FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Jaozinho22
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Jaozinho22 » 20 sep 2015, 01:54

Pogledajte vi koji niste dobili u ''JUNK'' tu bi trebao da bude email :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2015, 02:05

Jaozinho22 je napisao/la:Pogledajte vi koji niste dobili u ''JUNK'' tu bi trebao da bude email :)
jel to i ti janje okreces :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 20 sep 2015, 02:07

delinjo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Pogledajte vi koji niste dobili u ''JUNK'' tu bi trebao da bude email :)
Mislim na članove kluba koji nisu dobili email od KLUBA :D :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2015, 02:23

Jaozinho22 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Mislim na članove kluba koji nisu dobili email od KLUBA :D :D
ma svi su dobili :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 20 sep 2015, 07:09

Genie je napisao/la:@dzoni3 Hvala!

Gledao sam jedini mail koji sam im mogao dati, ali nema ništa! :cry: Trebaju javno objaviti na stranici da raja znaju da su poslali mail jer to većina i ne koristi.
Prema odredbama Statuta izbor delegata će na osnovu prijedloga članova Kluba potvrditi Komisija koju čine Predsjednik i Potpredsjednik Skupštine, Predsjednik Upravnog odbora, te dva delegata iz postojećeg saziva Skupštine. Konačan izbor delegata skupštine će odražavati stvarnu volju svih članova Kluba, što je u konačnici i osnovni cilj izbora nove Skupštine.
Obzirom da skupština ne postoji trenutno i da nema nijedan član skupštine onda navijači trebaju tražiti da ih čine predstavnici navijača.
Bakces se oko stvari o kojima pojma nemas.Skupstina kluba postoji jer drugacije ne moze biti.Najavljena skupstina je redovna izborna skupstina jer ovoj sadasnjoj istice mandat svakako.Znaci birat ce se novi predsjednik skupstine i novi clanovi skupstine kluba iz redova clanova kluba..........

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 sep 2015, 09:36

frajer se registrovao da se ibreti ko čita mail u 21. vijeku, njegovoj drugoj deceniji. i da kaže da skupština ne postoji.

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 20 sep 2015, 09:43

Ja danas ocekujem pobjedu, neki drugi scenarij ne smijem ni zamislit. Ova danasnja tekma, pa i Travnik, mislim da je sve osim 6 bodova katastrofa, znamo svi kakve nas tekme cekaju poslije.. Naravno uz prolazak u kupu u srijedu. Danas maksimalno ofanzivno od prve minute. Da je docekat drugo poluvrijeme s 2:0, ma kao da bi se rodio. Toliko sam pozelio pogledat na Grbavici bar 45 min bez nervoze.. Sta cemo sa ovim vremenom? xd

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 sep 2015, 09:46

besplatan je ulaz i na sjever za članove.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 20 sep 2015, 10:20

ChWilla je napisao/la:frajer se registrovao da se ibreti ko čita mail u 21. vijeku, njegovoj drugoj deceniji. i da kaže da skupština ne postoji.
ma aldinov 100000 ti nick sigurno kada svakim postom ponizava Svetinju u svakom segmementu. :puke: :puke:
51%--------49%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 sep 2015, 10:21

nije, aldin čita mail :mrgreen:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 20 sep 2015, 10:24

tm8782 je napisao/la:Nesto mi govori da se vezem kao da ce biti neke turbulencije. Onako, razmisljam insajderski. Nema potrebe za pp.
stari insajder hahah valjada ce biti nesto red je da izadjem iz ove letargije i da se malo dignemo pre derby.
51%--------49%

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 sep 2015, 10:44

Sta se sve sinoc pisalo, ja nmg da vjerujem. Gledam i smijem se, onako placem. :rol:
Al cuj ko koristi email :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 sep 2015, 11:09

Kino Prvi maj od ove teme napravise, magnet za trolcine

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 20 sep 2015, 11:43

Problem je što ovdje niko ne može biti novi član foruma od ostalih, šta god da kažeš (odmah si nekakav Aldin) kritike dobijaš u čoporu a inače niko ništa ne piše jer niko i nema šta da piše. Samo čekaju neko novi da se pojavi, baš ko psi kada neko prođe, pa onda svi zajedno u čoporu laju na njega. Bitno je da se pametuje i "provjerava mail" a da jučer @super ne napisa za mail niko živ ne bi znao za njega. Ovaj pametuje za skupštinu a skupština raspuštena, NE POSTOJI, zato i biraju novu.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 20 sep 2015, 11:48

Genie je napisao/la:Problem je što ovdje niko ne može biti novi član foruma od ostalih, šta god da kažeš (odmah si nekakav Aldin) kritike dobijaš u čoporu a inače niko ništa ne piše jer niko i nema šta da piše. Bitno je da se pametuje i "provjerava mail" a da jučer @super ne napisa za mail niko živ ne bi znao za njega. Ovaj pametuje za skupštinu a skupština raspuštena, NE POSTOJI, zato i biraju novu.
Ima i toga sto kazes ali kritikkovati klub sto su clanovima poslali mail, slozio se ti ili ne, zaista nema smisla.. Poslali su obavjestenje koje su trebali dobiti samo clanovi a kako smo pri uclanjenju ostavljali mail logicno je da nas kontaktiraju na taj nacin..
BUDI ŽELJO !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 sep 2015, 11:49

Bolje da nas je Šiljak nazvao na mobitel i svima lijepo objasnio..i jos uz to rekao da ce nam obezbjediti kisobran, podmetac za stolicu i sokic samo da do đemo danas :lolno:
Željeznicar za život cijeli !

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 20 sep 2015, 11:52

Ja sam član kluba, ali nisam dobio mail! Pored toga, da igrom slučaja ne pratim forum i da @super nije napisao u postu nikad ne bih znao za mail, vjerujem da još uvjek ima takvih. Zato sam mišljenja da trebaju objaviti na zvaničnoj stranici da su članovi kluba obavješteni putem maila o izboru nove skupštine. to je sve. Ujedno bi to bila dobra reklama za članske a i svi članovi bi bili obavješteni, a ne ovako nervirati raju koja želi normalno komunicirati: "trebo nas je Šiljak na mobitel zvati" i sl. gluposti

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 20 sep 2015, 11:57

Daj zaigraj, zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 sep 2015, 11:59

likusa je napisao/la:Bolje da nas je Šiljak nazvao na mobitel i svima lijepo objasnio..i jos uz to rekao da ce nam obezbjediti kisobran, podmetac za stolicu i sokic samo da do đemo danas :lolno:
Izvini ali zašto ne bi dobili i košpe?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2015, 12:02

I zašto nisu rastjerali ove oblake? Sramota...
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 32 gosta.