Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH: 7. kolo
Ipak je bio 82. min. Jos se igra.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Velika prilika za Bosnu u zadnjoj minuti. Lopta pogadja vanjski dio mreze
Kraj. 4-0
sramota
GABELA jel se čujemo
Halooo ima li koga 

-
- Moderator
- Kontakt:
Nema nikog drug i to ako bude mozda ude jedan da javi rezultat i etocokara je napisao/la:GABELA jel se čujemoHalooo ima li koga

Poluvrijeme je bilo 0:0.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
Hajde sta prozivas ljude,nije ni u Gracanici nista bolje.i vi se javljate kad dodjete kuciGracanicaAA je napisao/la:Nema nikog drug i to ako bude mozda ude jedan da javi rezultat i etocokara je napisao/la:GABELA jel se čujemoHalooo ima li koga
-
- Moderator
- Kontakt:
Daj molim te tko javlja onda rezultate ??studeni je napisao/la:Hajde sta prozivas ljude,nije ni u Gracanici nista bolje.i vi se javljate kad dodjete kuciGracanicaAA je napisao/la:Nema nikog drug i to ako bude mozda ude jedan da javi rezultat i etocokara je napisao/la:GABELA jel se čujemoHalooo ima li koga
Protiv nas i Jedinstva rezultat tekme se nije znao tek dok ti nisi pola sata nakon tekme napisao ovdje. A sad ne znam gdje je problem, al' ako su ovi zvali i imali rezultat, a nisu objavili nek me podoje. I @studenog također 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa brate jel problem do mene ili je do portala SS.ba sto nije zvao ? Razmisli malo ba...LjumanM95 je napisao/la:Protiv nas i Jedinstva rezultat tekme se nije znao tek dok ti nisi pola sata nakon tekme napisao ovdje. A sad ne znam gdje je problem, al' ako su ovi zvali i imali rezultat, a nisu objavili nek me podoje. I @studenog također
62.min. u Gabeli 0:0
To je zato sto su ovi sa ss.ba uvjek zvali mene a sad vise ne zovu i ne azuriraju rezultat na live prenosu. Pisacu ja odsad promjene na forumu.... U Gabeli je 0:0 i dalje..
Pa pročitaj malo šta sam napisao. Rekoh "ako su ovi zvali...". I da ne znam gdje je problem, ali da rezultata iz Gračanice nema, isto kao iz Gabele.GracanicaAA je napisao/la:Pa brate jel problem do mene ili je do portala SS.ba sto nije zvao ? Razmisli malo ba...LjumanM95 je napisao/la:Protiv nas i Jedinstva rezultat tekme se nije znao tek dok ti nisi pola sata nakon tekme napisao ovdje. A sad ne znam gdje je problem, al' ako su ovi zvali i imali rezultat, a nisu objavili nek me podoje. I @studenog također
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Moderator
- Kontakt:
Aj prekini ! Ako ti ja volja gledaj dole u prijasnjim kolima da ima rezultati koji su se igrali u Gracanici u toku tekme.LjumanM95 je napisao/la:Pa pročitaj malo šta sam napisao. Rekoh "ako su ovi zvali...". I da ne znam gdje je problem, ali da rezultata iz Gračanice nema, isto kao iz Gabele.GracanicaAA je napisao/la:Pa brate jel problem do mene ili je do portala SS.ba sto nije zvao ? Razmisli malo ba...LjumanM95 je napisao/la:Protiv nas i Jedinstva rezultat tekme se nije znao tek dok ti nisi pola sata nakon tekme napisao ovdje. A sad ne znam gdje je problem, al' ako su ovi zvali i imali rezultat, a nisu objavili nek me podoje. I @studenog također
Jajce -Jedinstvo 2-1
Ne bih da prekidam, želim još jednom da naglasim da nema live prijenosa rezultata iz Gračanice, jer nije bilo ni protiv Jedinstva niti protiv nas, Što znači da neko treba da riješi taj problem. A ti prekidaj po kući svojoj.
- crvenocrni
- Kontakt:
Novi Travnik - Podgrmeč 5-1
Re: RE: Re: Prva liga FBiH: 7. kolo
Ja ti majstore govorim mene su zvali prosle sezone i sve je bilo super. Al sad nista nit zovu ni nista..... Ja cu pisat ovdje odsad promjene ako se ne skonta sta drugo. PozzLjumanM95 je napisao/la:Ne bih da prekidam, želim još jednom da naglasim da nema live prijenosa rezultata iz Gračanice, jer nije bilo ni protiv Jedinstva niti protiv nas, Što znači da neko treba da riješi taj problem. A ti prekidaj po kući svojoj.
-
- Moderator
- Kontakt:
Sta si ti dosao ovdje da se svadas ?? Ja ti ljepo govorim prelistaj dole stranice koje smo igrali kod kuce i vidit ces da je bilo rezultata u vrijeme utakmice...Nije nas problem sto SS.ba uzmu da rade utakmicu, a pritom nece da rade kako treba.LjumanM95 je napisao/la:Ne bih da prekidam, želim još jednom da naglasim da nema live prijenosa rezultata iz Gračanice, jer nije bilo ni protiv Jedinstva niti protiv nas, Što znači da neko treba da riješi taj problem. A ti prekidaj po kući svojoj.
I sada ispadne da smo mi iz Gracanice krivi jel ?? Dosta je ba rasprave !!!
Trenutno korisnika/ca: gattuso1919 i 6 gostiju.