AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ASR1927

Re: AS Roma

Post Postao/la ASR1927 » 20 sep 2015, 16:52

Tuga,čemer,jad...
^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 sep 2015, 16:53

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 20 sep 2015, 16:53

Nema Roma sanse da uzme titulu .Previse PICKASTO igraju .Na kraju ce biti treci iza Juventusa I Intera.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 20 sep 2015, 16:55

kako ovaj pjanic ko zena majke mi covjek nema misica u sebi,imas hljeba potkaci tu loptu medjede jedan

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 sep 2015, 16:57

tajger je napisao/la:kako ovaj pjanic ko zena majke mi covjek nema misica u sebi,imas hljeba potkaci tu loptu medjede jedan
pjanic jedva hoda od 60 i neke minute. prije par dana tek poceo opet trenirati i ovaj ga ostavlja cijelu tekmu u igri.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 sep 2015, 16:59

Torosidis i Radja danas bili igraci manje za nas . Znaci doslovno Garcia stavio dva defanzivna vezna (radja, ddr) koji ama bas nista ne mogu naprijed protiv tima koji je 3 puta prešao sredinu terena i od tog dva puta zabio. Da je Sčezni bio na golu skinuo bi bar jedan gol i to bi bila 3 boda !

Strahovi su nam se obistinili, ali nema veze, idemo dalje .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 20 sep 2015, 17:29

krmpotich je napisao/la:Ubiće ih zeleni na kontre kao prosle godine :wave:
Glupo je sam sebe kvotati, ali kao sto rekoh Romica ima sindrom kojeg se nece dugo vremena rijesiti. Kakav scudeto i PM? Garciu jedna te ista ekipa ubija svake godine, evo treci put zaredom. Dvije kontre, dva gola. Vezni red baulja bez ikakvog konkretnog pritiska. Pjanic bio i ostao tetka. Previse se gura na Salaha. Sve u svemu sa ovakvim pristupom i LP je premija...

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 20 sep 2015, 17:35

Ne treba zaboraviti da smo igrali protiv ekipe koja je imala isto bodova kao I mi prije meca. I pored toga naravno morali smo ovo dobiti bez obzira sto su se istrosili u LP. Ali ja nekako ne vjerjem dok je god Garcia tu da mi ista vise mozemo od 3. mjesta u gf LP I ponovnog zadovoljavanja izborenom LP u seriji A. Sto prije dovesti klasnog trenera I spasiti sezonu od monotonije. A jos nije kasno za to.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 20 sep 2015, 17:44

Možete me osuđivati, i većina se neće složiti sa mnom ali ja ću reći svoje mišljenje.
Nema Romi skudeta dokle god Salah i Džeko igraju ovako (kada to nisu njih dvojica, tu je Totti, ponekad i Iturbe i Gervinho, pa čak i Pjanić)
Da se razumijemo, to su klasni igrači koji su stvarno trebali Romi, ali sada samo odmažu. Ako mislite osvojiti ligu, morate igrati kao Italijani. Znači čitava ekipa trči, čitava ekipa vrši presing, svi se vraćaju, napadače hvataju grčevi a da u utakmici nisu uputili šuta. I onda se pobjeđuje na 1-2 razlike, uz minimalan broj primljenih golova. A ne ovako, Džeki kad se digne potrči za igračem, a većinu vremena se šetka tu negdje oko centra. Tako i ostali navedeni.

ii sigurno da ima dosta toga do mentaliteta igrača. Dokle god igrači ne utufe sebi u glavu da trebaju biti najbolji, da trebaju osvojiti, te se ne bojati pobjede, ići na sve, nema kruha od te ekipe. Treba vam trener sa šampionskim mentalitetom (Ancelott je slobodan, mada teško) ili neko drugi

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 sep 2015, 17:48

Ma dobro Roma igra, ima i dobre igrače. Problem je trener koji ne zna igrati ništa drugo osim 4-3-3 i igre po krilima. Treneri u Calciu su školovani i znaju kako se brani gol protiv takvih ekipa, dok on stagnira.

Doduše, u pravu si sa Džekom. Čovjek je ljenčuga mrtva, ali to nije ništa neočekivano. On da je vrhunski napadač njega City ne bi puštao tako lahko na posudbu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 sep 2015, 17:51

Advokat, griješiš u vezi Džeke. Baš je danas bio pokretljiv, u onih 20 minuta igre se više puta vratio na našu polovicu po loptu.
Problem je trener i samo trener.
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 sep 2015, 17:53

Interista02 je napisao/la:Možete me osuđivati, i većina se neće složiti sa mnom ali ja ću reći svoje mišljenje.
Nema Romi skudeta dokle god Salah i Džeko igraju ovako (kada to nisu njih dvojica, tu je Totti, ponekad i Iturbe i Gervinho, pa čak i Pjanić)
Da se razumijemo, to su klasni igrači koji su stvarno trebali Romi, ali sada samo odmažu. Ako mislite osvojiti ligu, morate igrati kao Italijani. Znači čitava ekipa trči, čitava ekipa vrši presing, svi se vraćaju, napadače hvataju grčevi a da u utakmici nisu uputili šuta. I onda se pobjeđuje na 1-2 razlike, uz minimalan broj primljenih golova. A ne ovako, Džeki kad se digne potrči za igračem, a većinu vremena se šetka tu negdje oko centra. Tako i ostali navedeni.

ii sigurno da ima dosta toga do mentaliteta igrača. Dokle god igrači ne utufe sebi u glavu da trebaju biti najbolji, da trebaju osvojiti, te se ne bojati pobjede, ići na sve, nema kruha od te ekipe. Treba vam trener sa šampionskim mentalitetom (Ancelott je slobodan, mada teško) ili neko drugi
+
Samo Džeko danas i nije bio baš lijen.
embrace the chaos

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 sep 2015, 17:56

Kada sam vidio sastav nisam htio ni gledati utakmicu (nervirati se dzaba)...
Pa brate mili, ako moze Juventus igrati s najjacom postavom, a imali su jednako tesku utakmicu u LP, onda moze i Roma, pogotovo protiv ovako nezgodnog protivnika...ispade da su upuceniji forumasi nego Garcia...
Izvedi najboljih 11, povedi, i onda izbaci iz igre 3 "zvijezde" koje zelis odmoriti...a ako ne povedes zadrzi ih na terenu i to je to...ne moze ti Dzeko unijeti preokret za 15,20 min provedenih na terenu protiv sjajno postavljene i maksimalno motivisane odbrane.

Sve kontam da nije do Garcie bilo prosle dvije sezone, vec do limitiranosti ekipe...a haman da je za nesto vise ipak potreban kvalitetniji trener...ne mozes gubiti bodove protiv Sassuola i sl.timova na domacem terenu...onda ti dzaba ona pobjeda protiv Stare dame...dzaba ti i dobar rezultat protiv Barcelone ako ces kiksati protiv BATE-a sled.tekmu...

Jednostavno, nikada nisam bio pobornik vecih rotacija u timu u najjacim takmicenjima...mozes zamijeniti jednog ili dva igraca, ne vise...polahko uigravaj ekipu koja je puna novih igraca...4,5 izmjena remete koncepciju...ne moze tako Garcia...nauci se pameti...izmjene necu komentarisati.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 sep 2015, 18:00

Tekma je bila tacno onakva kakvu sam i ocekivao.Garsija podcijenio Sassuolo i nije izveo najaci sastav i eto ga novi kiks.Meni ovo nista nije cudno jer dok je Garsija na klupi Roma ne moze nanizati par dobrih tekmi i to je tako.Jedino kad smo igrali dobro pod vodstvom Rudija je onih 10 kola i 10 pobjeda.Poslije toga sve isto,ista yebena igra na krila,ista formacija a i iste izmjene.Opet ti treba pobjeda i opet mjenja krilo za krilo,beka za beka.Pa majku mu ima li on mozga ikako yebla mu vise ova formacija sve.

Mogu se zakleti svim na svijetu da dok je on na klupi da Roma nista nece osvojiti pa makar i da Messi igra a ne Salah i Dzeko.Di Francesco ga u dvije sezone dva puta nadmudrio na Olimpicu.Sad protiv Dorije ako bude novi kiks eto mu pritiska i vrlo moguce je da leti sa klupe.

Spalleti i Montella cekaju svoju sansu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 sep 2015, 18:11

Denno je napisao/la:Advokat, griješiš u vezi Džeke. Baš je danas bio pokretljiv, u onih 20 minuta igre se više puta vratio na našu polovicu po loptu.
Problem je trener i samo trener.
Dobro, ovu utakmicu danas nisam ni gledao, ali realno takav je već tri sezone. Gledao sam ga masu puta u Sitiju i evo par utakmica u Romi. Da ne pričam o reprezentaciji...

Možda danas i nije bio takav, vjerujem ti na riječ, ali me nerviraju napadači kao on. Trči brate, kad već nisi tehničar. Neće golovi sami doći, pogotovo ne u Seriji A.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Rios

Post Postao/la Rios » 20 sep 2015, 18:48

Dok je Mire imao snage Roma je nesto i igrala,bila je ona prilika za Slaha,pa asistencija za Tottija,neki pokusaji..Kasnije je pauza uzela danak i Miralem je ostao bez snage a Roma bez kreacije.
Garisija je ocito zelio nekim kombinovanim sastavom izaci na kraj sa Sasuolom,ne znam da li je to bas bilo nuzda ali eto..I dalje tu nema plana B kad ne ide sa planom A i to je Garsijina najveca mana.Da mi je docekati da Roma rijesi jednu utakmicu kad je izraziti favorit glat i uvjerljivo .. :mrgreen: Jos nesto,bojim se da Dzeko nece dolaziti do izrajaza na ovakav nacin,previse Salah,Galque,Zervinjo pa i Iturbe kad igraju gledaju na sebe a Dzeko im dodje ko neka opcija u nuzdi.Mozda mi se samo cini,ne znam,ali ne vidim bas da je ovim krilima primarni cilj razigravanje i proigravanje Edina.
Kako god,bez obzira na tradiciju i dobru formu Sasuola,ovo je Roma morala uzeti.Ovako se ne moze do titule.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 sep 2015, 18:58

slika
:kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2015, 22:59

dok je Garsija trener tesko ce Roma bilo sta osvojiti,frajer je sablon trener da je povjerujes ,dok ganja rezultat on mijenja Maicona koji je odigrao korektnu utakmicu,nema logike ,Dzekica za 15 minuta ne moze preokrenuti utakmicu na onako postavljenu odbranu iako imam utisak i on se previse zeza i seta po terenu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 21 sep 2015, 00:15

Garsija je bas sablonski trener.Svi ga citaju.Frosinone i Juve je dobio kako je dobio a Verona i Sassuolo su to naplatili i uzeli bod mada su mogli i sva tri.Ako sad iduce dvije tekme ne dobije eto novog pritiska na Rudija i nadam se dolasku Spalletija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.