FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li bi prihvatili ponudi za Duljevica u iznosu od 500kE?
Ja mislim da je on potencijal strasan, i da uz kvalitetnog trenera, transfer moze biti oko milion E.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja mislim da je on potencijal strasan, i da uz kvalitetnog trenera, transfer moze biti oko milion E.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad bas razmisljam koji su sreckovici i hinje ovi iz listice i svinjskog,sve nekakve pobjede nazor po 1:0
I onda mi tek bude krivo zbog ovih nasih olahkih prosipanja bodova kod 'žlj' ekipa
Sta mi sami sebi radimo!
I onda mi tek bude krivo zbog ovih nasih olahkih prosipanja bodova kod 'žlj' ekipa
Sta mi sami sebi radimo!
zato sa stokom ne mozes drugacije nego ih lupati po dzepu pa da vidimo komoze vise izdrzati...zagorski je napisao/la:Sad bas razmisljam koji su sreckovici i hinje ovi iz listice i svinjskog,sve nekakve pobjede nazor po 1:0
Sta mi sami sebi radimo!
a kad dodje vakat i šamar koji na ulici...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma samo 'po dzepu',to je efikasnije od bilo kakvog samara...Pantelija je napisao/la:zato sa stokom ne mozes drugacije nego ih lupati po dzepu pa da vidimo komoze vise izdrzati...zagorski je napisao/la:Sad bas razmisljam koji su sreckovici i hinje ovi iz listice i svinjskog,sve nekakve pobjede nazor po 1:0
Sta mi sami sebi radimo!
a kad dodje vakat i šamar koji na ulici...
Ovo sve je samo pozitivan sok. Vjerujem da se suspenzijom stepanova mnogi zabrinuli da bas oni ne budu sljedeci suspendovani.
Nama svakako treba neki strcnjak na klupi, i napokon ocisitti ekipu i stvoriti zdravu atmosferu u ekipi.
Hurta je jako dobro odradio ovo do sada, svakako da je sebi sad zacementirao posao u klubu. Ova jucerasnja pobjeda je nadam se prekretnica u glavama pojedinaca da se ne smiju igrati s strpljenjem ni uprava ni navijaca.
Jedva cekam derbi i najboljoj utakmici sezone s nase strane, i pobjedi.
Nama svakako treba neki strcnjak na klupi, i napokon ocisitti ekipu i stvoriti zdravu atmosferu u ekipi.
Hurta je jako dobro odradio ovo do sada, svakako da je sebi sad zacementirao posao u klubu. Ova jucerasnja pobjeda je nadam se prekretnica u glavama pojedinaca da se ne smiju igrati s strpljenjem ni uprava ni navijaca.
Radnik je izuzetno dobra ekipa. Imali su odlican start gdje su u 8 kola dali 7 golova, a primili samo 3. Do jucer su bili ispred nas na tebeli i to dovoljno govori, a sad da li ce moci izdrzati ovaj tempo, to cemo još vidjeti. Koji god tim dobijemo razlikom od 3 i više golova, ispade da to nije mjerilo. Dobili smo izuzetno jak Radnik i nije u redu da se jucerašnja pobjeda minimizira.
Gledao sam našeg sljedeceg protivnika Vitez i zasluženo su pobijedili. Ne smiju se naši sekunde opustiti, jer Vitez nije naivna ekipa, a vjerovatno najveci adut im je Branko Karacic.
Vrlo loša igra Germaina, Rijada i Anđušica, koji je i najmanje bio u igri. Malo se izdvojio Rijad i vidi se da mali želi da se dokaže, ali danas mu baš i nije išlo za nogom. Anđušic mi je djelovao nezainteresovano, ne znam šta je razlog tome, ali se mora malo trznuti. Sve u svemu blijada partija naših, a i cijele ekipe Travnika.
Gledao sam našeg sljedeceg protivnika Vitez i zasluženo su pobijedili. Ne smiju se naši sekunde opustiti, jer Vitez nije naivna ekipa, a vjerovatno najveci adut im je Branko Karacic.
Vrlo loša igra Germaina, Rijada i Anđušica, koji je i najmanje bio u igri. Malo se izdvojio Rijad i vidi se da mali želi da se dokaže, ali danas mu baš i nije išlo za nogom. Anđušic mi je djelovao nezainteresovano, ne znam šta je razlog tome, ali se mora malo trznuti. Sve u svemu blijada partija naših, a i cijele ekipe Travnika.
Das Ist Walter
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Apsolutno, mnogi su ga osporavali odkud on na tom mjestu u klubu a s ovim je sebi definitivno podigao reputaciju do vrha. Možda bi za njegov ugled i bilo bolje da se vrati u akademiju nakon Viteza sa aBd 100% učinkom, biće mnogo, mnogo cjenjeniji sigurnoZip je napisao/la:Ovo sve je samo pozitivan sok. Vjerujem da se suspenzijom stepanova mnogi zabrinuli da bas oni ne budu sljedeci suspendovani.
1946
Nek se onda vrati što prije, jer tanka je kod nas linija između ''Bravo Hurta'' i ''Odlazi Hurta''.
Das Ist Walter
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zato i kažem, najdalje do polusezone bi bilo Hurta zalizani marš i onda bi bio osporavan i za povratak u akademiju, ovako će ispasti trenerski mag i sa velikom reputacijom će se vratiti u akademiju 
1946
Zasluge idu Paji, ne Hurtiću. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Pitaristok
- Kontakt:
MasAllah, ovi jos uvjek gube
2:0 
-
Pitaristok
- Kontakt:
E svaka čast po terena pretrčao frajer sa trojicom oko sebe, dobar go, eto nas na -4, moremo mi ovo stići i prestići do zime.
Pitaristok je napisao/la:E svaka čast po terena pretrčao frajer sa trojicom oko sebe, dobar go, eto nas na -4, moremo mi ovo stići i prestići do zime.
Sad smo se dobro priblizili Zrinjskom.
Slijedecu ocekujem jos veci napredak na tabeli stim da se sastaju SB-Sloboda.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Bogami pravo su dobri u tranziciji lopte i na brzini lopte il igre, biće je.beno u Mostar...
karat cemo ih sa 2 razlike u sred mostara benko i sefko okic ce rijesit stvar i tu pocinje njihovo padanje u dubiozu borbe za opstanak!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
AJMO AJDE SVI U NAPAD
Rustem pogadja direktno iz kornera.Rule_hz je napisao/la:karat cemo ih sa 2 razlike u sred mostara benko i sefko okic ce rijesit stvar i tu pocinje njihovo padanje u dubiozu borbe za opstanak!!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Pitaristok
- Kontakt:
Borac večeras igro i za sebe a i za nas pa im fala,
Što se tiče Dalje mislim da je njegov naj problem sto ne zna da trci sa loptom odnosno petlja mu se oko nogu il poslije driblinga nerjetko mu ostane iza, po meni Sarajevo ima veći potencijal u Kovačeviću.
Protiv Zrinjskog bih ja defanzivno igro.
Što se tiče Dalje mislim da je njegov naj problem sto ne zna da trci sa loptom odnosno petlja mu se oko nogu il poslije driblinga nerjetko mu ostane iza, po meni Sarajevo ima veći potencijal u Kovačeviću.
Protiv Zrinjskog bih ja defanzivno igro.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Hajdeee i 24 gosta.