AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ja se samo nadam da ćemo zadržati ovaj zaostatak za 3. mjestom do januara
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa Dyabala je tu puno plaćen igračina mada nije možda isti profil igrača ko Bacca? Kaže Del Piero ovaj gol glavom podsjetio ga je na Trezegueta.L'Avvocato je napisao/la:Meni je ovaj Milan baš dobra ekipa i mislim da mogu doći do prva tri mjesta ako se baš sve poklopi. Biće teško zbog konkurencije, ali ako Miha skonta kako da uštima odbranu ništa ne bi bilo iznenađujuće.
Eh da mi imamo Baccu u napadu...
Nego ljudi mene je ovaj Kucka odusevio. Covjek dosao za 3m a vec sad se pokazao kao jako zahvalan igrač. Momak igra ko sat. Nadam se samo da neće završiti kao one season wonder Nocerino i kompanija. Bonaventura isto tako zahvalan igrač i igra uvijek dobro u kontinuitetu. Možda je dobro što ipak Witsel nije došao za ogromne pare.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma dobar Kucka nego @rope je ovdje glavni hejter dolazaka ovih igrača iz manjih talijanskih klubova, čovjek nam je unaprijed ogadio redom Polija, Kucku, Bonaventuru, Soriana, Cercija..._forzamilan_ je napisao/la:Pa Dyabala je tu puno plaćen igračina mada nije možda isti profil igrača ko Bacca? Kaže Del Piero ovaj gol glavom podsjetio ga je na Trezegueta.L'Avvocato je napisao/la:Meni je ovaj Milan baš dobra ekipa i mislim da mogu doći do prva tri mjesta ako se baš sve poklopi. Biće teško zbog konkurencije, ali ako Miha skonta kako da uštima odbranu ništa ne bi bilo iznenađujuće.
Nego ljudi mene je ovaj Kucka odusevio. Covjek dosao za 3m a vec sad se pokazao kao jako zahvalan igrač. Momak igra ko sat. Nadam se samo da neće završiti kao one season wonder Nocerino i kompanija. Bonaventura isto tako zahvalan igrač i igra uvijek dobro u kontinuitetu. Možda je dobro što ipak Witsel nije došao za ogromne pare.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dybala je super napadač. Samo što to nije isti tip napadača. Bacca je babo. Iskusan kao da igra sto godina u Seriji A. Oduševljava me. Mada sam i prije početka sezone pisao da će kidati, jer se u Sevilli moglo vidjeti koji je car._forzamilan_ je napisao/la: Pa Dyabala je tu puno plaćen igračina mada nije možda isti profil igrača ko Bacca? Kaže Del Piero ovaj gol glavom podsjetio ga je na Trezegueta.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jbt neblak ja i zaboravio na momka od 20m euraFaraonTM je napisao/la:
Ma dobar Kucka nego @rope je ovdje glavni hejter dolazaka ovih igrača iz manjih talijanskih klubova, čovjek nam je unaprijed ogadio redom Polija, Kucku, Bonaventuru, Soriana, Cercija...O da, dečko od 20 miliona bacio mu sihire ropista
Sa Juventusovom sredinom i bekovima Bacca bi vjerujem bio dosta bolji i trpao više golova. Ovako se mora izvlačiti nazad van 16erca gdje nije toliko opasan. Jbg 30m plaćen ćelo je tu išao na sigurno ali zasad se pokazao kao pun pogodak. Klasa jeste ipak je iza Messija i Ronalda bio najbolji strijelac. Kontam takvi napadači u Seriji A prolaze dobro. Gdje bi jedan Toni, Maccarone ili Gilardino mogli igrati u Engleskoj ili Njemačkoj, nema šanse.L'Avvocato je napisao/la: Dybala je super napadač. Samo što to nije isti tip napadača. Bacca je babo. Iskusan kao da igra sto godina u Seriji A. Oduševljava me. Mada sam i prije početka sezone pisao da će kidati, jer se u Sevilli moglo vidjeti koji je car.
Samo se nadam da će se i Balo dozvati pameti a da Adriano neće postati novi Robinho
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pa jesam hejter jer su sa razlogom igraci manjih klubovaFaraonTM je napisao/la:Ma dobar Kucka nego @rope je ovdje glavni hejter dolazaka ovih igrača iz manjih talijanskih klubova, čovjek nam je unaprijed ogadio redom Polija, Kucku, Bonaventuru, Soriana, Cercija..._forzamilan_ je napisao/la:Pa Dyabala je tu puno plaćen igračina mada nije možda isti profil igrača ko Bacca? Kaže Del Piero ovaj gol glavom podsjetio ga je na Trezegueta.L'Avvocato je napisao/la:Meni je ovaj Milan baš dobra ekipa i mislim da mogu doći do prva tri mjesta ako se baš sve poklopi. Biće teško zbog konkurencije, ali ako Miha skonta kako da uštima odbranu ništa ne bi bilo iznenađujuće.
Nego ljudi mene je ovaj Kucka odusevio. Covjek dosao za 3m a vec sad se pokazao kao jako zahvalan igrač. Momak igra ko sat. Nadam se samo da neće završiti kao one season wonder Nocerino i kompanija. Bonaventura isto tako zahvalan igrač i igra uvijek dobro u kontinuitetu. Možda je dobro što ipak Witsel nije došao za ogromne pare.O da, dečko od 20 miliona bacio mu sihire ropista
Druga stvar da je taj igrac jedan Dybala ili recimo otprije Veratti, niko nista ne bi rekao vec nam dovode otpad.
uostalom, kuckin dolazak (i par dana poslije) nisam ni ispratio jer sam bio na moru, samo sam poslije simbolicno prokomentarisao "yebo vam kucka mater", a vjerujem da ni ostalih 99,9% fanova nije imalo drugaciju reakciju.
A Jacka i Cercija sam podrzavao brate...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo ti hejtaj

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro je ispalo sto se tice Kucke, solidan igrac, borben ali nije profil igraca koji nam je potreban. Nagomilalo se igraca istog profila, uostalom znamo svi tu pricu. Gledao sam Witsela neku noc, odlican je i on bi nasoj sredini donio neku novu dimenziju u igri. Steta sto ga nisu doveli. Nadam se u januaru dobrom igracu, ali vidjet cemo..
Sutra vec po nova tri boda u Udine, mislim da je pod moranjem ako zelimo da zadrzimo prikljucak za vodecim ekipama. Forza Milan
Sutra vec po nova tri boda u Udine, mislim da je pod moranjem ako zelimo da zadrzimo prikljucak za vodecim ekipama. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nezgodna je ekipa ovaj Udinese ali boze moj, nadam se da ce Bacca i drustvo biti na nivou i da ce nam donijeti nove 3 bobe 
FM
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Eto, nikad dva dobra sastavit, Kucka se povrijedio pa ce ga sutra zamjeniti Poli
ali be positive, vraca se novi markizio u svom punom sjaju 
Jbg, taman uhvatis neki kontinuitet, nadjes dobitnu kombinaciju i sad sve ponovo ispocetka, to ce sutra biti kompletno promjenjena sredina skupa sa De Jongom, ima da frca od kreativnosti.
Inace, makar ce Honda na klupu, a mali Calabria bi trebao poceti
isto bi navodno Balo trebao poceti.
Ne znam vala, ovaj Udinese je bas nekakva promjenjiva ekipa, dobiju Juventus, a gube kuci od nekih slabijih klubova. Jbg, protiv nas se uvijek napale i odigraju dobro (pogotovo pred domacom publikom), al' nam inace leze u zadnje vrijeme tako da ocekujem makar bod. Ocekivao bih i 3 da izadje ova najbolja postava, al' ovako... ne znam, sve karte su otvorene.
Jbg, taman uhvatis neki kontinuitet, nadjes dobitnu kombinaciju i sad sve ponovo ispocetka, to ce sutra biti kompletno promjenjena sredina skupa sa De Jongom, ima da frca od kreativnosti.
Inace, makar ce Honda na klupu, a mali Calabria bi trebao poceti
Ne znam vala, ovaj Udinese je bas nekakva promjenjiva ekipa, dobiju Juventus, a gube kuci od nekih slabijih klubova. Jbg, protiv nas se uvijek napale i odigraju dobro (pogotovo pred domacom publikom), al' nam inace leze u zadnje vrijeme tako da ocekujem makar bod. Ocekivao bih i 3 da izadje ova najbolja postava, al' ovako... ne znam, sve karte su otvorene.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cuj vraca se 20M boy na teren, ajde da i to vidimo
'Ocel makar Antoneli biti fit za tekmu?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Njega ce se nazalost maksimalno forsirati ovu i vrlo moguce narednu sezonu jer je placen tolike pare, a ne bi me zacudilo ni da ne uzmu tog drugog veznjaka osim Witsela jer zamisli, vec imamo klasu u vidu Bertolacija. 
Jedino da ga eto proba na ofanzivnom veznom, odnosno blize golu, valjda bude nekog hajra. Ili da nekim cudom progira, al' cisto sumnjam.
Antoneli cini mi se trenira po specijalnom programu, al' nisam siguran hoce li ga pozvati za sutra, eventualno bi iduce hefte trebao biti spreman. Nadam se da ce mali Calabria razvaliti i da cemo konacno gledati dva normalna beka.
Jbg, mlad je i Siljo, nekom logikom bi trebali i njega forsirati (bar mislim da ce to Sinisa raditi), al' on je imao isuvise sansi i kredita za lose igre, sad ovom malcu treba dati sansu.
Jedino da ga eto proba na ofanzivnom veznom, odnosno blize golu, valjda bude nekog hajra. Ili da nekim cudom progira, al' cisto sumnjam.
Antoneli cini mi se trenira po specijalnom programu, al' nisam siguran hoce li ga pozvati za sutra, eventualno bi iduce hefte trebao biti spreman. Nadam se da ce mali Calabria razvaliti i da cemo konacno gledati dva normalna beka.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Calabria je zasluzio da igra, eh sad dal od prve minute ne znam, Mlad je i bojim se da ne izgori u odredjenim momentima, od takvih igraca je za ocekivati da jednu otakmicu odigraju extra da drugu podbace trecu da ih nema nigdje i sve tako, trebat ce njemu vjerujem vremena da uhvati neku konstantu, ali da vrijedi pokazao je i treba mu dati priliku kad god se ukaze.
Nista, ja i dalje jedva cekam da vidim Meneza na terenu, vjerujem da bi nam se igra i protok lopte prema napadu popravili najmanje za 30%
Nista, ja i dalje jedva cekam da vidim Meneza na terenu, vjerujem da bi nam se igra i protok lopte prema napadu popravili najmanje za 30%
Jest mlad, al' njemu je 19 i po godina tako da su to taman godine da se krene ozbiljnije igrati, kad ce ako nece sad. Mali djeluje nekako zrelo na terenu, pun samopouzdanja i po prvi put imamo nekoga ko lici na beka, prvi centarsut otkako je usao u igru mu je bio (pred)asistencija, koja je kumovala dobrim ubacajem. I citavu tekmu je generalno bio dobar, u oba pravca, cak je Maldini na twitteru napisao da je on za njega bio MOTM.
Pa de ba, Abate i Siljo kombinovano nemaju asistenciju vec godinu dana, ovaj drugi vec 3 godine nema nikakvog statistickog ucinka i udje ovaj mali i svima im ocita bukvicu kako jedan pravi bek treba izgledati. Sramota brate.
Ako onaj za 27 godina nije naucio kako centrirati onda nece nikad, jos ga treba cim prije prodavati i uzeti pare dok ima neku reputaciju, ne moze tip 2 tekme zaredom odigrati da se ne povrijedi. Silju se vec moze malo trpiti, al' on ako nastavi ovako nonsalantno i bezvoljno igrati (cak mu necu za zlo uzeti losije igre), nista od njega nema, ne mozes sa takvim mentalitetom postati kvalitetan igrac.
Pa de ba, Abate i Siljo kombinovano nemaju asistenciju vec godinu dana, ovaj drugi vec 3 godine nema nikakvog statistickog ucinka i udje ovaj mali i svima im ocita bukvicu kako jedan pravi bek treba izgledati. Sramota brate.
Ako onaj za 27 godina nije naucio kako centrirati onda nece nikad, jos ga treba cim prije prodavati i uzeti pare dok ima neku reputaciju, ne moze tip 2 tekme zaredom odigrati da se ne povrijedi. Silju se vec moze malo trpiti, al' on ako nastavi ovako nonsalantno i bezvoljno igrati (cak mu necu za zlo uzeti losije igre), nista od njega nema, ne mozes sa takvim mentalitetom postati kvalitetan igrac.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da hocemo odigrati jednu tekmu a da ne primimo gol, nadam se da ce to biti sutra vece, jbt nikako se nmg pomiriti cinjenicom da svaku tekmu primamo gol
Nadam se da ce Bacca sutra nastaviti svoju seriju dobrih igara i ja bi stavio Balu sa njim da vidimo kako to izgleda
Nadam se da ce Bacca sutra nastaviti svoju seriju dobrih igara i ja bi stavio Balu sa njim da vidimo kako to izgleda
Bertolacci nije spreman za sutra. Tako znaci ocekujemo
De Jong- Monto - Bonaventura
---------Honda------
Ili mozda Poli uskoci u vezu a Bonaventura na mjesto trequeriste.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
De Jong- Monto - Bonaventura
---------Honda------
Ili mozda Poli uskoci u vezu a Bonaventura na mjesto trequeriste.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Moguce da Poli uskoci umjesto Montoliva,a De Jong glumi registu. Istini za volju kapiten je pred kraj utakmice s Palermom disao na škrge,tako da nisam siguran koliko je uopste sposoban sutra započeti.
Ali je zato kapiten prešao 11,7 km protiv Palerma i on je najviše pretrčao. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobar je kapiten,nek nastavi ovako. Samo nek se znoji
Sretan rodjus,nikad prezaljena ljudino

Sretan rodjus,nikad prezaljena ljudino

Kapiten je odličan ove dvije utakmice,al ga je zadnja iscrpila do maximuma tako da je moguće da ga odmori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.