Ma znam ja to sve ali zaštopa i ne možeJoseMourinho je napisao/la:Kako ne možeš kad iskoči klikni na tastaturi printscreen pa u pain paste pa uploaduj na npr. Dodaj.RS

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ma znam ja to sve ali zaštopa i ne možeJoseMourinho je napisao/la:Kako ne možeš kad iskoči klikni na tastaturi printscreen pa u pain paste pa uploaduj na npr. Dodaj.RS
Instaliraj ''pokit'' pa probaj. Slikanje vršiš sa Alt+3 i kad ti izbaci par opcija sa strane klikneš na prvu koja radi automatski upload.VelaHavle je napisao/la:Ma znam ja to sve ali zaštopa i ne možeJoseMourinho je napisao/la:Kako ne možeš kad iskoči klikni na tastaturi printscreen pa u pain paste pa uploaduj na npr. Dodaj.RS
Kažem ti zaštopa mi kompDerdiyok je napisao/la:Instaliraj ''pokit'' pa probaj. Slikanje vršiš sa Alt+3 i kad ti izbaci par opcija sa strane klikneš na prvu koja radi automatski upload.VelaHavle je napisao/la:Ma znam ja to sve ali zaštopa i ne možeJoseMourinho je napisao/la:Kako ne možeš kad iskoči klikni na tastaturi printscreen pa u pain paste pa uploaduj na npr. Dodaj.RS
Meni ne moze na mac ovo.JoseMourinho je napisao/la:https://depositfiles.com/files/7agjvhj26/1532-patch.exe
skinite i instalirajte, jbg preko zadnjeg patcha je radjeno tako da morate
Pare su spremneRahma je napisao/la:Spremate li se za FM16?
Hoćemo popit koju čekajućijopaa7 je napisao/la:Pare su spremneRahma je napisao/la:Spremate li se za FM16?
UvijekDerdiyok je napisao/la:Hoćemo popit koju čekajućijopaa7 je napisao/la:Pare su spremneRahma je napisao/la:Spremate li se za FM16?![]()
Basehost 2014 i 2015. I ovaj cuRahma je napisao/la:Preko cega kupujete?
Za 64 KM se moze nabaviti preko Serbian FM, to je nekih 32-33€ ako se ne varam. Dobije se key na mail i aktivira preko steama.Rahma je napisao/la:Koliko je tu KM?
da ga yebes transferi su odradjeni, CA i PA slabo bgm diran jedva ufatio vremena transfere uraditit, mozda max. 10 igraca da sam dirno CA i PA, a opet sve se to moze ispraviti jbg nemam vremena testirati igrati, ranije da svi napisu greske mogla se jos jedna verzija izbacitiMoggiano je napisao/la:Ovaj zadnji update od FMBosnia je nerealan skroz, na pocetku iz Zelje mozes prodati Sadikovica i Memiju za ukupno 5mil.
Također dosta je napucan PA kod određenih igrača kao da smo Brazil, ali normala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.