Stadion pred danasnju tekmu:

I dalje zadaca za mnoge premijerligase

Izgleda da će ipak biti kiša, stižu oblaci iz pravca Posavine. Treća utakmica i opet kiša izgledacrvenobijeli je napisao/la:Samo kisa da nepadne
Hvala Segrtu. A kisu mozemo ocekivat tek nekad kasno uvecer ja mislimIceplayer je napisao/la:Dobar teren kad je suho ali drenaža 0 i kad padne kisa bude kao protiv Sarajeva.
Zasto sad ne obajve portali zajedno sa ovim portalom sportsportba kad je nešto lijepo u ovoj našoj bosni a ne znaju samo ružnu sliku poslat kada je kisa padala deset dana bez prestanka ...i pitamo se zasto su nam stadioni prazni zato što vi mediji samo lose plasirate u javnost ...theboss_RD07 je napisao/la:Smirila se malo situacija i na temi. Vijestifriske ponovo na godisnjem
Stadion pred danasnju tekmu:
I dalje zadaca za mnoge premijerligase
[img]http://i.imgur.com/O8HgKuF.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/uPptYis.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/1rLsuIh.jpg[/img]
Ocekivano je bilo da neces sam doc, pa reko da te pozovem.vijestifriske je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Ocekivano je bilo da neces sam doc, pa reko da te pozovem.vijestifriske je napisao/la:
Sta ima?
Pirić nije loš igrač,vidi se da zna da igra ali je dosta sebičan mislim da igra više za sebe nego za ekipu..Fačić je solidan bio i mislim da je on pogriješio kod gola,njemu su oduzeli loptu,morao bi se prije rješavati lopte..da, i ja bih pohvalio borbenost na jučerašnjoj utakmici,sa onakvim zalaganjem i sa svakog gostovanja bi se trebao donositi barem jedan bod..reddragon001 je napisao/la:Sada nam treba pobjeda protiv Jedinstva koje objektivno dosta problema ima trenutno. Nadajmo se najboljem. Jucer utakmica odlicna bilo je tesko probiti bunker onaj ali dokazali smo da mozemo svakome na domacem terenu zabiti par komada, pobjeda je mogla biti i visa ali izgleda da nisu nasi htjeli bas da ponize Rudar, jucer su izostali radi kartona pomenuti igraci jedino laksu povredu imao je Zvonic. Ali evidentno je da se vise bore ovi sto su jucer igrali nego prva postava klasicna, Cola je jucer dar mar pravio s onakvom igrom ne da u Zvijezdi moze igrati nego gdje hoce, jedino jucer Piric je bio jedan od losijih vjerovatno nije dovoljno spreman. Takoder istakno bi i Facu koji vjecito igra pod pritiskom ali je bio fenomenalan jucer.
Ma losi smo mi totalno buraz, postavite se ko Buducnost, nemojte se odmah povuci, mi cemo mozda stisnuti prvih minuta, to vam je najvaznije da izdrzite, onda kasnije kad preuzmete sredinu, vi ste na konju, mi smo tehnicki totalno inferiorna ekipa puna amatera...astra1922 je napisao/la:jedinstvo je opet zijanilo i docekuju nas u najgorem trenutku i po njih i po nas.nezna se kome vise treba tri boda.
nasa ekipa bi trebala biti dosta odmornija.vjerujem da je doslo vrijeme da se pobijedi na strani i konacno prikljuci vrhu.
jedinstvo sigurno nije lose kako pokazuju rezultati a mi ko mi nikad se nezna sta mozemo uraditi.
vjerujem da ce nas trener vrebati sansu iz kontri postaviti se cvrsto u sredini pa sta bude.
jucer se vidjelo da se jos mucimo i da nemamo zara kao sto mnoge ekipe imaju.po meni ekipa mora igrati dosta cvrsce a ne skakutati oko lopte i cuditi se faulima protivnika.ovo nije premijer liga i mora se jace igrati do zadnjeg atoma snage.feja do sad nije pokazao da zeli takvu zvijezdu a sam zna sta mu slijedi ako ne uveze par pobjeda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.