NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2015, 21:59

Kakav je bio Kouadio i Andjusic ako je igrao?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 14 sep 2015, 22:48

Nikakvi vratite ih nazad na polusezoni,kouadio nesto i pokaže a ovaj drugi ne može meda on ni u 2 ligi mjesta nema

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 14 sep 2015, 22:53

Samo travnik evo mene opet sta sam ti ja na početku rekao sta ce biti,a ti hvališ sve nove vidiš da si zelen i da pojma nemaš a kurcis se nesto i praviš se neki znalac poklopi se bolje ti je

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 19 sep 2015, 18:47

Tanko je ovo ljudi tanko. Ako se šta hitno ne promjeni gine nam ispadanje.
NAPRED TRAVNIK

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 20 sep 2015, 17:08

To ste i zaslužili

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 20 sep 2015, 17:09

Druga liga druga liga hehe

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 20 sep 2015, 18:38

kostobran je napisao/la:Druga liga druga liga hehe

Il' zajedno il samo vi. :lol:

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 21 sep 2015, 09:48

SamoTravnik je napisao/la:
kostobran je napisao/la:Druga liga druga liga hehe

Il' zajedno il samo vi. :lol:
Kako se situacija odvija vi cete sigurno ispasti (pogotovo sa onim trenerom "mazicu te , pazicu te :lol: ) , a mi sa najboljim trenerom u ligi i jos boljim predsjednikom Vlatkom Kafadarom ostajemo u premijeri gdje nam je i mjesto. :wave:
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 sep 2015, 11:50

Promjenite trenera, ne znam sta cekate.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 26 sep 2015, 22:53

Nek nam je Bog na pomoći sutra. Ne mogu doć na utakmicu skršio auto za bajram. Mogu samo moralnu pomoć davat na daljinu.
NAPRED TRAVNIK

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 sep 2015, 18:23

Drago mi je zbog bodova ali krivo mi je sto se samo aktiviraju protiv "velikih" ekipa.. da nije tako do sada bi imali sigurno 5-6 vise bodova na kontu..

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 sep 2015, 18:38

Ne mogu ni ja ovo razumjeti.Disciplinovano cjelu utakmicu bez ispadanja odlicna borbenost .Izgleda da se naloze samo protiv na papiru boljih od sebe.Ipak cini mi se da Travnik bolje igra kad se brani i ide na kontre nego kad se od njih očekuje da napadnu.Šta ce biti vidjećemo....Kuadijo je igračina na kvadrat.Fali tu po meni jedan jak igrač iskusan u sredini koji bi stao na loptu i to sve povezao.Ostalo bi moglo i proći.
Uprava bi mogla na zimu razmsliti o dovodjenju 2 igrača jaka sredine terena gdje bi uz njihove pasove mogla doći do izrazaja brzina i lucidnost Kuadija i iskustvo Dudića.
Ovi bodovi vade Travnik iz mrtvih ,ali MORA se nešto raditi i na strani donjeti koji bod...
U protivnom teško do lige 12..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 sep 2015, 18:38

Cestitke :)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 sep 2015, 18:41

slobodnjak je napisao/la:Ne mogu ni ja ovo razumjeti.Disciplinovano cjelu utakmicu bez ispadanja odlicna borbenost .Izgleda da se naloze samo protiv na papiru boljih od sebe.Ipak cini mi se da Travnik bolje igra kad se brani i ide na kontre nego kad se od njih očekuje da napadnu.Šta ce biti vidjećemo....Kuadijo je igračina na kvadrat.Fali tu po meni jedan jak igrač iskusan u sredini koji bi stao na loptu i to sve povezao.Ostalo bi moglo i proći.
Uprava bi mogla na zimu razmsliti o dovodjenju 2 igrača jaka sredine terena gdje bi uz njihove pasove mogla doći do izrazaja brzina i lucidnost Kuadija i iskustvo Dudića.
Ovi bodovi vade Travnik iz mrtvih ,ali MORA se nešto raditi i na strani donjeti koji bod...
Upravu si, bodovi u gostima nam kroje sudbinu, ako tu ne uzmemo nista ispadamo 100%, sto se tice druge polusezone do tad moramo izaci iz rizicne zone ako mislimo opstati jer tad se igra samo 12 utakmica i tesko je se vaditi. Sad imamo sve u svojim rukama, nakon ovog teskog rasporeda sada imamo dosta "lakse" utakmice i mozemo samo sami sebe izbaciti. Vidi se da mozemo igrati kad hocemo.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 sep 2015, 18:54

slobodnjak je napisao/la:Ne mogu ni ja ovo razumjeti.Disciplinovano cjelu utakmicu bez ispadanja odlicna borbenost .Izgleda da se naloze samo protiv na papiru boljih od sebe.Ipak cini mi se da Travnik bolje igra kad se brani i ide na kontre nego kad se od njih očekuje da napadnu.Šta ce biti vidjećemo....Kuadijo je igračina na kvadrat.Fali tu po meni jedan jak igrač iskusan u sredini koji bi stao na loptu i to sve povezao.Ostalo bi moglo i proći.
Upravu si, bodovi u gostima nam kroje sudbinu, ako tu ne uzmemo nista ispadamo 100%, sto se tice druge polusezone do tad moramo izaci iz rizicne zone ako mislimo opstati jer tad se igra samo 12 utakmica i tesko je se vaditi. Sad imamo sve u svojim rukama, nakon ovog teskog rasporeda sada imamo dosta "lakse" utakmice i mozemo samo sami sebe izbaciti. Vidi se da mozemo igrati kad hocemo.
Propusteno je puno protiv ekipa koje su s nama u borbi Rudara i Viteza.I protiv Borca se mogao uzeti bar bod.
Nekako kao da se prepadnemo dobrog
rezultata.Danas su to dobro odradili.Najbolji primjer je Celik kad zamalo nismo prosuli 3-0...
U Mostaru sljedeca ali dolje Bog me ubio ako se sjecam da smo ikada bod uzeli...
Samo hrabrije i čvrsce igrati,i ne sabijati se u bunker kao u Banjaluci poslije gola...Kontra i prekid je nas adut i to se moze dobro koristiti...Mora jos neko uz Kuadija poceti igrati u napadu i malo vise pratiti covjeka.U nekim situacijama ni saigrači ne mogu pratiti čovjeka.Dudic bi tu na nos i iskustvo morao puno više...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 sep 2015, 19:06

slobodnjak je napisao/la:
Propusteno je puno protiv ekipa koje su s nama u borbi Rudara i Viteza.I protiv Borca se mogao uzeti bar bod.
Nekako kao da se prepadnemo dobrog
rezultata.Danas su to dobro odradili.Najbolji primjer je Celik kad zamalo nismo prosuli 3-0...
U Mostaru sljedeca ali dolje Bog me ubio ako se sjecam da smo ikada bod uzeli...
Samo hrabrije i čvrsce igrati,i ne sabijati se u bunker kao u Banjaluci poslije gola...Kontra i prekid je nas adut i to se moze dobro koristiti...Mora jos neko uz Kuadija poceti igrati u napadu i malo vise pratiti covjeka.U nekim situacijama ni saigrači ne mogu pratiti čovjeka.Dudic bi tu na nos i iskustvo morao puno više...
Ma propusteno je protiv Slavije i Radnika, da se uzelo 6 bodova sad bi se drugacije gledalo na sve a ovako opet gola borba. Sto se tice Veleza ne znam ni ja kad smo uzeli bod a proslu utakmicu sam bio u Mostaru i poveli smo ali opet su preokrenuli, nadam se da ce se aktivirati malo i da bar bod uzmemo, znacilo bi nam puno ali i njima gori, ako ne uzmu mislim da ce havarija da bude na stadionu. Sto se tice Dudica penal i to je to, treba nekome dati priliku na njegovu poziciju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 sep 2015, 19:11

Kako su nasi igrali?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 sep 2015, 19:21

MortemHz je napisao/la:Kako su nasi igrali?
4:0 :rol: Kuadio dobro, nadam se da vam nece trebati ni iducu sezonu..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 sep 2015, 19:26

4:0 :rol: Kuadio dobro, nadam se da vam nece trebati ni iducu sezonu..
:rol: :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 sep 2015, 19:26

Ja stvarno ne znam ko je pustio Kuadija iz Sarajeva.To vam je katastrofalna procjena.Radi se sigurno o jednom rasnom napadaču lucidnih poteza ,brzog, odličnog pasa,agresivnog...Kad je zabio vama i odigrao onu utakmicu mislio sam inat jbg...
Ali sad tvrdim.Ono je zvjer od igrača...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.