Pročitaj više na: http://sportsport.ba/magazin/zil-otkrio ... ram/171775
Eto kako su se pripremili za protivnika u jednom ozbiljnom takmicenju.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Očigledno mu je falilo ambicije za nešto više kod onog gola iz ofsajdaanell je napisao/la:A da je samo Walcott dao onaj gol iz offsidea, preokrenuli bi mi ono.
QUARTERBACK je napisao/la:hajmooo sprecaaaaa
BitiSrcemVezan je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:hajmooo sprecaaaaa![]()
![]()
![]()
Murge, Mujo, Theo, Giroud, Avdija, Fajko, Cazorla, Wenger i legenda Smajo
topnik1 je napisao/la:"Diego Costa staying on the pitch today is a shame" - Wenger
Nista cudno, opcepoznata cinjenica je da je Arsenal mislim tek od prosle godine poceo da gleda utakmcie iduceg protivnika, pa svi znamo za legendarni dolazak Njemackih trenera na treninge Arsenala koje su kasnije ismijavali u tamosnjim novinama jer nisu mogli da vjeruju da ekipa ne trenira npr. odbranu i odbranu od prekida...Stoga ne treba iznenaditi da tamo nekakav Dinamo Zagreb nisu ni video pogledali.SamoZeljo je napisao/la:Özil otkrio Husejinoviću: Nemam pojma protiv koga igram
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/magazin/zil-otkrio ... ram/171775
Eto kako su se pripremili za protivnika u jednom ozbiljnom takmicenju.
sacekati poslije utakmice, izvan stadiona, van protokola, u privatnoj režiji i odrati džukelu od batina....to bi mu npr. Zlatan sigurno uradiotopnik1 je napisao/la:Pogledaj samo kad ga je Gabriel odmakao od Koscielnog, koliko ga cigan ogreba po vratu. Naravno ni to se nije vidjelo![]()
Inače Wenger osuo i po sudiji i po Costi. Očekivano
Pricamo o onome što vidimo,.Ramsey je zapao u prosjek s tim da pomaže dosta defanzivno a igra jbg tu gdje igra,.Ozil je mekan u duelima,Sanchez je u totalnom qrcu,CAzorla igrac manje u odbrani a igra tamo gdje bi morao pomagati,.Napadaci ne mogu bunara pogoditi,mogu al im treba 4-5 cistih situacija,.topnik1 je napisao/la: Komentari kao da smo mi imali dva igrača više. ŠTa ste očekivali koji qurac od utakmice ? Prvo poluvrijeme je bilo odlično, baš onakvo kakvo smo svi priželjkivali. Čvrsto i bez pucanja odbrane, i u drugom pokušati nešto više.
Gledam sad na bbc-u Deana ozbiljno iskritikovaše, što znamo koliko je česta pojava u EPL-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.