RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

TzzT
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la TzzT » 14 sep 2015, 00:20

Izvinjavam se zbog upada na temu, al moram. Posmatrano onako laički, bez mnogo poznavanja Veleža, mislim da trener tu teško može šta promijeniti. Danas ste jednostavno izgledali, u najmanju ruku smiješni. Ista stvar se dešavala u Slobodi, ljudi u klubu su je silovali dok nije otišla u drugu ligu. Po igri definitivno zaslužujete drugu ligu, ali po imenu ni slučajno! U svakom slučaju, nadam se da boljim danima kluba sa velikom tradicijom. Zajebali ste nas prije nekoliko sezona, ali niko ne spominje da ste vi bili ti koji ste poslije utakmice napali igrače zbog toga, što dovodi do ovoga što spominjem oko ljudi u upravi. Sretno u nastavku..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 sep 2015, 01:20

Meni je žao Veleža. iskreno onako žao mi. Ne navijam za Velež, stari mi je živio za njega,valjda sam i ja malo njegovih gena pokupio pa mi je fakat žao sad kad vidim na šta je jedan ovakav velikan spao...
Nadam se da ćete uspjet izborit opstanak. Pozdrav iz Sarajeva
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 14 sep 2015, 13:40

A brate koji je vama racku!
Izgleda druga liga,sezona je duga al nastavite li ovako crno vam se pise.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 sep 2015, 19:46

Poz, da li ima neki portal gdje imaju slike igraca Veleza tokom utakmice, trebaju mi jer radim Facepack za jednu igricu
Amer Dupovac!

viteski33velezovac
Kontakt:

Post Postao/la viteski33velezovac » 14 sep 2015, 23:33

Ama ljudi šta se ovo dešava, poludih od brige. Zamolio bih da mi neko odgovori na PP, zašto se ne dovodi trener, jeli ovo raspad sistema, jesu li dušmani napokon uspjeli da nas unište... Hiljadu pitanja mi se mota po glavi. Kako se samo ovaj klub voli, to je neobjasnjivo. Pozdrav iz Viteza.

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 14 sep 2015, 23:42

Moj VELEZ nece ispast u to sam siguran..RODJENI DO GROBA

Volim VELEZ MOSTAR i REDARMY-----Dobojlija

viteski33velezovac
Kontakt:

Post Postao/la viteski33velezovac » 15 sep 2015, 10:39

rodjenisa, veliko hvala i lijep pozdrav.

viteski33velezovac
Kontakt:

Post Postao/la viteski33velezovac » 16 sep 2015, 15:43

Konačno imamo trenera, puno sreće ovom stručnjaku i da nas ako Bog da izvede u mirnu luku. Napred Rođeni.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 sep 2015, 20:29

Samo zelim da vam iskazem podrsku i pozelim svu srecu u vasim nastojanima da izborite opstanak. Velez zasluzuje i treba da igra ligu 12 u protivnom liga bi bila nepotouna . SRETNO

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 18 sep 2015, 01:48

E svaka cast za podrsku dok Manijaci i Horde Zla nakon 3 loše odigrane utakmice psuju svojim igracima sve vi ste nakon 8 kola bez pobjede i opet ovako bodrite svoj klub kapa dole !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 19 sep 2015, 13:13

Dosadašnji trener Adis Obad koji je Rođene vodio u prethodne tri prvenstvene utakmice svojevoljno se vraća na mjesto trenera FK Blagaj. Ovim putem njemu i pomenutom klubu prenosimo zahvalnicu Upravnog odbora FK Velež:
Ovim putem se u ime FK Velež želimo zahvaliti FK Blagaj na maksimalnoj korektnosti i saradnji u trenucima kad je našem klubu bila neophodna pomoć u vidu ustupanja trenera Adisa Obada. Također, koristimo priliku da se potonjem zahvalimo i lično. Obad je još jednom iskazao i dokazao ljubav prema našem Veležu, te pokazao za primjer budućim generacijama naših omladinaca kako se legende kluba trebaju odnositi prema Veležu.
Sve je to prepoznato ne samo od navijača, već i Upravnog odbora FK Veleža, te u narednom periodu FK Blagaj i Adisa Obad mogu računati na našu podršku, nastavak obostrane saradnje i daljnje razvijanje prijateljskih odnosa.

salmy

Post Postao/la salmy » 19 sep 2015, 17:06

remistarmo je napisao/la:Dosadašnji trener Adis Obad koji je Rođene vodio u prethodne tri prvenstvene utakmice svojevoljno se vraća na mjesto trenera FK Blagaj. Ovim putem njemu i pomenutom klubu prenosimo zahvalnicu Upravnog odbora FK Velež:
Ovim putem se u ime FK Velež želimo zahvaliti FK Blagaj na maksimalnoj korektnosti i saradnji u trenucima kad je našem klubu bila neophodna pomoć u vidu ustupanja trenera Adisa Obada. Također, koristimo priliku da se potonjem zahvalimo i lično. Obad je još jednom iskazao i dokazao ljubav prema našem Veležu, te pokazao za primjer budućim generacijama naših omladinaca kako se legende kluba trebaju odnositi prema Veležu.
Sve je to prepoznato ne samo od navijača, već i Upravnog odbora FK Veleža, te u narednom periodu FK Blagaj i Adisa Obad mogu računati na našu podršku, nastavak obostrane saradnje i daljnje razvijanje prijateljskih odnosa.
Veliko hvala Aci i ostalim vjernim marincima kao sto su Avdo Kalajdzic, Adnan Dizdarevic itd. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Samo bih na kraju zamolio ove dušebrižnike sto nas konstantno žale kao klub i navijace da prestanu sa tim komentarima jer Velez nije ispao niti ce ikad ispasti iz Premijer lige :nene: , a ovim iz Mramora i okoline Tuzle , kao sto su @Solinas, @Stara garda i ostalim porucio bih da razgule sa nase teme jer me njihove zezancije podsjecaju na one pubertetlijske fazone kad se samo oni smiju nekoj fori, a mi svi ostali blijedo gledamo :crazy: :crazy: :crazy:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 20 sep 2015, 00:33

svi clanovi Upravnog odbora FK Velez Mostar podnijeli ostavku.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 sep 2015, 04:26

rodjeni izdrzite i borite se za svoj nas VELEZ ovo sto danas je da srce pukne ,podrska od HZ VELEZ je Mostar Mostar je VELEZ . nema predaje

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 20 sep 2015, 11:28

mostarci izdrzite, velez je jedan od zastitnih znakova bh fudbala
puna podrska (Y)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

viteski33velezovac
Kontakt:

Post Postao/la viteski33velezovac » 20 sep 2015, 18:45

Pošto još nisam uspio da se registrujem na naš forum, interesuje me šta se dešava u našem taboru. Ako može koja informacija na PP, šta ću kad se brinem za najveću Bh instituciju. Nadam se da ima koja optomisticna i da nije sve gotovo.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 20 sep 2015, 21:53

Druze viteski ,bice bolje aBd ,jednostavno ove sezone se poklopilo dosta losih stvari ,los odabir trenera i lose pripreme sto sad na terenu uzima danak u prva dva kola mogli smo do 6 bodova ali smo losim vodjenjem Dzele prosuli ih,i onda se uvukla nervoza i jbg ...Međutim ima jos dosta kola do kraja treba do zimske pauze drzati kakav takav prikljucak i onda se na pauzi malo konsolidovati i pokusat na proljece uz pojacanja izboriti opstanak.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 sep 2015, 22:07

viteski33velezovac je napisao/la:Pošto još nisam uspio da se registrujem na naš forum, interesuje me šta se dešava u našem taboru. Ako može koja informacija na PP, šta ću kad se brinem za najveću Bh instituciju. Nadam se da ima koja optomisticna i da nije sve gotovo.
provjeri inbox druže ;)

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 20 sep 2015, 22:10

prvo su doveli onog pjevać - dzelu,pa se olako odrekli usluga nekoliko kvalitetnih igraća, pejića,hadžića, hajdarevića,hebibovića pa doveli nekvalitetna pojaćanja, ćadikovski,osmanković i onda je sve krenulo u pm

viteski33velezovac
Kontakt:

Post Postao/la viteski33velezovac » 20 sep 2015, 23:35

U preostalih 9 kola do pauze, 5 igramo kući, s tim da dvije za redom igramo kući. To su 15 i 16 kolo. Mislim da bi sa pobjedama kući, ali i sa kojom pobjedom na strani mogli već do pauze napraviti dobar posao. Vjerujem i nadam se da ovako razmišlja i naš novi trener.Vjerujem u njega i nadam se da nas neće razočarati.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []