artemis77 je napisao/la:@Bazero Ratko Mladić???????????????? Jesil ti zdrav?
Jesam, hvala što pitaš. Odgovori ti na moje pitanje.
Virtu4l je napisao/la:
Anti-Mamićevci nisu u poziciji da šamaraju, ali dovoljno su zaslijepljeni da slijepo vjeruju u sve ono što pričaju, kao što su dovoljno bezobrazni da omalovažavaju sagovornike i nameću svoje mišljenje kao jedino koje je ispravno.
A šta je borba protiv dokazanog kršenja zakona i kriminala nego - JEDINO ISPRAVNO?
Virtu4l je napisao/la:Ja kao prosječan poznavalac situacije u Dinamu vidim samo pozitivne stvari, vidim jedan klub koji je postavio visoke standarde za sve timove u regionu i na tome se priča završava.
Pa, to što ti zaslijepljen titulama u neregularnoj ligi sa zaduženim Hajdukom i 3 filijale, ne vodiš sustavno kršenje zakona i statuta, uskraćivanje prava članova, simpatizera i navijača, kriminal, korupciju, Skoro 10-godišnje konstantne podbačaje u Europi - je tvoj problem i ne mora značiti da je sve tako bajno.
Ali ti nitko ne brani da se valjaš u blatu u silnoj ljepoti, ali ne soli pamet onima koji vide dalje od tebe, a uz to su još i navijači i članovi, čitaj vlasnici, Dinama.
Virtu4l je napisao/la:
Sretno u borbi protiv Mamica

U borbi za Dinamo*
Odlazak Mamića je preduvjet za normalan klub.
Hvala svakako!
BigBigBang je napisao/la:zao mi je sto vam to moram reci ali radite samo kontraefekt jer kao sto vidimo iznad ljudima koji neutralno gledaju na ovo je jasno ko je ovde ispravna strana, huligani ili Mamic.
Da... Takav smo kontraefekt postigli da, od kako smo pošli pisati kontra GNK Obilića, taj klub je slabije gledan od Lokomotive i sa najlošijom posjetom u EL i LP

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.