Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ma kakav Vladavić, cijelu ga sezonu nema u prvih 11, nije po minutama 3 utakmice odigrao za godinu dana! Ne znam kako ima obraza da se žali! Jedan od najboljih poteza Sušića. Još ga je i prošli put pozvao iz sadake.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma vazno je da on sarajlija namiri pola ekipe 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jest vala u klubu kakav je Salzburg i nije u stanju da igra od prve minute sramotno,gledao sam Salzburg protiv Austrije sad zadnje kolo on se zagrijava u 89 minuti i ulazi u igru u 91 minuti i tada primaju gol.....Nije uopste zasluzio,ja cijenim Vladavica ali fakat je sam kriv za situaciju u kojoj je poletio je u Salzburg neznajuci sta ga tamo ceka....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa to je prioritet i naravno da je Vladavića izostavio jer je Mostarac, to svi znajuBilal je napisao/la:Ma vazno je da on sarajlija namiri pola ekipe
Mada sad kad pogledam, crno nam se piše. Ovdje su Sarajlije samo Berberović i Džeko! A stvarno ova dvojica nisu zaslužila igrama da dobiju poziv. Naročito ovaj napadač Edin.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Bilal je napisao/la:Ma vazno je da on sarajlija namiri pola ekipe
Regionalno kantonsko preseravanje.
Ili ti mahalsko carsijsko domundjavanje.
Pa 90% ekipe je pozvano i prije.A sad se i te nebuloze gledaju.Uostalom Mirvic je recimo non-stop bio pozivan a kao sto znamo i igrac a i Sarajlija.Pa ga sad nema.Sta cemo sad.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 maj 2010, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Berberovic ga sigurno nije zasluzio, bolje vratiti Besliju u repku nego toga kloca koji nezna centriratŽeljovac je napisao/la:Pa to je prioritet i naravno da je Vladavića izostavio jer je Mostarac, to svi znajuBilal je napisao/la:Ma vazno je da on sarajlija namiri pola ekipeŠto više Sarajlija, veće šanse za uspjeh! Stari recept!
Mada sad kad pogledam, crno nam se piše. Ovdje su Sarajlije samo Berberović i Džeko! A stvarno ova dvojica nisu zaslužila igrama da dobiju poziv. Naročito ovaj napadač Edin.
- NoName
- Kontakt:
Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao, na kraju krajeva on je odgovoran za rezultat. A da uzmeš sve nas forumaše, nema šanse da bi nas se trojica složila oko sastava. Drugo, Vladavić ničim nije zaslužio poziv iako je, po meni, odličan igrač. Na kraju krajeva, i kad ga je Ćiro zvao nije se nešto naigrao, ne znam što je toliko zapeo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Bilal je napisao/la:Berberovic ga sigurno nije zasluzio, bolje vratiti Besliju u repku nego toga kloca koji nezna centriratŽeljovac je napisao/la:Pa to je prioritet i naravno da je Vladavića izostavio jer je Mostarac, to svi znajuBilal je napisao/la:Ma vazno je da on sarajlija namiri pola ekipeŠto više Sarajlija, veće šanse za uspjeh! Stari recept!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije se naigrao sto mora biti mjesta za Berberovica i takve.NoName je napisao/la:Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao, na kraju krajeva on je odgovoran za rezultat. A da uzmeš sve nas forumaše, nema šanse da bi nas se trojica složila oko sastava. Drugo, Vladavić ničim nije zaslužio poziv iako je, po meni, odličan igrač. Na kraju krajeva, i kad ga je Ćiro zvao nije se nešto naigrao, ne znam što je toliko zapeo.
Bez zaebancije.Jel ti uopste kontas pozicije gdje ko igra.Bilal je napisao/la:Nije se naigrao sto mora biti mjesta za Berberovica i takve.NoName je napisao/la:Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao, na kraju krajeva on je odgovoran za rezultat. A da uzmeš sve nas forumaše, nema šanse da bi nas se trojica složila oko sastava. Drugo, Vladavić ničim nije zaslužio poziv iako je, po meni, odličan igrač. Na kraju krajeva, i kad ga je Ćiro zvao nije se nešto naigrao, ne znam što je toliko zapeo.
Po meni je to isto kao da si rekao.Eto zove Zeca a nije zvao recimo Bunozu.
Nigdje veze ni sa cim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bilal da ti nisi Admir Vladavic?Bilal je napisao/la:Nije se naigrao sto mora biti mjesta za Berberovica i takve.NoName je napisao/la:Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao, na kraju krajeva on je odgovoran za rezultat. A da uzmeš sve nas forumaše, nema šanse da bi nas se trojica složila oko sastava. Drugo, Vladavić ničim nije zaslužio poziv iako je, po meni, odličan igrač. Na kraju krajeva, i kad ga je Ćiro zvao nije se nešto naigrao, ne znam što je toliko zapeo.
Samo sto Safet nije sarajlija...Bilal je napisao/la:Ma vazno je da on sarajlija namiri pola ekipe
Ne vidim u cemu je problem... Vladavic ocigledno ne zasluzuje poziv.. Naravno, slazem se da bi umjesto Muratovica vjerovatno logicnije bilo pozvati cocalica ili recimo nekog drugog veznjaka, ali polako... doci ce sve s vremenom...
Rahimic ce imati mjesta u ovoj reprezentaciji sigurno jos ovu godinu... On je vazan igrac u reprezentaciji i nemamo jos uvijek za njega adekvatnu zamjenu. vladavic realno nema sanse da izbori mjesto u reprezentaciji, jer je na njegovim pozicijama konkurencija daleko veca... zato je logicno da ga nema...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zaista neznam koji ce qrac Muratovic u repki a Ljevakovic standardan u svom klubu ceka,fizicki jak kao bik,a zna i igrati lopte...
Imamo mi dosta exstra igraca ali nikako da dodzu ti momci na red od Vladavica ,Mirvica,Muratovica....
Imamo mi dosta exstra igraca ali nikako da dodzu ti momci na red od Vladavica ,Mirvica,Muratovica....
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 12 maj 2010, 19:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Kada bi taj standard vazio za sve igrace, dakle da moraju biti standardni, onda Vladavic ne bih bio jedini, koji bi falio na spisku. Rahimica time ne mislim.
Vladavic se stvarno nije ni za Cirino vrijeme naigrao, ali kada je igrao bio nam dobar, dvaputa protiv Armenije, sjajno se brzo probijao na desnoj strani i pripremao golove u obadvje utakmice, sa dobrim ubacivanjem u 16erac. Protiv Spanije samo kratko odigrao, ali veoma jako, koliko se sjecam zadnji ili obadva gola su od njega posla. Dakle iako mu je konkurencija prejaka, tu i tamo ima vremena i mjesta kada on zna biti itekako od velike koristi.
Ipak nije na njemu da daje ovakve komentare, na drugu stranu mogu sebi zamisliti, da je ovo novinama taman dobro doslo da mozda dobiju neki "mini-skandal", tako se popunjaju rupe. Ne treba momka dakle zbog ove emotivno prouzrokovane izjave odmah ugnjaviti.
Vladavic se stvarno nije ni za Cirino vrijeme naigrao, ali kada je igrao bio nam dobar, dvaputa protiv Armenije, sjajno se brzo probijao na desnoj strani i pripremao golove u obadvje utakmice, sa dobrim ubacivanjem u 16erac. Protiv Spanije samo kratko odigrao, ali veoma jako, koliko se sjecam zadnji ili obadva gola su od njega posla. Dakle iako mu je konkurencija prejaka, tu i tamo ima vremena i mjesta kada on zna biti itekako od velike koristi.
Ipak nije na njemu da daje ovakve komentare, na drugu stranu mogu sebi zamisliti, da je ovo novinama taman dobro doslo da mozda dobiju neki "mini-skandal", tako se popunjaju rupe. Ne treba momka dakle zbog ove emotivno prouzrokovane izjave odmah ugnjaviti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Niko nije spomenuo da Vladavic nezna ili je kloc.Brz je zna prosparat sa obje strane.
Ali ruku na srce sad svi odjednom ne gledaju timove gdje ovi NE-igraju.Iako je to prije bio obicaj.Nego se pocelo i regionalno gledati.Sto je apsolutna glupost.Nije nam dosta,sto nas je nacionalni kljuc dosta puta zaebao sad i na mahalu treba gledati.
U Austrijskoj ligi sijediti non stop na klupi i traziti da zaigra za repku.
To niko normalan nebi ni pomislio a kamoli izjavio.
Ali ruku na srce sad svi odjednom ne gledaju timove gdje ovi NE-igraju.Iako je to prije bio obicaj.Nego se pocelo i regionalno gledati.Sto je apsolutna glupost.Nije nam dosta,sto nas je nacionalni kljuc dosta puta zaebao sad i na mahalu treba gledati.
U Austrijskoj ligi sijediti non stop na klupi i traziti da zaigra za repku.
To niko normalan nebi ni pomislio a kamoli izjavio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Mrsko mi je pretraživati svoje komentare, isticao sam da je kvalitetan igrač i da, kada god bi dobio priliku, to je kvalitetno i uradio. U Španiji je, u prvoj utakmici minulih kvalifikacija, bio jedan od najboljih. Stoga se u potpunosti mogu složiti s tobom.Principatus je napisao/la:Kada bi taj standard vazio za sve igrace, dakle da moraju biti standardni, onda Vladavic ne bih bio jedini, koji bi falio na spisku. Rahimica time ne mislim.
Isto si u pravu da ne može biti principijelnosti da se ne pozivaju igrači ako ne igraju konstantno za svoj klub, jer mi smo mala zemlja i nemamo baš previše izbora. Medjutim, kada je u pitanju Vladavić, on ne samo da ne igra stalno za svoj klub, on praktično ne igra nikako.
Bez obzira na sve to, drago mi je što reprezentacija očito prestaje biti poligon za raznorazne eksperimente i da Pape radi onako kako misli da treba a ne kako mu drugi kažu. Vladavićevu priču neću ni komentarisati, prenisko je pao. On svoje treba dokazati na terenu a ne demagogijom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Sa tom demagogijom.Stilic koji je bio izabran za najboljeg igraca u poljskoj pretprosle sezone.Gurao dobro u Evropi,osvojili kup a ove ce kako stvari stoje i Prvenstvo nakon skoro 20 godina.Sto se kluba i njegove istorije tice.
Stilic je bio vazda medju najboljim.
I sta malo na klupu,malo na tribine a malo ili nikako pozivan u repci.
Trebao bi znaci sarcem po savezu i vodstvu BIH repke.
Kao sto @bezimeni rece najbolje i ne komentarisati takve izjave poput Vladavica ili bilo kojeg slicnog.Bilo-nebilo istina.
Stilic je bio vazda medju najboljim.
I sta malo na klupu,malo na tribine a malo ili nikako pozivan u repci.
Trebao bi znaci sarcem po savezu i vodstvu BIH repke.
Kao sto @bezimeni rece najbolje i ne komentarisati takve izjave poput Vladavica ili bilo kojeg slicnog.Bilo-nebilo istina.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam koliko ima istine u ovim Vladavićevim riječima, tako da...Imam osjećaj da će opet na kraju ispasti "tresla se gora, rodio se miš". Što se tiče njegovog nepozivanja, mene nije iznenadilo. Kada može jedan Ronaldinho ostati bez dresa reprezentacije Brazila, može i Vladavić bez dresa naše reprezentacije. Uostalom, njegova minutaža se mjeri sekundama, dakle, mogao je pretpostaviti da se neće naći na spisku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne boj se nece se ni berberovic naigrati, jedino u slucaju, nedaj Boze povreda jer ce jahic igrati na lijevom boku, a mujdza na desnom(ako mu srede papire do ovih tekmi) ili obrnutoBilal je napisao/la:Nije se naigrao sto mora biti mjesta za Berberovica i takve.NoName je napisao/la:Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao, na kraju krajeva on je odgovoran za rezultat. A da uzmeš sve nas forumaše, nema šanse da bi nas se trojica složila oko sastava. Drugo, Vladavić ničim nije zaslužio poziv iako je, po meni, odličan igrač. Na kraju krajeva, i kad ga je Ćiro zvao nije se nešto naigrao, ne znam što je toliko zapeo.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Citam intervju sa Bunozom, i covjek kaze da moze igrat i ljevog beka. To je kaze i igro prije nego sto je doso u Karlovac. Susic ce napravit veliku gresku ako ne zovne njega i Cocalica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Goalgetter, hansbosna, UtdBiH21 i 38 gostiju.