Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Ovaj naš Klix i komentator na Eurosport 2 nisu normalni. Transparent u Darmastadtu su protumačili kao kolektivno suprostavljanje izbjeglicama! Koji sve mentoli na ovom Balkanu žive u pm!
- Nerminovic
- Kontakt:
Bild trenunto vodi kampnaju izbjeglicama a mnogo klubova su protiv to (ne zato sto su anti-izbjeglice) nego zato sto su jednostavno protiv Bild, malo cudna stvar ali tako jeZdena04 je napisao/la:Ovaj naš Klix i komentator na Eurosport 2 nisu normalni. Transparent u Darmastadtu su protumačili kao kolektivno suprostavljanje izbjeglicama! Koji sve mentoli na ovom Balkanu žive u pm!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Moze li ova Borussia nkoga dobiti? I oni igraju LP oj...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znamo ti i ja to ali ovi naši "mediji" nisu dovoljno upućeni u tematikiu i onako po svom nahođenju daju nan totalno besmislene zaključke. Prosto ne mogu da vjerujem! Ako ne znaju o čemu se radi i ako ne znaju njemački kako bi saznali u čemu je bit, zašto onda uopšte išta pišu o tome?!?Nerminovic je napisao/la:Bild trenunto vodi kampnaju izbjeglicama a mnogo klubova su protiv to (ne zato sto su anti-izbjeglice) nego zato sto su jednostavno protiv Bild, malo cudna stvar ali tako jeZdena04 je napisao/la:Ovaj naš Klix i komentator na Eurosport 2 nisu normalni. Transparent u Darmastadtu su protumačili kao kolektivno suprostavljanje izbjeglicama! Koji sve mentoli na ovom Balkanu žive u pm!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ingolsadt.
Gladbach.
Cvajtara.

Gladbach.

Cvajtara.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno sam prvi na menadžeru
Imao bih još više bodEva da su uračunali Costi i drugu asistenciju al et'...

Imao bih još više bodEva da su uračunali Costi i drugu asistenciju al et'...
Fahrmann je odbranio 5 čistih golova Stuttgarta, u Gelsenkirchenu mu trebaju podići spomenik 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Svabe kao i prosle sezone u velikim problemima, imaju prilike, prave te neke sanse, ali realizacija je stvarno katastrofa i gore od toga.
Opet ce se nekako izvuci, mislim kad krene krene, odbrana koliko toliko se izbori ali napad nula , no to se mora promjeniti...

Opet ce se nekako izvuci, mislim kad krene krene, odbrana koliko toliko se izbori ali napad nula , no to se mora promjeniti...

FC Bayern !!!!!
Hej moj Leno...sinko igras za Leverkusen a ne za BvB...a meksicka tortilja jos jednom pokazuje da je smece od igraca
Leno
Jedan je Neuer......deset praznih mjesta pa onda ovi amateri.

Najvece prevare su Kampl i Bellarabi koji je najjednodimenzionalniji (:-)) igrac kojeg sam gledao dosad. Uvijek jedna i ista kretnja i finta, evo otkad igra u Leveru. Borusija ima jacu ekipu duplo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Schalke se provukao u Stuttgartu, a Augsburg konačno dolazi do prve pobjede i to preko raspalog Hannovera koji je glavni kandidat za cvajtu. Do prije par godina su uspješno igrali Evropsku ligu a posljednje dvije sezone igraju očajno.
Veliko je pitanje ko će od jačih bundesligaša klepiti Essweina ne bi valjalo da ode izvan Bundeslige.
Dortmund očekivano pobijedio Leverkuzen i mogli su zabiti još više jer se Lever potpuno raspao nakon trećeg gola. Wendell odigrao očajnu utakmicu i krivac je za 2 i 3 gol ali Bellarabi nije smio onako reagovati i trebao bi se izvinuti Wendellu koji je mlad i onakve greške su očekivane.
Veliko je pitanje ko će od jačih bundesligaša klepiti Essweina ne bi valjalo da ode izvan Bundeslige.
Dortmund očekivano pobijedio Leverkuzen i mogli su zabiti još više jer se Lever potpuno raspao nakon trećeg gola. Wendell odigrao očajnu utakmicu i krivac je za 2 i 3 gol ali Bellarabi nije smio onako reagovati i trebao bi se izvinuti Wendellu koji je mlad i onakve greške su očekivane.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Luzerguzen klasika. Mentalni patuljci. Mi ih odrasmo bez stopera, to dovoljno govori. Kad se umore od cestog igranja i kad grohne Schmidtov presing mogu se poselamiti.
+++ BREAKING NEWS +++
Lucien Favre ist als Trainer von Borussia Mönchengladbach zurückgetreten!
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Steta, al eto moraju se nekako trznuti. Ovo je otislo dovraga a u cemu ima i Favre-ove krivice.Hes je napisao/la:+++ BREAKING NEWS +++
- Nerminovic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, kakva bomba
Schaaf, Slomka, mozda cak Klopp? Sve je moguce
Schaaf, Slomka, mozda cak Klopp? Sve je moguce

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- akisarajevo92
- Kontakt:
Klopp - nema sanse
Schaaf bi bilo zanimljivo
Mogao bi Gladbach opet postati jo-jo klub sto je bio do unazad 3-4 sezone.

Mogao bi Gladbach opet postati jo-jo klub sto je bio do unazad 3-4 sezone.
Don't believe the hype.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Logičan slijed, Favre više nije bio u stanju da motiviše ekipu. Za rezultate je uvijek kriv trener, to što je imao puno slabiju ekipu nego prošle godine dio krivice snosi i Eberl. Cilj novog trenera treba da bude opstanak, Gladbach će se na kraju počupati.
Što se tiče zamjene, nikakvo bombastično ime, nit Borussija ima para za nekog jačeg trenera, niti bi se iko normalan uhvatio u koštac sa svim problemima.
Slomka, Schaaf, Magath, Schuster, Di Mateo, Wilmots,Stevens, ...
Vecina su nerealni zbog novca, ali hajde da vidimo šta je pametnica Eberl smislio.
Što se tiče zamjene, nikakvo bombastično ime, nit Borussija ima para za nekog jačeg trenera, niti bi se iko normalan uhvatio u koštac sa svim problemima.
Slomka, Schaaf, Magath, Schuster, Di Mateo, Wilmots,Stevens, ...
Vecina su nerealni zbog novca, ali hajde da vidimo šta je pametnica Eberl smislio.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.