Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
rambo16 je napisao/la:Svaki navijac Arsenala bi rado pozelio jednog od pomenutih veznjaka...
Ako je Koka povrijedjen,ode sve u pm
Čuo sam da će im pomagat i Turski iluzionistaAA23 je napisao/la: No worry, spanski duo Arteta i Santi ko Xavi i Iniesta iz najboljih dana
Pa valjda mu je od veće koristi veliki trener koji od muhe napravi slona i svakog mladića pretvori u zvijer od igrača. A tu je i iskusni kapetanos, odnosno vice captain koji su uvijek tu da pomognu sa savjetima.topnik1 je napisao/la:Pa ako ko može od Sanoga napraviti igrača, to je Ajax. Mislim da Wengeru nije teško srediti nešto u Ajaxu.
Što se tiče Kokelana samo me strah da nije oštetio ligamente
On je zasticena vrsta.rambo16 je napisao/la:Čuo sam da će im pomagat i Turski iluzionistaAA23 je napisao/la: No worry, spanski duo Arteta i Santi ko Xavi i Iniesta iz najboljih dana
Ma znam ja to, pratim Ajax dugo godina ali nije mi jasno sto bi oni od nekog posudjenog igraca pravili nesto kad imaju svojih (cak i viska) igraca od kojih se mogu napraviti veci igraci.topnik1 je napisao/la:Pa ako ko može od Sanoga napraviti igrača, to je Ajax. Mislim da Wengeru nije teško srediti nešto u Ajaxu.
Što se tiče Kokelana samo me strah da nije oštetio ligamente
Coquelin injury not serious according to English media. Could be fit to face Spurs on Wednesday.Gunner4 je napisao/la:Koks navodno mjesec dana odsutan. Tako se pisalo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.