dalje zadaca za mnoge premijerligase

[img]http://i.imgur.com/O8HgKuF.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/uPptYis.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/1rLsuIh.jpg[/img]
Zasto sad ne obajve portali zajedno sa ovim portalom sportsportba kad je nešto lijepo u ovoj našoj bosni a ne znaju samo ružnu sliku poslat kada je kisa padala deset dana bez prestanka ...i pitamo se zasto su nam stadioni prazni zato što vi mediji samo lose plasirate u javnost ...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 sep 2015, 16:17

moze neki izvjestaj sa stadiona,kako se igra i rezultat...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 19 sep 2015, 16:58

2:0 poluvrijeme Ristić 2x

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 19 sep 2015, 18:17

Prvo poluvrijeme odlicno,moglo se vidjet nekih lijepih poteza i lijepih akcija gosti nisu uspjeli nista napraviti u prvih 45 minuta,dok je drugo poluvrijeme dosta slabija igra Zvijezde i onda lijepa akcija Rudara i prečka,zatim jedan gol koji je bezveze primljen,i lijep prodor Isana za 3-1 uglavnom drugo poluvrijeme toplo hladno ne mogu nikog izdvojit da je posebno igro,bilo je par izuzetaka takozvanih invalida al nije moje da pljujem

Uglavnom Zvijezda-Rudar 3-1 Ristic 2x/Facic autogol
Posjeta oko 400
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 sep 2015, 18:26

Zvijezda je danas pokazala da je mnogo bolja ekipa od Rudara..imali smo malih problema u organizaciji igre do prvog gola,poslije je išlo puno lakše..gol primljen našom greškom i gosti su imali još jedan dobar šut,dosta gruba ekipa mogu misliti kako će to izgledati u Kaknju..od naših Rista,Sava,Čolic,Islamagic -odlicni prolaznu ocjenu mogu dobiti Đordevic,Šerba,Hinovic..ovi ostali bi se trebali dobro potruditi za mjesto u timu ..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 sep 2015, 19:55

Cestitke na danasnjoj pobjedi,puno bolja Zvijezda.Solidno i zalaganje igraca,Ristic je svoju trku kruniso sa dva gola.Savic puno odskace od svih,igra lezerno na iskustvo,daje jos dva ovaka igraca.Sve u svemu moramo bit svi zadovoljni smanjuje se razlika za vodecim fata se prikljucak,uh kako bi sad dobro dosla jedna serija od tri dobijene utakmice.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 sep 2015, 08:06

Čestitam ekipi Zvijezde na zasluzenoj pobjedi.Tako se brane boje kluba i ponos grada.Očigledno nezalaganje pojedinih igrača u prethodnim utakmicama rezultiralo je gubitkom prve postave.Jusufbegović je sa pretpostavkom da će imati borbu sa bunkerom postavio ofanzivniju formaciju gdje je Savić sa pozicije štopera organizovao sjajnu igru.Ristić je pored dva gola vrsio stalan pritisak na zadnju liniji Rudra gdje su ovi morali slati napamet lopte,bravo Rile.Čolić,sjajan.....mislim da je institucija za Brku,nazalost Brka...sam si kriv.Đorđević,borben,solidan....Šerberdzić klasa,nevjerovatna smirenost i umijeće....treba ima ti m.uda i onako se inteligentno poigravat sa napadačima.....generalno jučer igra i zalaganje :thumbup:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 sep 2015, 09:46

vijestifriske je napisao/la:
Ocekivano je bilo da neces sam doc, pa reko da te pozovem.
Sta ima? :)

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 sep 2015, 10:52

theboss_RD07 je napisao/la:
vijestifriske je napisao/la:
Ocekivano je bilo da neces sam doc, pa reko da te pozovem.
Sta ima? :)
:) nećemo vidjeti pojedine forumase neko vrijeme,ali poslije prvog poraza će da bude prava navala istih..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 20 sep 2015, 14:17

Sada nam treba pobjeda protiv Jedinstva koje objektivno dosta problema ima trenutno. Nadajmo se najboljem. Jucer utakmica odlicna bilo je tesko probiti bunker onaj ali dokazali smo da mozemo svakome na domacem terenu zabiti par komada, pobjeda je mogla biti i visa ali izgleda da nisu nasi htjeli bas da ponize Rudar, jucer su izostali radi kartona pomenuti igraci jedino laksu povredu imao je Zvonic. Ali evidentno je da se vise bore ovi sto su jucer igrali nego prva postava klasicna, Cola je jucer dar mar pravio s onakvom igrom ne da u Zvijezdi moze igrati nego gdje hoce, jedino jucer Piric je bio jedan od losijih vjerovatno nije dovoljno spreman. Takoder istakno bi i Facu koji vjecito igra pod pritiskom ali je bio fenomenalan jucer.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 sep 2015, 14:40

reddragon001 je napisao/la:Sada nam treba pobjeda protiv Jedinstva koje objektivno dosta problema ima trenutno. Nadajmo se najboljem. Jucer utakmica odlicna bilo je tesko probiti bunker onaj ali dokazali smo da mozemo svakome na domacem terenu zabiti par komada, pobjeda je mogla biti i visa ali izgleda da nisu nasi htjeli bas da ponize Rudar, jucer su izostali radi kartona pomenuti igraci jedino laksu povredu imao je Zvonic. Ali evidentno je da se vise bore ovi sto su jucer igrali nego prva postava klasicna, Cola je jucer dar mar pravio s onakvom igrom ne da u Zvijezdi moze igrati nego gdje hoce, jedino jucer Piric je bio jedan od losijih vjerovatno nije dovoljno spreman. Takoder istakno bi i Facu koji vjecito igra pod pritiskom ali je bio fenomenalan jucer.
Pirić nije loš igrač,vidi se da zna da igra ali je dosta sebičan mislim da igra više za sebe nego za ekipu..Fačić je solidan bio i mislim da je on pogriješio kod gola,njemu su oduzeli loptu,morao bi se prije rješavati lopte..da, i ja bih pohvalio borbenost na jučerašnjoj utakmici,sa onakvim zalaganjem i sa svakog gostovanja bi se trebao donositi barem jedan bod..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 sep 2015, 15:13

Dobro je skonto da pusti Colu da igra. Momak je zivotinja

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 sep 2015, 17:56

jedinstvo je opet zijanilo i docekuju nas u najgorem trenutku i po njih i po nas.nezna se kome vise treba tri boda.
nasa ekipa bi trebala biti dosta odmornija.vjerujem da je doslo vrijeme da se pobijedi na strani i konacno prikljuci vrhu.

jedinstvo sigurno nije lose kako pokazuju rezultati a mi ko mi nikad se nezna sta mozemo uraditi.
vjerujem da ce nas trener vrebati sansu iz kontri postaviti se cvrsto u sredini pa sta bude.

jucer se vidjelo da se jos mucimo i da nemamo zara kao sto mnoge ekipe imaju.po meni ekipa mora igrati dosta cvrsce a ne skakutati oko lopte i cuditi se faulima protivnika.ovo nije premijer liga i mora se jace igrati do zadnjeg atoma snage.feja do sad nije pokazao da zeli takvu zvijezdu a sam zna sta mu slijedi ako ne uveze par pobjeda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 21 sep 2015, 03:42

astra1922 je napisao/la:jedinstvo je opet zijanilo i docekuju nas u najgorem trenutku i po njih i po nas.nezna se kome vise treba tri boda.
nasa ekipa bi trebala biti dosta odmornija.vjerujem da je doslo vrijeme da se pobijedi na strani i konacno prikljuci vrhu.

jedinstvo sigurno nije lose kako pokazuju rezultati a mi ko mi nikad se nezna sta mozemo uraditi.
vjerujem da ce nas trener vrebati sansu iz kontri postaviti se cvrsto u sredini pa sta bude.

jucer se vidjelo da se jos mucimo i da nemamo zara kao sto mnoge ekipe imaju.po meni ekipa mora igrati dosta cvrsce a ne skakutati oko lopte i cuditi se faulima protivnika.ovo nije premijer liga i mora se jace igrati do zadnjeg atoma snage.feja do sad nije pokazao da zeli takvu zvijezdu a sam zna sta mu slijedi ako ne uveze par pobjeda
Ma losi smo mi totalno buraz, postavite se ko Buducnost, nemojte se odmah povuci, mi cemo mozda stisnuti prvih minuta, to vam je najvaznije da izdrzite, onda kasnije kad preuzmete sredinu, vi ste na konju, mi smo tehnicki totalno inferiorna ekipa puna amatera...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2015, 05:30

Jedna od Fejinih boljki,a to se vidjelo i protiv Rudara,je dezorganiziranost u fazi odbrane,posebno kod prekida.Jednostavno,ne zna se ko će koga čuvati,već ko koga stigne,a to govori da se u utakmicu ulazi bez pripreme naspram protivnika.Jbt.Barcelona izanalizira protivnika i znaju ko koga treba ćuvat,kod nas isto djeca.To je nas kostalo i kostat će ako nastavimo tako.Imam osjećaj da se malo radi na tom planu jer se tokom utakmice čulo ko koji broj da čuva kada treba,inače čovjek osta nepokriven.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.