FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 17:02

FrancescoTotti je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:treći put zaredom mi moramo lovit debeli minus.. valjda naši puste, da im bude zanimljivije, šta li :kafa:
Njima zanimljivije, a ja đevojku moram trofaznim kablom udarat poslije prosutih bodova. :plac:
Od sad udaraj nekim drugim kablom! Zadovoljni i ti i ona. :beba: :wave:
Kasno je sad, kad me detektuje na 100m odmah se alarm pali, montazna sigurna kuca se stvara pred njom... :lol: :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 sep 2015, 17:08

Kobiljar pravo dobar
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 sep 2015, 17:37

Svim igracima FKS odbiti najmanje dvije plate zbog početka sezone. Ni slucajno ne gledat u ove pobjede jer su one samo razlog kazne. Pogledajte kakve ekipe su nas pobjeđivale?!
Travnik koji gubi sve redom, Slavija koju izbaci ekipa iz šklj lige i kod kuce gubis od zrinjskog... i onda shvatis da u stvari NISU HTJELI a ne da nisu bolji... Ovakve stvari vec godinu i pol prolaze kod ove uprave a Bgm i navijaca a ne bi smjele ni pod razno jer ce se ponavljati OČIGLEDNO a nama mazati ocima sa suspenzijom kallasija, bilbije, stepanova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 sep 2015, 17:41

Na prvu mi se sviđa kobiljar pravo, vraca se po loptu, ucestvuje u odbrani a u napadu pravi višak samo je ocito da nema s kim da igra.
Kuadio je pravo krilo i u nasoj ekipi lopta u prostor za njega bi bila mnogo korisnija od lopte za duljevica koji jednostavno ima problem sam sa sobom i sve vise tone u prosjek... na moju zalost prisustvovao sam razgovoru ljudi iz svijeta fudbala prije godinu dana kada je o njemu bio razgovor i o tome kako je daleko najveci potencijal lige i da ce otici za ogromne pare i on sebi uradi ovo sto uradi....

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 sep 2015, 17:55

Da li bi prihvatili ponudi za Duljevica u iznosu od 500kE?

Ja mislim da je on potencijal strasan, i da uz kvalitetnog trenera, transfer moze biti oko milion E.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 sep 2015, 18:00

Sad bas razmisljam koji su sreckovici i hinje ovi iz listice i svinjskog,sve nekakve pobjede nazor po 1:0
I onda mi tek bude krivo zbog ovih nasih olahkih prosipanja bodova kod 'žlj' ekipa
Sta mi sami sebi radimo! :oops:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 sep 2015, 18:03

zagorski je napisao/la:Sad bas razmisljam koji su sreckovici i hinje ovi iz listice i svinjskog,sve nekakve pobjede nazor po 1:0
I onda mi tek bude krivo zbog ovih nasih olahkih prosipanja bodova kod 'žlj' ekipa
zato sa stokom ne mozes drugacije nego ih lupati po dzepu pa da vidimo komoze vise izdrzati...
a kad dodje vakat i šamar koji na ulici...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 sep 2015, 18:18

Pantelija je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sad bas razmisljam koji su sreckovici i hinje ovi iz listice i svinjskog,sve nekakve pobjede nazor po 1:0
zato sa stokom ne mozes drugacije nego ih lupati po dzepu pa da vidimo komoze vise izdrzati...
a kad dodje vakat i šamar koji na ulici...
Ma samo 'po dzepu',to je efikasnije od bilo kakvog samara...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 sep 2015, 18:26

Ovo sve je samo pozitivan sok. Vjerujem da se suspenzijom stepanova mnogi zabrinuli da bas oni ne budu sljedeci suspendovani.
Nama svakako treba neki strcnjak na klupi, i napokon ocisitti ekipu i stvoriti zdravu atmosferu u ekipi.

Hurta je jako dobro odradio ovo do sada, svakako da je sebi sad zacementirao posao u klubu. Ova jucerasnja pobjeda je nadam se prekretnica u glavama pojedinaca da se ne smiju igrati s strpljenjem ni uprava ni navijaca.

Jedva cekam derbi i najboljoj utakmici sezone s nase strane, i pobjedi.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 sep 2015, 18:29

Radnik je izuzetno dobra ekipa. Imali su odlican start gdje su u 8 kola dali 7 golova, a primili samo 3. Do jucer su bili ispred nas na tebeli i to dovoljno govori, a sad da li ce moci izdrzati ovaj tempo, to cemo još vidjeti. Koji god tim dobijemo razlikom od 3 i više golova, ispade da to nije mjerilo. Dobili smo izuzetno jak Radnik i nije u redu da se jucerašnja pobjeda minimizira.

Gledao sam našeg sljedeceg protivnika Vitez i zasluženo su pobijedili. Ne smiju se naši sekunde opustiti, jer Vitez nije naivna ekipa, a vjerovatno najveci adut im je Branko Karacic.
Vrlo loša igra Germaina, Rijada i Anđušica, koji je i najmanje bio u igri. Malo se izdvojio Rijad i vidi se da mali želi da se dokaže, ali danas mu baš i nije išlo za nogom. Anđušic mi je djelovao nezainteresovano, ne znam šta je razlog tome, ali se mora malo trznuti. Sve u svemu blijada partija naših, a i cijele ekipe Travnika.
Das Ist Walter

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 18:30

Zip je napisao/la:Ovo sve je samo pozitivan sok. Vjerujem da se suspenzijom stepanova mnogi zabrinuli da bas oni ne budu sljedeci suspendovani.
Nama svakako treba neki strcnjak na klupi, i napokon ocisitti ekipu i stvoriti zdravu atmosferu u ekipi.

Hurta je jako dobro odradio ovo do sada, svakako da je sebi sad zacementirao posao u klubu. Ova jucerasnja pobjeda je nadam se prekretnica u glavama pojedinaca da se ne smiju igrati s strpljenjem ni uprava ni navijaca.

Jedva cekam derbi i najboljoj utakmici sezone s nase strane, i pobjedi.
Apsolutno, mnogi su ga osporavali odkud on na tom mjestu u klubu a s ovim je sebi definitivno podigao reputaciju do vrha. Možda bi za njegov ugled i bilo bolje da se vrati u akademiju nakon Viteza sa aBd 100% učinkom, biće mnogo, mnogo cjenjeniji sigurno ;)
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 sep 2015, 18:37

Nek se onda vrati što prije, jer tanka je kod nas linija između ''Bravo Hurta'' i ''Odlazi Hurta''.
Das Ist Walter

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 18:41

Zato i kažem, najdalje do polusezone bi bilo Hurta zalizani marš i onda bi bio osporavan i za povratak u akademiju, ovako će ispasti trenerski mag i sa velikom reputacijom će se vratiti u akademiju :mrgreen:
1946

High

Post Postao/la High » 19 sep 2015, 19:35

Zasluge idu Paji, ne Hurtiću. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 sep 2015, 20:16

MasAllah, ovi jos uvjek gube

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 sep 2015, 20:19

Hajde Borce izdrzi!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 19 sep 2015, 20:25

2:0 :thumbup:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 sep 2015, 20:26

E svaka čast po terena pretrčao frajer sa trojicom oko sebe, dobar go, eto nas na -4, moremo mi ovo stići i prestići do zime.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 sep 2015, 20:32

Pitaristok je napisao/la:E svaka čast po terena pretrčao frajer sa trojicom oko sebe, dobar go, eto nas na -4, moremo mi ovo stići i prestići do zime.

Sad smo se dobro priblizili Zrinjskom.
Slijedecu ocekujem jos veci napredak na tabeli stim da se sastaju SB-Sloboda.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 sep 2015, 20:38

Bogami pravo su dobri u tranziciji lopte i na brzini lopte il igre, biće je.beno u Mostar...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, Laganini1986 i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []