BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Grahovac mislim da bi mogao biti rjesenje.
Gledao sam ga zadnje 3 utakmice, ali nikako da sebi stvorim neku jasnu sliku o njemu. Fakt je da standardno igra, jer Petsos povrijedio, iako ga je i Barisisc znao koristiti ispred Schwaba. Igra nekoliko metara ispred stopera, dosta je povucen, i u kreiranju igre, jako rijetko sudjeluje a mislim da mu je to jaca strana. Dosta puta jednostavno se izmakne, pa stoperi iznose loptu, i odmah igra ide dalje preko krila (posebno Kainza). U nekim segmentima utakmice onda preuzme stvar i u svoje ruke, pa podjeli nekoliko finih lopti (posebno duge).
Sto je pozitivno, dosta pretrci u toku utakmice, pametno pokriva prostor, i jako je cvrst u duelima.
Meni se cini kao da bi mogao pomoci, na Mesi je barem da mu uruci poziv, jer igra jako cesto u zadnje vrijeme u Rapidu, a o tome hoce li mu kao debitantu dati sansu, ostaje da vidi. Mada meni sve ide na to da se Mesa nece kockati, pa staviti Hadzica na Besicevu poziciju, a to kako ce ispasti, upitno je.
Gledao sam ga zadnje 3 utakmice, ali nikako da sebi stvorim neku jasnu sliku o njemu. Fakt je da standardno igra, jer Petsos povrijedio, iako ga je i Barisisc znao koristiti ispred Schwaba. Igra nekoliko metara ispred stopera, dosta je povucen, i u kreiranju igre, jako rijetko sudjeluje a mislim da mu je to jaca strana. Dosta puta jednostavno se izmakne, pa stoperi iznose loptu, i odmah igra ide dalje preko krila (posebno Kainza). U nekim segmentima utakmice onda preuzme stvar i u svoje ruke, pa podjeli nekoliko finih lopti (posebno duge).
Sto je pozitivno, dosta pretrci u toku utakmice, pametno pokriva prostor, i jako je cvrst u duelima.
Meni se cini kao da bi mogao pomoci, na Mesi je barem da mu uruci poziv, jer igra jako cesto u zadnje vrijeme u Rapidu, a o tome hoce li mu kao debitantu dati sansu, ostaje da vidi. Mada meni sve ide na to da se Mesa nece kockati, pa staviti Hadzica na Besicevu poziciju, a to kako ce ispasti, upitno je.
Koliko puta sam ovo procitao ovde, pa sta je onda Hadzic ako nije kockanje?.. ustvari mozda i nije kockanje to je siguran gubitak.Goalgetter je napisao/la: Mada meni sve ide na to da se Mesa nece kockati, pa staviti Hadzica na Besicevu poziciju, a to kako ce ispasti, upitno je.
This time next year we'll be millionaires.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hadzic je vise od godinu dana clan reprezentacije, i odigrao je nekoliko utakmica za nju. Ima uvid u sve njegove (ne)kvalitete, dok mu je Grahovac jos nepoznanica. I ja se slazem da bi Grahovac bio bolje rjesenje od Anela, ali ipak Mesa ima bolji uvid na to sve.Momciluk je napisao/la:Koliko puta sam ovo procitao ovde, pa sta je onda Hadzic ako nije kockanje?.. ustvari mozda i nije kockanje to je siguran gubitak.Goalgetter je napisao/la: Mada meni sve ide na to da se Mesa nece kockati, pa staviti Hadzica na Besicevu poziciju, a to kako ce ispasti, upitno je.
Goalgetter je napisao/la:Grahovac mislim da bi mogao biti rjesenje.
Volio bi da zaigraju Sejo i Grahovac uz Pjanu, ali sanse za to su minimalne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Gabon
- Kontakt:
Mislite da ce Grahovac ovaj Salihovic poziv dobiti
kraj Hadzica i Tina DM.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Ako mali zaigra Hadzic je svoje odigrao. Daj boze da mi pobjedimo pa ko got bude igrao ali nije u pitanju jedna utakmica vec mozda i 3. Hadzic ne moze odigrati 3 utakmice na DM i da mi to ne platimo. Sanse za to ne postoje. Ako ga Mesa zeli neka ga stavi na 10ku samo zabogu ne na DM.
Slažem se sa Cartmanom. Grahovac, Sejo i Pjanic bi i moglo ličiti na nesto.
Čak ako treba nekoga iz odbrane staviti u veznu, samo da Medunjanin, a posebno Hadžić ne budu u prvih 11.
Gdje ćeš na Balea sa dva najsporija igrača.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čak ako treba nekoga iz odbrane staviti u veznu, samo da Medunjanin, a posebno Hadžić ne budu u prvih 11.
Gdje ćeš na Balea sa dva najsporija igrača.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamisli Bejli krene u kontru a Medunjanin trci za njimGabon je napisao/la:Ajax je napisao/la:Proiv Walesa i Kipra pocinje ovaj tim osim u slucaju povreda:
------------------ Begovic --------------------
Mujdza ---- Sunjic -- Spahic ---- Kolasinac
------------- Hadzic -- Medunjanin ---------
Visca ------------ Pjanic --------------- Lulic
------------------- Dzeko ----------------------
Medjutim, postoje realne sanse da Hadzic i Medunjanin pocnu utakmicu. Istina da je jedan kvalitetom daleko od reprezentacije, a za drugim se vodi potraga u Deportivu, ali vjerujem da ce Mesa igrati na kartu njihovih dosadasnjih nastupa u reprezentaciji. Pozvati nekog novajliju i odmah ga gurnuti u vatru je mac sa dvije ostrice, ali vjerujem da ce Mesa rizikovati i odluciti se na taj potez.
Btw, ima li kakvih vijesti za ulaznice za tekmu u Zenici, kada ce biti pustene u prodaju?
E to sto je najgore, mozemo mi pocet sa Hadzicem i pobijedit Vels al to bi automatski znacilo da ce pocet i na Cipru i u barazu.. a kakve su sanse da nas ne kosta u bar na jednoj od te tri utakmice?.. zato ja ne bi bas bio presretan ni da pobijedimo sa njim u postavi i jos ako tu bude Medunjanindubrovnik je napisao/la:Ako mali zaigra Hadzic je svoje odigrao. Daj boze da mi pobjedimo pa ko got bude igrao ali nije u pitanju jedna utakmica vec mozda i 3. Hadzic ne moze odigrati 3 utakmice na DM i da mi to ne platimo. Sanse za to ne postoje. Ako ga Mesa zeli neka ga stavi na 10ku samo zabogu ne na DM.
Nesto si care ovdje zamrsio pa izgleda kao da se SS javio opet. Pomno sam citao ali nikako iz boldanog shvatiti sta si zelio reci. Mislim tko ce igrati? Prokusani ili novajlije.suhakrpa je napisao/la:Zamisli Bejli krene u kontru a Medunjanin trci za njimGabon je napisao/la:Ajax je napisao/la:Proiv Walesa i Kipra pocinje ovaj tim osim u slucaju povreda:
------------------ Begovic --------------------
Mujdza ---- Sunjic -- Spahic ---- Kolasinac
------------- Hadzic -- Medunjanin ---------
Visca ------------ Pjanic --------------- Lulic
------------------- Dzeko ----------------------![]()
![]()
![]()
Medjutim, postoje realne sanse da Hadzic i Medunjanin pocnu utakmicu. Istina da je jedan kvalitetom daleko od reprezentacije, a za drugim se vodi potraga u Deportivu, ali vjerujem da ce Mesa igrati na kartu njihovih dosadasnjih nastupa u reprezentaciji. Pozvati nekog novajliju i odmah ga gurnuti u vatru je mac sa dvije ostrice, ali vjerujem da ce Mesa rizikovati i odluciti se na taj potez.
Btw, ima li kakvih vijesti za ulaznice za tekmu u Zenici, kada ce biti pustene u prodaju?
Pa sta vam je veceras? Cuj ne bi bio presretan da pobjedimo. Ako izgubimo isto ti se hvata tko got bio u sastavu. EP caos. Jedino radi Mese, ako na to ciljas. Mesa ce brzo sve pokazati. Meni ce sastav u utakmici protiv Walesa sve reci. Je li on izbornik ili VD izbornika. Da dodam jos i ovo mi imamo trenercinu u odnosu na komsije i susjede. E boze sacuvaj sta se radi u nogometu. Na Balkanu se traze sluge za izbornike, kao da je Farma u pitanju a ne sport.Momciluk je napisao/la:E to sto je najgore, mozemo mi pocet sa Hadzicem i pobijedit Vels al to bi automatski znacilo da ce pocet i na Cipru i u barazu.. a kakve su sanse da nas ne kosta u bar na jednoj od te tri utakmice?.. zato ja ne bi bas bio presretan ni da pobijedimo sa njim u postavi i jos ako tu bude Medunjanindubrovnik je napisao/la:Ako mali zaigra Hadzic je svoje odigrao. Daj boze da mi pobjedimo pa ko got bude igrao ali nije u pitanju jedna utakmica vec mozda i 3. Hadzic ne moze odigrati 3 utakmice na DM i da mi to ne platimo. Sanse za to ne postoje. Ako ga Mesa zeli neka ga stavi na 10ku samo zabogu ne na DM.
Ma mislim ne bi se previse radovao, jer onda nas ocekuju jos dvije utakmice najmanje s njima dvojicom na DM a to nije nikako dobro..dubrovnik je napisao/la:Pa sta vam je veceras? Cuj ne bi bio presretan da pobjedimo. Ako izgubimo isto ti se hvata tko got bio u sastavu. EP caos. Jedino radi Mese, ako na to ciljas. Mesa ce brzo sve pokazati. Meni ce sastav u utakmici protiv Walesa sve reci. Je li on izbornik ili VD izbornika. Da dodam jos i ovo mi imamo trenercinu u odnosu na komsije i susjede. E boze sacuvaj sta se radi u nogometu. Na Balkanu se traze sluge za izbornike, kao da je Farma u pitanju a ne sport.Momciluk je napisao/la:E to sto je najgore, mozemo mi pocet sa Hadzicem i pobijedit Vels al to bi automatski znacilo da ce pocet i na Cipru i u barazu.. a kakve su sanse da nas ne kosta u bar na jednoj od te tri utakmice?.. zato ja ne bi bas bio presretan ni da pobijedimo sa njim u postavi i jos ako tu bude Medunjanindubrovnik je napisao/la:Ako mali zaigra Hadzic je svoje odigrao. Daj boze da mi pobjedimo pa ko got bude igrao ali nije u pitanju jedna utakmica vec mozda i 3. Hadzic ne moze odigrati 3 utakmice na DM i da mi to ne platimo. Sanse za to ne postoje. Ako ga Mesa zeli neka ga stavi na 10ku samo zabogu ne na DM.
A fudbal u regionu je u qrcu velikom, dobri smo mi sta se u Hrvatskoj desava.. al bojim se da i nas ceka ista sudbina samo sto mi za njima kasnimo, nisu jos neke velike pare u pitanju sto se tice transfera iz nase lige..
- MysticAladin
- Kontakt:
Tino Sušić je izmislio za njih fudbal, ali Mešu je strah onih prozivki što Tino igra. BTW, kakve igrače imamo, javnost je bez razloga etiketirala momka kao "bratića", a realno igra u boljoj formi od svih veznjaka (naravno da Pjanića ne računam). Što je i važnije, frajer igra za razliku od ostatka parade
Bez imalo straha bih njega stavio da igra!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
TSS je igračina , trenutno najbolji veznjak poslije Pjanića i Bešića. Momak je bolji od Salihovića kojeg su povrede uništile. TSS od 1. minute protiv Welsa!!MysticAladin je napisao/la:Tino Sušić je izmislio za njih fudbal, ali Mešu je strah onih prozivki što Tino igra. BTW, kakve igrače imamo, javnost je bez razloga etiketirala momka kao "bratića", a realno igra u boljoj formi od svih veznjaka (naravno da Pjanića ne računam). Što je i važnije, frajer igra za razliku od ostatka parade
Bolje je da gledamo jednog pokretnog i agilnog igrača nego Bradu koji nije igrao ove sezone kako treba ..
"We need to suffer. And we need to fight."
- MysticAladin
- Kontakt:
Nažalost, plaća cijenu toga što je rođak i toga što Meša nema muda da donosi svoje odluke, već ne ide na zub javnosti. Ja nisam zadovoljan nešto njegovim mandatom, nemamo neku igru. Imam osjećaj da smo bolju igru imali prije njega, jbt, mi ubijemo Vels gore, ni dan danas ne znam kako nismo dobili taj meč.Captain4 je napisao/la:TSS je igračina , trenutno najbolji veznjak poslije Pjanića i Bešića. Momak je bolji od Salihovića kojeg su povrede uništile. TSS od 1. minute protiv Welsa!!MysticAladin je napisao/la:Tino Sušić je izmislio za njih fudbal, ali Mešu je strah onih prozivki što Tino igra. BTW, kakve igrače imamo, javnost je bez razloga etiketirala momka kao "bratića", a realno igra u boljoj formi od svih veznjaka (naravno da Pjanića ne računam). Što je i važnije, frajer igra za razliku od ostatka parade
Bolje je da gledamo jednog pokretnog i agilnog igrača nego Bradu koji nije igrao ove sezone kako treba ..
Nadam se da će Meša malo da se trgne i skine sa sebe taj strah od pritiska javnosti.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Za dvomec u Oktobru poziv trebaju dobiti ,Zukanovic,Salihovic,Grahovac,Misimovic,mozda i Stilic.
Grahovac je jedini pravi zadnji vezni igrac,i suspenzijom Besica namece se kao logicno rjesenje. Hadzic je preslab igrac,koji realno nema sta traziti u reprezentaciji i siguran sam da ako Hadzic bude igrao da mi necemo dobiti niti jednu od te dvije utakmice. S druge strane povratak Misimovica bi rjesio mnoge probleme u sredini,s njim bi bili puno jaci,kao i sa Salihovicem koji u sredini moze dosta dobro odigrati. Sve su to iskusni i provjereni igraci,a takvi nam trebaju u narednim utakmicama! Mesina improvizacija protiv Andore nije urodila plodom,i treba izvuci pouke iz te utakmice. Takodjer povratak Zukanovica ce biti veliko pojacanje,da li na lijevom boku,stoperi,zadnjem veznom,nije bitno,on je igrac koji nam moze biti veliko pojacanje! Nije da mi nemamo kvalitetnih igraca,smao to treba fino rasporediti...
Grahovac je jedini pravi zadnji vezni igrac,i suspenzijom Besica namece se kao logicno rjesenje. Hadzic je preslab igrac,koji realno nema sta traziti u reprezentaciji i siguran sam da ako Hadzic bude igrao da mi necemo dobiti niti jednu od te dvije utakmice. S druge strane povratak Misimovica bi rjesio mnoge probleme u sredini,s njim bi bili puno jaci,kao i sa Salihovicem koji u sredini moze dosta dobro odigrati. Sve su to iskusni i provjereni igraci,a takvi nam trebaju u narednim utakmicama! Mesina improvizacija protiv Andore nije urodila plodom,i treba izvuci pouke iz te utakmice. Takodjer povratak Zukanovica ce biti veliko pojacanje,da li na lijevom boku,stoperi,zadnjem veznom,nije bitno,on je igrac koji nam moze biti veliko pojacanje! Nije da mi nemamo kvalitetnih igraca,smao to treba fino rasporediti...
MysticAladin je napisao/la:Nažalost, plaća cijenu toga što je rođak i toga što Meša nema muda da donosi svoje odluke, već ne ide na zub javnosti. Ja nisam zadovoljan nešto njegovim mandatom, nemamo neku igru. Imam osjećaj da smo bolju igru imali prije njega, jbt, mi ubijemo Vels gore, ni dan danas ne znam kako nismo dobili taj meč.Captain4 je napisao/la:TSS je igračina , trenutno najbolji veznjak poslije Pjanića i Bešića. Momak je bolji od Salihovića kojeg su povrede uništile. TSS od 1. minute protiv Welsa!!MysticAladin je napisao/la:Tino Sušić je izmislio za njih fudbal, ali Mešu je strah onih prozivki što Tino igra. BTW, kakve igrače imamo, javnost je bez razloga etiketirala momka kao "bratića", a realno igra u boljoj formi od svih veznjaka (naravno da Pjanića ne računam). Što je i važnije, frajer igra za razliku od ostatka parade
Nadam se da će Meša malo da se trgne i skine sa sebe taj strah od pritiska javnosti.
Meni je žao što nije došao u Inter , bolji je od Guarina i Brozovica skupa
"We need to suffer. And we need to fight."
- NoName
- Kontakt:
TSS nije loš ali nikako kao zadnji vezni, momak može igrati samo prema naprijed. A do amidže mu je što mu je sjebao reprezentativnu karijeru pozivanjem na SP umjesto da je lijepo sačekao nove kvalifikacije, niko se bunio ne bi. Ovako, kada bi igrao kao Messi, uvijek će nositi taj pečat igrača koji je u reprezentaciju došao uz pomoć rodbinskih veza.
Na temu: Zna li se pouzdano da li će igrati Bejl protiv nas?
Na temu: Zna li se pouzdano da li će igrati Bejl protiv nas?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
BEGOVIC, Sehic, Buric, MUJDZA, Vranjes, SUNJIC, Bicakcic, SPAHIC, Anicic, KOLASINAC, Zukanovic, GRAHOVAC ili COCALIC, PJANIC, Salihovic, SUSIC ili VRANCIC, Hajrovic, VISCA, Zec, LULIC, DZEKO, Ibisevic, Hodzic, Djuric
Nazalost novi igraci nisu dovedeni na neuralgicnim pozicijama i to je ono najbolje sto sada mozemo izabrati iz postojeceg kadra igraci napisani velikim slovima su prvotimci. Steta sto Mesa nije uspio dovesti Milicevica jer bi bili bar 20 posto jaci sa njim. Ubrzao bi nam drasticno vezni red. Ostali smo ipak vecinom sa igracima iz Susicevog perioda pojacanim ipak sa 3-4 igraca koje je Susic ignorirao van svakog normalnog rezona. To je Mesa popravio, nesto je i pokvario ali u puno manje stvari nego prethodnik. Najvise je pao ondje gdje sam ja ocekivao najbolje rezultate. Uvodjenje novih igraca u promjenu SD.
Nazalost novi igraci nisu dovedeni na neuralgicnim pozicijama i to je ono najbolje sto sada mozemo izabrati iz postojeceg kadra igraci napisani velikim slovima su prvotimci. Steta sto Mesa nije uspio dovesti Milicevica jer bi bili bar 20 posto jaci sa njim. Ubrzao bi nam drasticno vezni red. Ostali smo ipak vecinom sa igracima iz Susicevog perioda pojacanim ipak sa 3-4 igraca koje je Susic ignorirao van svakog normalnog rezona. To je Mesa popravio, nesto je i pokvario ali u puno manje stvari nego prethodnik. Najvise je pao ondje gdje sam ja ocekivao najbolje rezultate. Uvodjenje novih igraca u promjenu SD.
Ljudi svaka cast Medunjaninu al po meni trenutno je u daleko boljoj formi Susic... Gledao sam ovaj zadnji derbi i mislim da on definitivno zasluzuje da bude u prednosti u odnosu na Harisa... Za svjetsko prvenstvo sto je pozvan slazem se sa vecinom od vas da nije zasluzio al ne mora radi Toga ispastati konstantno u ostalom nije njegova krivica vec amidzina... Ruku na srce velika vecina nas bi to isto uradila da ima priliku... Samo nama je tesko priznati ...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Goalgetter, HariTz, Proximic, ronaldo99, Sheyi, Sveti i 39 gostiju.