Zaboravih reci da su ove prosle utakmice protiv Zeljinih juniora pogodili i Mak i Ajdinovic.
Ko je spomenuo prošlu sezonu? Mislio sam na tradiciju od početka ove sezone. Da ste čudna ekipa jeste mora se priznati. I kada je kladara u pitanju treba vas izbjegavati maksimalno.Mokroguz je napisao/la:Pa prosle sezone smo bili bolji kuci.
Jesi lud ja se ne radujem nikada takvim stvarima. Ne znam kako si to zaključioMokroguz je napisao/la:Zar se radujes tome?
Jedan od glavnih trolova na ovom forumu.MCMXLVI je napisao/la:Pitic se ponovo vratio
AdiFKS je napisao/la:Jel bilo fakat udaranje ili naguravanje psovke i to?
VELIKI GOSPODIN JE NIJAZ GRACIC,pitic je napisao/la:Jesi lud ja se ne radujem nikada takvim stvarima. Ne znam kako si to zaključioMokroguz je napisao/la:Zar se radujes tome?Ali treba priznati da PLBiH ne bi bila to što jeste bez Gracića. Proziva, kudi, prijeti, traži, ganja pravdu, tuži, kažnjavaju ga, ne da pare, fizički ga napadaju itd itd.
Znam da ga je lupus hvalio kada je došao pa mi sada nije jasno zašto je otišao?Mokroguz je napisao/la:Ne, nije ostao clan Olimpica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.