Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Raspad sistema većih gariba nema,haos u klubu Đelo napravi.Kad Velež gubi i Red Army poludi,zbog levata se sad i Velež od premijer liga rastavlja.

...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jarane @vfc1981 de preporuči i ostalim čime se pucaš pa si tako rahat od pameti 
1946
[youtube][/youtube]
Samo provjerena roba druze moj.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jarane @vfc1981 de preporuči i ostalim čime se pucaš pa si tako rahat od pameti
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Vidi ove triespresso je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj guze na 1:07espresso je napisao/la:[youtube][/youtube]
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa brate ni Prva liga sljedeće godine neće biti slaba... Bolje ispasti odmah nego se blamirati gore drug...da te nabijaju sa više razlike...vfc1981 je napisao/la:Sve je bliže federalna liga![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pad zrinjski, dobro je... ovaj borac samo najbolje timove zna pobjediti 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Žao mi Veleža, mostarska raja. Izdržite ! 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
belosevic28
- Kontakt:
Mozemo se mi zaHebavat koliko hocemo, ali liga bez Veleza i sa Velezom nije ista. Nadam se da ce mostarci stati na noge i izboriti se sa svim problemima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
neka oni ispadnu, pa da se riješe ciganluka koja vlada u klubu, kao i na tribinama, nešto što se dogodilo i Slobodibelosevic28 je napisao/la:Mozemo se mi zaHebavat koliko hocemo, ali liga bez Veleza i sa Velezom nije ista. Nadam se da ce mostarci stati na noge i izboriti se sa svim problemima...
na dan kad smo ispali, plakao sam od muke, danas se tog dana s radošću i osmijehom sjećam!
+1braco je napisao/la:Nacionalizam je nažalost postao sastavni dio života većine građana BiH, a "ljudi" koji su skandirali ime ratnog zločinca se hrane nacionalizmom. Najžalosnije je što su to većinom mladi momci koji nisu ni bili živi kad nas je zadesio rat, ali njihovi roditelji su ih naučili da mrze sve što je suprotno od njihovih uvjerenja i naravno obavezno im je da osobe poput Ratka Mladića predstave kao junaka.
Lijek za taj problem u našoj zemlji izgleda da ne postoji,a bojim se da ne postoji ni na sportskim terenima jer je očigledna nezainteresovanost saveza za klupski fudbal u našoj zemlji. Ako nam je ovakva omladina budućnost što bi rekli stariji ljudi, bojim se da ta budućnost neće biti lijepa.
Politika je uveliko u sportu (a gdje nije?!). Fazon je u tome sto smo mi u svojoj drzavi, kakva god ona bila, najugrozeniji vec ti maltene diktiraju jedni s jedne a drugi s druge strane.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lahko se može sa savezom, samo da su klubovi složni. Ne moraju sa ovim iz RS. Ali klubovima odgovara ovakav savez, odgovarao je nama prije par godina, odgovara sada Sarajevu, Zrinjskom, Sirokom... I tako sve u krug, veći problem su uprave klubova nego savez.
"Grupa navijača FK Željezničar se organizovala, prikupila sredstva, kupila, te Klubu za 94. rođendan poklonila najmodernije korner zastavice.
Navijači su uvijek bili glavna pokretačka snaga Kluba, mi smo Željini, Željo je naš."
Zastavica po zastavica - palača.
Navijači su uvijek bili glavna pokretačka snaga Kluba, mi smo Željini, Željo je naš."
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da, palača u našem vlasništvu. 
je li ovo opet ona nazovi stranica izvalila pravi njanjavski humor pitara s lavora.uNbx je napisao/la:"Grupa navijača FK Željezničar se organizovala, prikupila sredstva, kupila, te Klubu za 94. rođendan poklonila najmodernije korner zastavice.
51%--------49%
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
komšija, drago nam je da pratiš našu web stranicu, samo nastavi

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja u poklonu ništa loše ne vidim 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Poklon kao poklon je okej.
Ali da je pomalo smijesno - jest.
Ali da je pomalo smijesno - jest.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa i ja gledam sta je covjeku smijesno, bas je, sto bi ovaj moderni svijet rekao, foraAjzea je napisao/la:Ja u poklonu ništa loše ne vidim
I nisam nigdje vidio da navijaci poklanjaju klubu korner zastavice tako da je to jos dodatna draz jer je jedinstveno, a i svaki gol zabijen na Grbavici nakon kornera ce sad biti jos posebniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.