FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma razvedrilo se ili ne (ima sjever), idemo proslaviti rođendan kluba 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
svi na sjever 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:svi na sjever
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ako nekom znaci, meni je ipak stigao mail, al u rubrici "promotions" na gmail-u, nisam ni vidioio. Ko krkan, nisam ni primijetio kad su dodate rubrike social i promotions osim inbox-a
pa eto, provjerite.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Respect za Manijake, vrlo maštovito i originalno 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
šta?
Poklon klubu
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
najmodernije korner zastavice kao poklon klubu za rođendanChWilla je napisao/la:šta?

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Glup si fino sam napisao da ovoj skupstini istice mandat i nije raspustena.Skupstina se bira svako 4 godine i ovoj istice krajem godine.Novi predsjednik skupstine ce.ti biti Kemal Kozaric.Genie je napisao/la:Problem je što ovdje niko ne može biti novi član foruma od ostalih, šta god da kažeš (odmah si nekakav Aldin) kritike dobijaš u čoporu a inače niko ništa ne piše jer niko i nema šta da piše. Samo čekaju neko novi da se pojavi, baš ko psi kada neko prođe, pa onda svi zajedno u čoporu laju na njega. Bitno je da se pametuje i "provjerava mail" a da jučer @super ne napisa za mail niko živ ne bi znao za njega. Ovaj pametuje za skupštinu a skupština raspuštena, NE POSTOJI, zato i biraju novu.
Jbt trebas crtati sve u pm.
iza oblaka sunce sjajno sija... 
Evo sunca.. SVI NA JUG 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- katakomba2
- Kontakt:
Jos jednom da vas zamolim... Svi na Grbavicu, igra Željezničar !! Svi zajedno, to je Željo !
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Ima 28 gostiju na temi svi ce biti na Grbavici.katakomba2 je napisao/la:Jos jednom da vas zamolim... Svi na Grbavicu, igra Željezničar !! Svi zajedno, to je Željo !
[youtube][/youtube]

Neću, da plaćaju..fedeltafrotta je napisao/la:svi na sjever
Jer si JEDAN JEDINI...........
Uprava napolje ,drugi put necemo email (ko to cita wtf) hocemo pismo da nam postar donese I uz to 2 rahat lokuma I hurmasicu I ako moze nek nam odpjevusi sta.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
djedovic01
- Kontakt:
Za najtrofejniji bosanskohercegovački klub danas nastupaju: Antolović - Memija, Kosorić, Bogdanović, Mladenović - Blagojević, Hadžiahmetović, D. Sadiković, Đelmić, Tiago - Stokić.
Imam osjecaj da ce dat Joco danas gol, takodjer i Tiago! Volim te Željoo
Imam osjecaj da ce dat Joco danas gol, takodjer i Tiago! Volim te Željoo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
mozemo li se nadat za neki stream ? tesko jelda
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 20 sep 2015, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 15 gostiju.