mene nisu npr.Almir9 je napisao/la:Izgleda da su zaboravili nas koji smo se učlanili onlinetm8782 je napisao/la:Vecina forumasa je dobila email. Postoji mogucnost da ste pogrijesili prilikom pisanja emaila.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Ovo su komotno mogli i na zvaničnoj stranici postaviti, ovo je samo obavještenje, a ni njega nisu svi članovi dobili. Valjda neće biti sada nešto bitnije, da idem sada radi promjena maila baš mi je peglanje i mene i njih. Promijeniti ću kad budem produžavao članarinu. Valjda neće ići navodno glasanje preko maila.
J e b o ih mail, ko to još koristi?
Da @super ne reče ne bi niko ni znao za mail. 
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 19 sep 2015, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
- JoseMourinho
- Kontakt:
aldine legendo

Genie je napisao/la:Ovo su komotno mogli i na zvaničnoj stranici postaviti, ovo je samo obavještenje, a ni njega nisu svi članovi dobili. Valjda neće biti sada nešto bitnije, da idem sada radi promjena maila baš mi je peglanje i mene i njih. Promijeniti ću kad budem produžavao članarinu. Valjda neće ići navodno glasanje preko maila.J e b o ih mail, ko to još koristi?
Da @super ne reče ne bi niko ni znao za mail.
WTF ? Svi normalni, suvremeni i poslovni ljudi
Željeznicar za život cijeli !
Aldine, ekonom nije neko sa završenim ekonomskim fakultetom nit se piše "u pravu si" kada želiš nekom reći da je upravu.dzoni3 je napisao/la:Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Dobro,U PRAVU si...dzoni3 je napisao/la:Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Možda niste dobili mail jer ste pogrešan dali kad ste se učlanjivali, ili se niste uopće učlanili, ili niste nikakav mail ni dali.
Ok, možda raja ne provjerava mail tako često, ali ovo je jedan od savremenijih načina komunikacije. Uostalom, sve i da od ovog neće ništa biti, lijepo je da je uspostavljena kakva-takva komunikacija.
Ne, nisu mogli na zvaničnu postaviti jer se tiče članova. I lijepo je da su članove "počastili" razdvajanjem od simpatizera i kojekakvih online komentatora u barem nekom segmentu.
I na kraju, super je da se vidi da rade na tome da privuku još članova. Ovaj mail, povlastica će možda privući još neke da se učlane. A i sam besplatan ulaz sutra za članove govori o tome da rade na tom polju.
Ok, možda raja ne provjerava mail tako često, ali ovo je jedan od savremenijih načina komunikacije. Uostalom, sve i da od ovog neće ništa biti, lijepo je da je uspostavljena kakva-takva komunikacija.
Ne, nisu mogli na zvaničnu postaviti jer se tiče članova. I lijepo je da su članove "počastili" razdvajanjem od simpatizera i kojekakvih online komentatora u barem nekom segmentu.
I na kraju, super je da se vidi da rade na tome da privuku još članova. Ovaj mail, povlastica će možda privući još neke da se učlane. A i sam besplatan ulaz sutra za članove govori o tome da rade na tom polju.
HAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHHAAHHAHAHAAlmir9 je napisao/la:Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Aldine, ekonom nije neko sa završenim ekonomskim fakultetom nit se piše "u pravu si" kada želiš nekom reći da je upravu.
Zato su mene koji se učlanio medju prvim, po 3. put. U klubuAlmir9 je napisao/la:Izgleda da su zaboravili nas koji smo se učlanili onlinetm8782 je napisao/la:Vecina forumasa je dobila email. Postoji mogucnost da ste pogrijesili prilikom pisanja emaila.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 19 sep 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne trudi se da mu objasnis,uzalud je...Upravu je covjek i nek se nastavi nalaziti u pravu.
Jadan ne bio ne brukaj se dalje 
jedini koji se bruka si TI papcicu mali njanjavi idi na lavor tamo su tvoji.dzoni3 je napisao/la:Jadan ne bio ne brukaj se dalje
51%--------49%
Da ne povjeruješ

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Aldine, jel' tako, ti nisi uredu, ti si u redu?
Vi ste kolektivno nepismena djeca.
Almir predlazem ti da se odjavis s foruma, uhvati pod ruku ovog starog pametnjakovica FKZ, nepismen lik ko' i ti.
EDIT: Ne trolajte temu s svojim glupostima i brukanjem.U obdanistu se ovo ucilo i jos se ubjedjuju sa mnom.
Skola ucenja za pametnjakovice s foruma koji sve znaju
:
Upravu sam ili u pravu sam
Tačan će biti isključivo izraz sa odvojenim pisanjem.
U pravu si bio kada si mi rekao istinu. Kada je reč o tome, ti si bio u pravu.
Potpuno je neprihvatljiv izraz u kome nema odvojenog pisanja, prvenstveno zato što se time gubi osnovno značenje izraza, koji znači imati pravo, govoriti istinu.
EDIT: Ne trolajte temu s svojim glupostima i brukanjem.U obdanistu se ovo ucilo i jos se ubjedjuju sa mnom.
Skola ucenja za pametnjakovice s foruma koji sve znaju
Upravu sam ili u pravu sam
Tačan će biti isključivo izraz sa odvojenim pisanjem.
U pravu si bio kada si mi rekao istinu. Kada je reč o tome, ti si bio u pravu.
Potpuno je neprihvatljiv izraz u kome nema odvojenog pisanja, prvenstveno zato što se time gubi osnovno značenje izraza, koji znači imati pravo, govoriti istinu.
Zadnja izmjena: dzoni3, dana/u 19 sep 2015, 23:43, ukupno mijenjano 8 puta.
E ako nakon ove pomoci ne skonta,nece nikad.Almir9 je napisao/la:Aldine, jel' tako, ti nisi uredu, ti si u redu?
Trenutno korisnika/ca: Arma00, GavranBeli i 24 gosta.