AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne znam Jel potrebno smominjat kriminalan učinak De Sciglia, Antoneli vracaj se što prije. Kučka i Bonaventura odlični, Monto isto jako dobar.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Solidna partija cijele ekipe osim Honde. Siljo siljo pa zar puno tražimo, samo jedan upotrebljiv cebtarsut za cijelu utakmicu. Mali Calbria za sad odličan. Honda pod hitno van. Pola sata prije kraja treba i Balu umjesto Adriana.
Najviše me raduje forma kapitena.
Za Romanjolija već mogu reći da smo ga jeftino platili,kakva elegancija
Najviše me raduje forma kapitena.
Za Romanjolija već mogu reći da smo ga jeftino platili,kakva elegancija
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Pa dobro malo me naljutio bio, ne treba mu ono izvodjenje, barem ne jos, pogotovo kada jurimo pobjedu.muxa je napisao/la:Mora da se šališmilanist je napisao/la:Lopez nek povede i Baccu na klupu, poceo i on pretjerivati, sam mu covje bio on nesto izvodi..
Zar Jack zna ovo. Zašto im isključi trenera
Ma jack je majstorcina za sve nase veznjake, po njegovoj kretni se odmah vidi da ima u sebi kuveta, eh sad zamisli ga u sredini u kojoj pored sebe ima jos dva sasvim korektna igraca, bilo bi to puno bolje, ovako.....
Pa valjda se zalio i dalje na svirani prekrsaj pa ga poslase vani da pogleda snimak rahat
Kucka veoma dobar, koliko mi ono njeg platismo? trebali bi ljudima i golden boy-a poslati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Calabria inzinjer za Abatea i De Sciglia. Bacca otac ove ekipe.
De Sciglio ne samo da nema svrhu, vec nam je poceo i smetati. Lopez nije mogao bolje reagovati zbog njega.
Forza Milan!!!
De Sciglio ne samo da nema svrhu, vec nam je poceo i smetati. Lopez nije mogao bolje reagovati zbog njega.
Forza Milan!!!
Treba ovo rješavati što prije da se ne zivciram do kraja tekme
muxa je napisao/la:Treba ovo rješavati što prije da se ne zivciram do kraja tekme
Bolji ste brate dobicete ovo ne izgleda to lose na terenu Bacca me odusevio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma idite vise u pm, ovakvu akciju nisam vidio da smo odigrali 10 yebenih godina, a nama je mrtvi palermo slozi na San Siru, nista od ovih jada nema, uceram im vise kar*nu ...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Bacca 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bacca ne zasluzujemo te
- L'Avvocato
- Kontakt:
Posaljite janje i gajbu pive sevilji yebem vam djecu nesposobnu 
Baccaaaaaaaa
Dva šuta u okvir i zavise 2 gola,evo treći sad.
Vadi Hondu vidiš da jedva hoda.
Dva šuta u okvir i zavise 2 gola,evo treći sad.
Vadi Hondu vidiš da jedva hoda.
- LegendKiller
- Kontakt:
Saponara kod nas uopće nije dobio pravu priliku. Dvije utakmice je počeo ispočetka, i 3 puta ušao sa klupe po 10-tak minuta, to je premalo ako uzmemo u obzir koliko su prilike dobijali poli, honda, pa još u to vrijeme esien, muntari i dr.. Da imamo Saponaru sada Baca i Adriano bi se nadavali golova uz njegove asistencije. Danas je imao fenomenalu asistenciju sa Macaronea. Ako vam se ne sviđa Saponara uživajte u majstorijama Honde i Polia.milanist je napisao/la:Sta ja znam muxa, ali on dok je kod nas bio nije pokazao nista vrijedno pomena, a ne mozemo vala reci ni da nije dobijao priliku da igra.On i Gabrijel su odigrali ne mali dio minuta a nista konkretno nisu pokazali.
Dobra utakmica većine igrača,jedino Siljo, Honda i Lopez nisu zaslužili prolaznu ocjenu. Bacca, Jack i Monto najbolji. Kapitenu je duša ured na nos izašla 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jao Šilje kriminalno loš, ovaj mali novi izgleda bit će hljeba od njega a? Samo ne sviđa mi se što se sve svodi na Baccu ako njega stane ili povreda ko će donositi 3 bobe?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Mozda govoris samo za Seriu A, ali igrao je kako se sjecam povelik broj onih pripremnih utakmica i nista ama bas vrijedno pomena nije pokazao.LegendKiller je napisao/la:Saponara kod nas uopće nije dobio pravu priliku. Dvije utakmice je počeo ispočetka, i 3 puta ušao sa klupe po 10-tak minuta, to je premalo ako uzmemo u obzir koliko su prilike dobijali poli, honda, pa još u to vrijeme esien, muntari i dr.. Da imamo Saponaru sada Baca i Adriano bi se nadavali golova uz njegove asistencije. Danas je imao fenomenalu asistenciju sa Macaronea. Ako vam se ne sviđa Saponara uživajte u majstorijama Honde i Polia.milanist je napisao/la:Sta ja znam muxa, ali on dok je kod nas bio nije pokazao nista vrijedno pomena, a ne mozemo vala reci ni da nije dobijao priliku da igra.On i Gabrijel su odigrali ne mali dio minuta a nista konkretno nisu pokazali.
Ne kazem da nije bolji od nasih hedalja, ali govorim dok je bio kod nas nije na sebe privukao toliku pozornost da bi ostao u Milanu, dal je to njegova greska ili uprave vidjet cemo uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.