Je li ove slike koje sam stavio 15. Septembra?Chinaglia je napisao/la:FKMLADOST, druže, ako nije frka, možeš li te slike stavit' u spoiler, svaki put kad uđem na temu, računar zablokira
FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost Kakanj
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
ma da, ne znam sa čega si slikaoFKMLADOSTDK je napisao/la:Je li ove slike koje sam stavio 15. Septembra?Chinaglia je napisao/la:FKMLADOST, druže, ako nije frka, možeš li te slike stavit' u spoiler, svaki put kad uđem na temu, računar zablokira
šuti bolan, reći ću te zlajcijuDoeTz je napisao/la:Jest ti krs racunarChinaglia je napisao/la:FKMLADOST, druže, ako nije frka, možeš li te slike stavit' u spoiler, svaki put kad uđem na temu, računar zablokira
-
kakanjac62
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:FKMLADOST, druže, ako nije frka, možeš li te slike stavit' u spoiler, svaki put kad uđem na temu, računar zablokira
internet explorer ih ne moze otvorit ali google chrome ih otvara kod mene
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Koliko je ulozeno u novi stadion ?
Kod mene je krs racunar, ali firefox otvara bez problemakakanjac62 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:FKMLADOST, druže, ako nije frka, možeš li te slike stavit' u spoiler, svaki put kad uđem na temu, računar zablokira
internet explorer ih ne moze otvorit ali google chrome ih otvara kod mene
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Možel sad?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Dobro je, i izjava Rahimica ulijeva povjerenje. Napokon je odlucio igrati kako treba. Sloboda bi trebala pasti bez vecih problema.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Pa dobro druze,moguce da i pobjedi mladost sutra,FKMLADOSTDK je napisao/la:Dobro je, i izjava Rahimica ulijeva povjerenje. Napokon je odlucio igrati kako treba. Sloboda bi trebala pasti bez vecih problema.
zasto da ne,ali past ce sloboda bez problema..
Jbg vi mu dodjete tu kao dinamo,a mi sesvete
Kako god neka bude fina posjeta puno golova i bodovi ako bog da nama
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja gledam i ne vjerujemsolinas je napisao/la:Pa dobro druze,moguce da i pobjedi mladost sutra,FKMLADOSTDK je napisao/la:Dobro je, i izjava Rahimica ulijeva povjerenje. Napokon je odlucio igrati kako treba. Sloboda bi trebala pasti bez vecih problema.
zasto da ne,ali past ce sloboda bez problema..
Jbg vi mu dodjete tu kao dinamo,a mi sesvete![]()
Kako god neka bude fina posjeta puno golova i bodovi ako bog da nama
Pa covjek se nada pobjedi,i vrlo je moguce da pobjede.
To mi ni nijamanje nesmeta,Ali onaj dio zadnji bas mi prearogantno.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Dobro, mozda djeluje arogantno, ali ocekujem da napokon proigraju jer su nam do sada bili neprepoznatljivi sa igrom.solinas je napisao/la:Pa covjek se nada pobjedi,i vrlo je moguce da pobjede.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Bas suprotno,mladost je igrala jako lijep fudbal,protiv borca recimo,jako lijepo,Ali mozda nije imala sportske srece.realno trebali ste imati barem jos 4 boda na kontu,Ali eto bio je remi,i tu ste gdje ste.
Simpatisem mladost ispred svih drugih ekipa Koje zele ligu 12,nekoliko puta sam to isticao na drugim temama,Ali nadam se da sutra necete imati srece,sretno i da izborite opstanak u ligi,sigurno to zasluzujete.
Simpatisem mladost ispred svih drugih ekipa Koje zele ligu 12,nekoliko puta sam to isticao na drugim temama,Ali nadam se da sutra necete imati srece,sretno i da izborite opstanak u ligi,sigurno to zasluzujete.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Eto vam Husrefa, skandirajte sad. Ne znam jeste l' dosli navijat za Mladost il ebavat Husrefa
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kazu familijarno dolaze navijat, zena, djeca .. A navijanjeBenjo_AFC86 je napisao/la:Eto vam Husrefa, skandirajte sad. Ne znam jeste l' dosli navijat za Mladost il ebavat Husrefa
Fuj za navijanjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kazu familijarno dolaze navijat, zena, djeca .. A navijanjeBenjo_AFC86 je napisao/la:Eto vam Husrefa, skandirajte sad. Ne znam jeste l' dosli navijat za Mladost il ebavat Husrefa
Nad tobom sunce najljepše sja
-
samke12345
- Kontakt:
nije vam trebalo ono slo slo slobodo ... i sigurno ste najgrublja ekipa kostolomci ste nazalost tako se ne igra fudbal ali puno srece u nastavku poz iz tuzle
Hajde ba kakvi kostolomci, Vi dosli u Zenicu i kontate da cemo mi skinuti gace pa jbm i mi zelimo bodove. A Husref cijelo vrijeme samo prigovara i pokusava stvoriti pritisak na sudije. Pa frajer je prokomentarisao svaku sudijsku odluku i ocekuje da mu se pljesce pa nije prijateljska. Sloboda je puno kvalitetnija ekipa ali previse su umislili da da ce pred njima svi klecati i da ce prodati kozu bez borbe. Sretno Slobodi u nastavku a mi svoj cilj znamo
ziher je napisao/la:Hajde ba kakvi kostolomci, Vi dosli u Zenicu i kontate da cemo mi skinuti gace pa jbm i mi zelimo bodove. A Husref cijelo vrijeme samo prigovara i pokusava stvoriti pritisak na sudije. Pa frajer je prokomentarisao svaku sudijsku odluku i ocekuje da mu se pljesce pa nije prijateljska. Sloboda je puno kvalitetnija ekipa ali previse su umislili da da ce pred njima svi klecati i da ce prodati kozu bez borbe. Sretno Slobodi u nastavku a mi svoj cilj znamo
Dragi druze jesi ti svjestan majke ti sto pricas, ja gledam i ne vjerujem . Molio sam Boga da neko bez noge ostane, 15:4 sutevi da smo pola pogodili isli bi kuci sa 4 5 golova u mrezi. A i ja bi prigovorio kada mi igrace lome, inace cestitam na bodu
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Stvarno, potpuno nepotrebno psovanje Slobode. Nisam upratio kako su reagovali naši navijači, ako su ignorisali svaka čast, jer ovakva "navijačka skupina" nije zaslužila da im se odgovori na provokacije. Imaju oni još sranja da pojedu po tribinama i gostovanjima da bi sebe nazivali navijačima.pinoglavi je napisao/la:Fuj za navijanjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Kazu familijarno dolaze navijat, zena, djeca .. A navijanje
Za sada su zaslužili od Fukara samo kulturno skidanje transova kad dođu u Tuzlu.
Inače Mladost mesarska ekipa, onakve ekipe sam viđao po kantonalnim ligama mnogo puta, trebat će vremena da se promijeni taj mentalitet.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj
Po cemu je neko mogao ostati bez noge, ja nisam niti jedan takav start vidio, ja stvarno ne znam o cemu pricate. Pa sta su trebali igraci Mladosti sklanjati se Vama i pljeskati na Vase poteze, ma dajte ba manite se glupe price. Bila je utakmica muska ali ni jedan start nije bio opasan nemojte sad beze lupatiTaRgEt_ je napisao/la:ziher je napisao/la:Hajde ba kakvi kostolomci, Vi dosli u Zenicu i kontate da cemo mi skinuti gace pa jbm i mi zelimo bodove. A Husref cijelo vrijeme samo prigovara i pokusava stvoriti pritisak na sudije. Pa frajer je prokomentarisao svaku sudijsku odluku i ocekuje da mu se pljesce pa nije prijateljska. Sloboda je puno kvalitetnija ekipa ali previse su umislili da da ce pred njima svi klecati i da ce prodati kozu bez borbe. Sretno Slobodi u nastavku a mi svoj cilj znamo
Dragi druze jesi ti svjestan majke ti sto pricas, ja gledam i ne vjerujem . Molio sam Boga da neko bez noge ostane, 15:4 sutevi da smo pola pogodili isli bi kuci sa 4 5 golova u mrezi. A i ja bi prigovorio kada mi igrace lome, inace cestitam na bodu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.