Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH: 6. kolo
Mi smo pobjedili 1-0
- theboss_RD07
- Kontakt:
0:2 prijateljutheboss_RD07 je napisao/la:Metalleghe?
-
- Kontakt:
Orasje svaka cast, a posebno za Senada Mujica, kako smo mi olako ga se rijesili u Lukavcu, a covjek je igracina. Labudovi su na +6 i naredno kolo igraju derbi u Capljini koja nakon dva uvodna poraza je uvezala 4 pobjede zaredom, Bratstvo uz dvije domace pobjede je takodje u vrhu, vidjecemo sta nam sutra donosi derbi u Lukavcu, podjela bodova nikome ne pomaze jer Orasje je na +10 sad u odnosu na Radnicki i Zvijezdu, a ubrzo ce Orasje gostovati i u Lukavcu kao i u Gradaccu, zanimljivo pravo, ali Orasje mi djeluje kao najozbiljniji kandidat za plasman u PL 

Jajcani imaju podjednako jaku klupu kao i postavu,,oni imaju problem sa uigranoscu,, pravo lice ce pokazati kako odmice prvjenstvo, a narocito na proljece ,,treba obratiti paznju na ovaj sastav,,,
fulam je napisao/la:Jajcani imaju podjednako jaku klupu kao i postavu,,oni imaju problem sa uigranoscu,, pravo lice ce pokazati kako odmice prvjenstvo, a narocito na proljece ,,treba obratiti paznju na ovaj sastav,,,

- samo_lijevo
- Kontakt:

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Alen Mesanovic prati iz svečane lože.
Postano kroz Forum SportSport.ba app IPhone 6
Postano kroz Forum SportSport.ba app IPhone 6
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bravo za obje grupe fakat, druga liga a obje brojke za respekt
Bravo za obje grupe fakat, druga liga a obje brojke za respekt

1946
- bavariapivo
- Kontakt:
ovaj mujic glavom rastura
-
- Moderator
- Kontakt:
Prva liga FBiH: 7. kolo
Drage kolege forumaši, nešto se forumska mahala ušutila. Izgleda kako je škola krenula pa nemaju vremena ovi "vatreni" navijači
Nego , pred nama je i 7. kolo. Šta očekujete i kakve su vaše prognoze.

GOŠK ---:--- Bratstvo ( Mislim da GOŠK mora dobiti, Bratstvo mi nije nešto uvjerljivo kod kuće , a da dobije GOŠK u Gabeli - 1)
Budućnost ---:--- Branitelj ( Budućnost i ove godine prilično dobar start, mislim sve osim 1 je izneađenje)
Čapljina ---:--- Orašje ( Svemu dođe kraj, Čapljina bi trebala dobiti. Imaju ekipu koja se može nositi sa Orašjem 1X)
Bosna V. ---:--- Radnički ( Bosna , novajlija koji igra toplo - hladno. Radnički standardno dobar. Malo golova . 1-0 ili 1-1)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč ( Nvi Travnik bi trebao dobiti, ali vidjet ćemo tip 1)
Metalleghe ---:--- Jedinstvo ( trebala bi biti sigurna pobjeda domaćina 1)
Zvijezda ---:--- Rudar K. ( trebala bi biti sigurna pobjeda domaćina 1)
Goražde ---:--- Sloga Lj. ( Goražde slabo ove godine, Sloga dobru ekipu ima ali nisu se navikli još na ligu. Evo jedan x2)

Nego , pred nama je i 7. kolo. Šta očekujete i kakve su vaše prognoze.

GOŠK ---:--- Bratstvo ( Mislim da GOŠK mora dobiti, Bratstvo mi nije nešto uvjerljivo kod kuće , a da dobije GOŠK u Gabeli - 1)
Budućnost ---:--- Branitelj ( Budućnost i ove godine prilično dobar start, mislim sve osim 1 je izneađenje)
Čapljina ---:--- Orašje ( Svemu dođe kraj, Čapljina bi trebala dobiti. Imaju ekipu koja se može nositi sa Orašjem 1X)
Bosna V. ---:--- Radnički ( Bosna , novajlija koji igra toplo - hladno. Radnički standardno dobar. Malo golova . 1-0 ili 1-1)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč ( Nvi Travnik bi trebao dobiti, ali vidjet ćemo tip 1)
Metalleghe ---:--- Jedinstvo ( trebala bi biti sigurna pobjeda domaćina 1)
Zvijezda ---:--- Rudar K. ( trebala bi biti sigurna pobjeda domaćina 1)
Goražde ---:--- Sloga Lj. ( Goražde slabo ove godine, Sloga dobru ekipu ima ali nisu se navikli još na ligu. Evo jedan x2)
-
- Kontakt:
Re: 7. kolo
GOŠK ---:--- Bratstvo 2 ( Komsije su uvezale 3 pobjede zaredom, Gosk ove sezone nije tako uvjerljiv)
Budućnost ---:--- Branitelj 1 ( Domaci poslije dva vezana poraza imaju popravni protiv Branitelja koji je pun samopouzdanja nakon prve pobjede, ipak tesko da mogu nesto vise danas)
Čapljina ---:--- Orašje 2 ( Capljini ne treba, jesu dobra ekipa, ali ovo je dogovoreno ono bratski da bude dvica)
Bosna V. ---:--- Radnički x2 ( Bosna izgubila u KUP-u od nas i to bas u Visokom, kvalitetnija smo ekipa i vjerujem da cemo to i dokazati na terenu)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč 1 ( Novi Travnik favorit, gosti su tipicna domacinska ekipa)
Metalleghe ---:--- Jedinstvo x ( Ovdje bi gosti mogli da iznenade)
Zvijezda ---:--- Rudar K. 1 ( Domaci ovo moraju dobiti, sve drugo je neuspjeh)
Goražde ---:--- Sloga Lj. 1 ( Sloga ispada iz lige, a najavljivali su borbu za PL)
Budućnost ---:--- Branitelj 1 ( Domaci poslije dva vezana poraza imaju popravni protiv Branitelja koji je pun samopouzdanja nakon prve pobjede, ipak tesko da mogu nesto vise danas)
Čapljina ---:--- Orašje 2 ( Capljini ne treba, jesu dobra ekipa, ali ovo je dogovoreno ono bratski da bude dvica)
Bosna V. ---:--- Radnički x2 ( Bosna izgubila u KUP-u od nas i to bas u Visokom, kvalitetnija smo ekipa i vjerujem da cemo to i dokazati na terenu)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč 1 ( Novi Travnik favorit, gosti su tipicna domacinska ekipa)
Metalleghe ---:--- Jedinstvo x ( Ovdje bi gosti mogli da iznenade)
Zvijezda ---:--- Rudar K. 1 ( Domaci ovo moraju dobiti, sve drugo je neuspjeh)
Goražde ---:--- Sloga Lj. 1 ( Sloga ispada iz lige, a najavljivali su borbu za PL)
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: 7. kolo
GOŠK - Bratstvo - 1 - Domacinska ekipa. Bratstvo i nije nesto jako u gostima
Buducnost - Branitelj - 1 - Zicer kola
Capljina - Orasje - 2 - No comment.
Bosna V - Radnicki - 1x - Radnicki dobar. Bosna dobra. Samo zbog prednosti domaceg terena.
Novi Travnik - Podgrmec - 1 - Podgrmec nikakav u gostima.
Metalleghe - Jedinstvo - 1 - Drugi zicer kola
Zvijezda - Rudar - 1 - Sta reci koju posluku porati
Gorazde - Sloga LJ. - 1x - Sloga igra toplo hladno, Gorazde odlicno na domacem terenu
Buducnost - Branitelj - 1 - Zicer kola
Capljina - Orasje - 2 - No comment.
Bosna V - Radnicki - 1x - Radnicki dobar. Bosna dobra. Samo zbog prednosti domaceg terena.
Novi Travnik - Podgrmec - 1 - Podgrmec nikakav u gostima.
Metalleghe - Jedinstvo - 1 - Drugi zicer kola
Zvijezda - Rudar - 1 - Sta reci koju posluku porati
Gorazde - Sloga LJ. - 1x - Sloga igra toplo hladno, Gorazde odlicno na domacem terenu
⭐
Re: Prva liga FBiH: 7. kolo
GOŠK ---:--- Bratstvo X (navijački volio bi sva tri boda ali i jedan bod bi bio veliki uspjeh)
Budućnost ---:--- Branitelj 1 (rutinska pobjeda domaćina zbog razlike u kvalitetu)
Čapljina ---:--- Orašje 2 (no coment
)
Bosna V. ---:--- Radnički X2 (navijački)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč 1
Metalleghe ---:--- Jedinstvo 1 (zicer kola)
Zvijezda ---:--- Rudar K. 1 (uz pomoć jake kiše i prekida u 71.min. kod rez.1:0 iz penala
"ŠALA" domaći dosta bolja ekipa
Goražde ---:--- Sloga Lj. 1 (Goražde domaćinska ekipa ove sezone)
Budućnost ---:--- Branitelj 1 (rutinska pobjeda domaćina zbog razlike u kvalitetu)
Čapljina ---:--- Orašje 2 (no coment

Bosna V. ---:--- Radnički X2 (navijački)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč 1
Metalleghe ---:--- Jedinstvo 1 (zicer kola)
Zvijezda ---:--- Rudar K. 1 (uz pomoć jake kiše i prekida u 71.min. kod rez.1:0 iz penala

Goražde ---:--- Sloga Lj. 1 (Goražde domaćinska ekipa ove sezone)
GOŠK ---:--- Bratstvo 1 (koliko god bih ja volio da komsije ostvare dobar rezultat nesto ne vjerujem u to)
Budućnost ---:--- Branitelj 1 ( Uigrana domaca ekipa bi trebala uzeti ovo,madani susret bez golova nije ne moguc)
Čapljina ---:--- Orašje 2 ( nekako logicno )
Bosna V. ---:--- Radnički X ( navijacki , sumnjam u nasu pobjedu jer smo bez par standardnih mozda i najboljih igraca ove sezone)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč 1 (nisam gledao Podgrmec ali mi se cini da su tu oni, domacinski)
Metalleghe---:--- Jedinstvo 1 ( Biscani su me najvise razocarali ove sezone, nadam se da ce se izvuci na kraju)
Zvijezda ---:--- Rudar K. 1 ( Domacini,iako su vidno deficitni u napadu ostatak ekipe je vise nego solidna , prekidi danas odlucuju sesret)
Goražde ---:--- Sloga Lj. 1 ( Od gostujuce ekipe sam mnogo vise ocekivao ove sezone, ali nikada nije kasno da se trgnu ali tesko da ce to biti danas )
@cokara, lijepo je vidjeti simpatizere Radnickog iz komsiluka, ne znam da li je to zbog Sulje ili Curguza
ili neceg treceg ali kako god lijepo vidjeti 
Budućnost ---:--- Branitelj 1 ( Uigrana domaca ekipa bi trebala uzeti ovo,madani susret bez golova nije ne moguc)
Čapljina ---:--- Orašje 2 ( nekako logicno )
Bosna V. ---:--- Radnički X ( navijacki , sumnjam u nasu pobjedu jer smo bez par standardnih mozda i najboljih igraca ove sezone)
N. Travnik ---:--- Podgrmeč 1 (nisam gledao Podgrmec ali mi se cini da su tu oni, domacinski)
Metalleghe---:--- Jedinstvo 1 ( Biscani su me najvise razocarali ove sezone, nadam se da ce se izvuci na kraju)
Zvijezda ---:--- Rudar K. 1 ( Domacini,iako su vidno deficitni u napadu ostatak ekipe je vise nego solidna , prekidi danas odlucuju sesret)
Goražde ---:--- Sloga Lj. 1 ( Od gostujuce ekipe sam mnogo vise ocekivao ove sezone, ali nikada nije kasno da se trgnu ali tesko da ce to biti danas )
@cokara, lijepo je vidjeti simpatizere Radnickog iz komsiluka, ne znam da li je to zbog Sulje ili Curguza

Nije mi jasno zašto toliko osuđujete Orašje. Zaista odlično igraju od kada ih vodi gdin. Neretljak
U Visokom jos nije pocela utakmica (16:12). Nema policije i delegat ne dozvoljava pocetak susreta.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zvijezda 1:0 Rudar
Ristić
Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk
Ristić
Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.