Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Seo mora naucit neke osnovne stvari, tipa pozicioniranja da bi bio standardan. Isto tako mislim da on nikad ne moze igrat beka dugorocno u velikom klubu, ne nudi dovoljno prema naprijed. On je za stopera, ali pitanje je ima li dovoljno pameti za tu poziciju. Podsjeca me mnogo na Micaha Richardsa, sto po meni nije pozitivno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moguće je, ali opet mislim da bi u ovakvom Schalkeu trebao imati mjesta.Goalgetter je napisao/la:Ja bi prije rekao losa forma, i da je Aogo bolji od njega. Protiv Wolfsburga je bio uzasan kad je dobio priliku. (halali Seo momciluko ali tako je).HankMoody je napisao/la:Ja mislim da je to do činjenice da nije još produžio ugovor, pa da ga zato drže na klupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ova odbrana Schalkea je horor, Kolašinac ne igra jer nije produžio ugovor.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neka ga produzi onda, za bolji klub nema kvalitet.FaraonTM je napisao/la:Ova odbrana Schalkea je horor, Kolašinac ne igra jer nije produžio ugovor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trebao bi, ne znam šta se vrti u njegovoj glavi i u kojem smjeru razmišljaCartman je napisao/la:Neka ga produzi onda, za bolji klub nema kvalitet.FaraonTM je napisao/la:Ova odbrana Schalkea je horor, Kolašinac ne igra jer nije produžio ugovor.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mozda hoce da u Bayern pređe na kraju sezone.FaraonTM je napisao/la:Trebao bi, ne znam šta se vrti u njegovoj glavi i u kojem smjeru razmišljaCartman je napisao/la:Neka ga produzi onda, za bolji klub nema kvalitet.FaraonTM je napisao/la:Ova odbrana Schalkea je horor, Kolašinac ne igra jer nije produžio ugovor.
Allez
Može al' u Bayern II ako misli igrati 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja ne znam gleda li ko utakmicu i šta ovi bogalji iz Stuttgarta promašuju, odbrana Schalkea izgleda amaterski.
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
A gledo sam ja prvo, onaj gincek bi slona u hodniku promasioHankMoody je napisao/la:Ja ne znam gleda li ko utakmicu i šta ovi bogalji iz Stuttgarta promašuju, odbrana Schalkea izgleda amaterski.
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Gledam ja, ako ne prime gol do kraja trebaju ga svi kolektivno popušiti Fahrmannu od čistačice do direktora klubaHankMoody je napisao/la:Ja ne znam gleda li ko utakmicu i šta ovi bogalji iz Stuttgarta promašuju, odbrana Schalkea izgleda amaterski.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Presmiješno da neko ko za fudbal prima platu igra ovako očajno.xaves je napisao/la:A gledo sam ja prvo, onaj gincek bi slona u hodniku promasioHankMoody je napisao/la:Ja ne znam gleda li ko utakmicu i šta ovi bogalji iz Stuttgarta promašuju, odbrana Schalkea izgleda amaterski.
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Možete misliti u kakvoj je formi, kada u ovako lošoj odbrani Šalkea nema mjesta.a bio je sudionik SP Uu Brazilu....
To Ziko trafiko! Doslo je i tvojih 5 minuta.Ziko je napisao/la:Možete misliti u kakvoj je formi, kada u ovako lošoj odbrani Šalkea nema mjesta.a bio je sudionik SP Uu Brazilu....

- Gabon
- Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:To Ziko trafiko! Doslo je i tvojih 5 minuta.Ziko je napisao/la:Možete misliti u kakvoj je formi, kada u ovako lošoj odbrani Šalkea nema mjesta.a bio je sudionik SP Uu Brazilu....

Nije Kolasinac igrao na SP protiv Nigerije

Papke

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Tu utakmicu Anel nije igrao.Gabon je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:To Ziko trafiko! Doslo je i tvojih 5 minuta.Ziko je napisao/la:Možete misliti u kakvoj je formi, kada u ovako lošoj odbrani Šalkea nema mjesta.a bio je sudionik SP Uu Brazilu....
Nije Kolasinac igrao na SP protiv Nigerije![]()
trebali dodati da su nam igru krojili Tino Sveno i Hadzic Anel
![]()
Papke
- Gabon
- Kontakt:
Samo je pjevac falio zajedno sa Tiketom da pretrcimo Nigeriju po lijevom boku 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Tinketu Pjana nikada nece zaboraviti onu asistenciju 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Isto ko i ja papketu formaciju bez bekova!emir79 je napisao/la:Tinketu Pjana nikada nece zaboraviti onu asistenciju

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
U prvih 11HankMoody je napisao/la:Opet na klupi u pm lijepu.

Šta je sa Aogom nema ga u rotaciji uopšte, da nisu kartoni ili povreda?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!