Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Fidelis
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Fidelis » 20 sep 2015, 17:55

Roma je svoj napredak i rezultate podredila svojoj legendi Tottiju i njegovoj sujeti
Uredu,lijepo je to ali u tom slucaju moraju zaboraviti na scudetto,i jedno i drugo nece ici.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 20 sep 2015, 17:57

Fidelis je napisao/la:Ma rano je za odmore na pocetku sezone,ne vjerujem u te izgovore.
Uostalom,najbolji igraci se odmaraju tako sto nakon prvog poluvremena sa najacim sastavom ostvaris rezultat koji ti treba i onda zamijenis igraca kojeg zelis odmoriti,ne obrnuto.
Kao da sam znao sta ce se desiti.

I onda se obicno okrivi Dzeko zato sto za 18 minuta nije popravio ono sto su drugi u.rali u predhodnih 72.
E ne ide to tako.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 sep 2015, 18:55

Prekasno je Džeko ušao, morao prvo pol. ići sa najjačim sastavom i odmah riješit utakmicu za 45-50 min i onda vadit Džeku i ostale kojima treba odmor. I Totti više treba prestati igrat, njegovo vrijeme je prošlo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 20 sep 2015, 19:00

Unofficialpage je napisao/la:Prekasno je Džeko ušao, morao prvo pol. ići sa najjačim sastavom i odmah riješit utakmicu za 45-50 min i onda vadit Džeku i ostale kojima treba odmor. I Totti više treba prestati igrat, njegovo vrijeme je prošlo.
Evo Bošnja koji su počeli pratiti Romu zbog Džeke i tjeraju Tottija jer će ne daj Bože uzeti Džeki koju minutu. Taj Totti je zadnje 2 sezone bio fizički najspremniji igrač Rome na predsezonskim testiranjima, tako da, ako baš ne pratiš, nemoj komentarisati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

habab
Kontakt:

Post Postao/la habab » 20 sep 2015, 19:15

Unofficialpage je napisao/la:Prekasno je Džeko ušao, morao prvo pol. ići sa najjačim sastavom i odmah riješit utakmicu za 45-50 min i onda vadit Džeku i ostale kojima treba odmor. I Totti više treba prestati igrat, njegovo vrijeme je prošlo.
Kloc da rijesi utakmicu.Nisi ti dobar. :nene:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 20 sep 2015, 19:55

Salah i Maicon danas Očajni. Salah se izvukao na onu umjetnost od gola ali ako će Roma ovisiti od njih dvojice da probijaju protivnike po krilima teško će to ići. Sassuolo opet bunkeraski ali su im zato kontre bile daleko ubitacnije od prijašnjih protivnika. Vjerujem da će se tokom sezone klubovi vise otvarati kako se budu slagali po tabeli. Sa tim će nadam se biti i vise prostora u napadu za dzeku

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 sep 2015, 19:56

HankMoody je napisao/la:
Evo Bošnja koji su počeli pratiti Romu zbog Džeke i tjeraju Tottija jer će ne daj Bože uzeti Džeki koju minutu. Taj Totti je zadnje 2 sezone bio fizički najspremniji igrač Rome na predsezonskim testiranjima, tako da, ako baš ne pratiš, nemoj komentarisati.
Već 2-3 sezone pratim konsantno igre Rome. Đaba mu kad brzo ispuše :D Sve je to uredu ali jedan klub koji se bori za titulu ne smije mu biti glavna karika igrač od 38 godina. Igrač manje na terenu, ne može on više onako igrat, logičan slijed događaja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2015, 20:03

Totti puni 39 godina za par dana.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 sep 2015, 20:07

Pa, kad se stavim u situaciju navijaca Rome, ni ja ne bih imao nista protiv da Totti i dalje igra kad ga trener postavi, s tim koliko je pruzio za taj klub. Fizicki naravno da nije vise najspremniji, ali u ovom ritmu gdje se igra po 3x utakmice sedmicno, naravno da ce startati u minimum jednoj od te tri. A da zna, dokazao je i danas. Nije lose odigrao.

Romi slijedi u srijedu gostovanje kod Sampdorije, gdje ce naravno Edin startati ispred Tottija.

Sada takodjer mislim da se vecina spustila na zemlju, koji su najavljivali 30,40,50 golova Dzeke u sezoni. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 sep 2015, 20:15

Goalgetter je napisao/la:Pa, kad se stavim u situaciju navijaca Rome, ni ja ne bih imao nista protiv da Totti i dalje igra kad ga trener postavi, s tim koliko je pruzio za taj klub. Fizicki naravno da nije vise najspremniji, ali u ovom ritmu gdje se igra po 3x utakmice sedmicno, naravno da ce startati u minimum jednoj od te tri. A da zna, dokazao je i danas. Nije lose odigrao.

Romi slijedi u srijedu gostovanje kod Sampdorije, gdje ce naravno Edin startati ispred Tottija.

Sada takodjer mislim da se vecina spustila na zemlju, koji su najavljivali 30,40,50 golova Dzeke u sezoni. ;)
Koji su strucnjaci to radili? :rol: Cuj 50. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 20 sep 2015, 20:19

Napad nije Romi bio glavni problem danas. Izgubili su radi lose odbrane i golmana.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 20 sep 2015, 20:19

Cim zabije sljedeci gol opet idu prognoze 35+

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 sep 2015, 20:25

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pa, kad se stavim u situaciju navijaca Rome, ni ja ne bih imao nista protiv da Totti i dalje igra kad ga trener postavi, s tim koliko je pruzio za taj klub. Fizicki naravno da nije vise najspremniji, ali u ovom ritmu gdje se igra po 3x utakmice sedmicno, naravno da ce startati u minimum jednoj od te tri. A da zna, dokazao je i danas. Nije lose odigrao.

Raja konta da Frosione, Carpi, Sasuli, Kievo, Empoli, Bolonja, Turino itd.. skinu gace preko glave ovima ubacis 30 kusur :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 sep 2015, 20:29

Cartman je napisao/la:

Bilo je slucajeva nakon tekmi sa Sevillom i Juveom. :urnebes:

Ko sto kaze @Gabon -ac, protiv ovakvih timova se neces nazabijati. Ja smatram i dalje da Edin se jos nije 100% uklopio u tim/ligu, ali svakako da ce to doci sa vremenom, a bice i vise golova. Zbog ucinka protiv Juventusa, moze jos sljedecih 10 tekmi imati fore da ne zabije, onaj gol vrijedi puno. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 sep 2015, 20:39

Ako dodje do 20 golova u ligi to je odlicno. 15 je dobro. Tu negdje ce i bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 sep 2015, 20:44

Cartman je napisao/la:Ako dodje do 20 golova u ligi to je odlicno. 15 je dobro. Tu negdje ce i bit.
Dosta za titulu prvog strijelca. :P

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 sep 2015, 21:24

Cartman je napisao/la:Ako dodje do 20 golova u ligi to je odlicno. 15 je dobro. Tu negdje ce i bit.
Ma dobro bi bilo izmedju 10-15 u ligi, kad uzmes u obzir da im je prosle sezone najbolji strijelac imao 7 ili 8.. Italija je to, i prije ce zabiti jednom Interu nego ovim mrtvim ekipama Frosinone, Bolonja.. nek navuce kroz kup i evropu do jedno 20-25 i odlicna bi sezona bila.
This time next year we'll be millionaires.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 sep 2015, 21:29

Ja i dalje mislim da ce Edin da se zavrti oko 20 golova u prvenstvu, manje vise, ako ga povrede zaobidju...ako pogledamo minute on je fakticki odigrao nepune 3 utakmice u Seriji A, naravno ucinak je mogao biti i veci, ali sve u svoje vrijeme...dok se novi igraci uigraju, dok krene uzlet forme kompletnog tima, tada ce i Edin da pruza bolje partije, akoBogda.
Danas je dobio premalo vremena za nesto vise protiv dobro postavljene i motivisane odbrane...
Garsia je glavni krivac za izgubljene bodove...to ne govorim samo zbog Edina.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 21 sep 2015, 20:21

Pa bilo bi tih 15+ golova u ligi sasvim dovoljno. Edin je naviko davati te bitne, vitalne pogodke. Znaci 15+ uz titulu prvaka Italije je za njegove i Romine fanove sasvim prihvatljivo.
dobre guzove ima Belma

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 21 sep 2015, 21:46

Isao je i pretprosle i prosle sa najjacim sastavom protiv iste ekipe i to na Olimpicu i oba puta dobio po ušima :thumbup: Vidi se da ne pratis Seriju A, nijednog protivnika ne mozes rijesiti za 45-50 minuta. Toti ce sam odluciti kada je njegovo vrijeme proslo. 300 komada u Seriji A :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.