BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2015, 12:58

Ako ćemo pošteno ja bih protiv Walesa u sredini stavio Grahovca, Pjanića i Sušića. Grahovac i Pjanić su mi se nameću kao logična rješenja dok taj treći veznjak ostaje upitan al' definitivno bih izabrao Sušića prije Medunjanina i Vrančića jer prije svega treba nam trkača u sredini a to Medo i Mario nisu, dok Tine ima svugdje na terenu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 sep 2015, 15:17

FaraonTM je napisao/la:Ako ćemo pošteno ja bih protiv Walesa u sredini stavio Grahovca, Pjanića i Sušića. Grahovac i Pjanić su mi se nameću kao logična rješenja dok taj treći veznjak ostaje upitan al' definitivno bih izabrao Sušića prije Medunjanina i Vrančića jer prije svega treba nam trkača u sredini a to Medo i Mario nisu, dok Tine ima svugdje na terenu.
Citam i ne vjerujem.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 sep 2015, 15:23

Joj @faraone brate, nemam nista protiv Tine, al gdje ces reci da je on trkac :rol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 sep 2015, 15:38

Papastathopoulos je napisao/la:Joj @faraone brate, nemam nista protiv Tine, al gdje ces reci da je on trkac :rol: :lol:
Za Medunjanina je Abebe Bikila.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 sep 2015, 15:41

dubrovnik je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Joj @faraone brate, nemam nista protiv Tine, al gdje ces reci da je on trkac :rol: :lol:
To ti je ono "biraj manje od dva zla" :D

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 sep 2015, 15:41

Al, apsolutno obozavam ovaj argument: pa, on je standardan! Yebes sto je u pitanju ispodprosjecni Hajduk i sto 90% ljudi i ne gleda Susica kako igra uopste. :roll:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 sep 2015, 15:42

FaraonTM je napisao/la:Ako ćemo pošteno ja bih protiv Walesa u sredini stavio Grahovca, Pjanića i Sušića. Grahovac i Pjanić su mi se nameću kao logična rješenja dok taj treći veznjak ostaje upitan al' definitivno bih izabrao Sušića prije Medunjanina i Vrančića jer prije svega treba nam trkača u sredini a to Medo i Mario nisu, dok Tine ima svugdje na terenu.
Bazdarevicu sa ovim si nam pokazo da nakon ovih kvalifikacija trebamo novog selektora. Sve konce si izgubio... Trci tino trci :rol:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 sep 2015, 15:44

Papastathopoulos je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
To ti je ono "biraj manje od dva zla" :D
Na zalost trenutno smo u takvoj situaciji, izbor igraca je takav da moramo birati od 2 zla manje. Moguce 10-ke
Susic, Vrancic ili Hajrovic pa biraj. Medunjanin je postao gladijator on ne igra vise nogomet nikako.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2015, 15:47

Za Medunjanina i Vrančića jeste, vjeruj da jeste.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2015, 15:52

bhfanatic14 je napisao/la:
Bazdarevicu sa ovim si nam pokazo da nakon ovih kvalifikacija trebamo novog selektora. Sve konce si izgubio... Trci tino trci :rol:
Koga bi ti stavio svega ti?

Medunjanin i Vrančić sve super bolji tehničari od Tine (veći znalci fudbala) al' možeš ih yebat kad ne trče. Džaba da imaju fudbal u malom prstu kao Pirlo kad ne trče, ko ne trči taj ne može ni igrati zapamti!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2015, 16:02

Kakvu vezu ima Medunjanin sa Vrancicem sto se tice trcanja. Pa svako zna da je ovaj drugi brzi i da vise pretrci. Nista TSS nije brzi od Maria niti je on ikada bio neki trkac. Cak su mnogi ovdje pisali da je dizelas. Kakvi su sada ovo argumenti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 sep 2015, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 sep 2015, 16:02

dubrovnik je napisao/la:Na zalost trenutno smo u takvoj situaciji, izbor igraca je takav da moramo birati od 2 zla manje. Moguce 10-ke
Susic, Vrancic ili Hajrovic pa biraj. Medunjanin je postao gladijator on ne igra vise nogomet nikako.
A znam, koliko se Miske pljuvao zbog svog radijusa kretanja i mnogi su jedva cekali da se oprosti ne bi li dobili na motorici u veznom redu...a to sto smo sad prepusteni Medunjaninu, Susicu i ostalima koji nemaju ni 1% fudbalske inteligencije i lucidnosti kao on nema veze...znao sam ja da cemo Misketa praviti od blata kad-tad...sad mu treba noge ljubiti da se vrati za ove dvije tekme i eventualni baraz..
FaraonTM je napisao/la:
Za Medunjanina i Vrančića jeste, vjeruj da jeste.
Uredu kad ga poredis s njima dvojicom (iako ja ne poznajem bas Vrancica pa ti moram vjerovati da je los u tom segmentu), ali ti si uopsteno rekao da Tine ima svugdje po terenu sto bas i nije tacno, dizelas 1/1...nelos igrac za mene kao sto ga mnogi pljuju, ali to sto on izgleda ko Kenenisa Bekele pored ove dvojice, ne govori bas mnogo :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2015, 16:06

Ja ti kažem na osnovu njih dvojice, gledao sam Tinu na raznoraznim pozicijama i uvijek je igrao korektno, u Hajduku je igrao i centralnog i desno krilo, kod nas lijevo krilo... Poprilično je polivalentan koliko god to smiješno zvučalo. Jedino nije DM da ga yebeš :mrgreen: :lol:

@Ajax

Nikakav je trkač Vrančić, tehnike ima trke nema (iako je bolji od Medunjanina, mada opet od Medunjanina su bolji pojedini forumaši u segmentu trke) šta misliš što sjedi na klupi u svom klubu?
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 21 sep 2015, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 sep 2015, 16:07

Ajax je napisao/la:Kakvu vezu ima Medunjanin sa Vrancicem sto se tice trcanja. Pa svako zna da je ovaj drugi brzi i da vise pretrci. Nista TSS nije brzi od Maria niti je on ikada bio neki trkac. Cak su mnogi ovdje pisali da je dizelas. Kakvi su sada ovo argumenti.
A zaboravljas ono sto vecina uzima kao minus Grahovcu.
TSS ima iskustvo igranja u reprezentaciji a za Vrancica se to ne moze reci. Nemoj sada i ti uoditi Ajaxe dvojne kriterije. Otkad se ja krivim da treba pojacavati roster. Ali to nije uradjeno, makar na potrebnim mjestima.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 sep 2015, 16:10

FaraonTM je napisao/la:
Koga bi ti stavio svega ti?

a gdje si ti vidio da vrancic ne trci??? Mario je brzi i pokretljiviji igrac od mede i onog iz hajduka. Gledaj par utakmica pa ces vidjet. Sta meni vrijedi taj iz hajduka svugdje po terenu? Meni treba neko ko moze podvalit loptu, izbacit krila dobrim pasom i neko ko moze i sam nesta zavrsit il kreirat. Nemoj mi igraca iz hajduka vidili smo avdiju igro je uvjek u hajduku a nezna hodat. I ovaj igra cesto u hahduku ali nigdje golova i asistencija i dominacije u losoj hrvatskoj ligi. . Da vrijedi oso bi on davno jer mu je 24 godine a ne 18-19... on sta je naucio u fudbalu naucio je. Nema tu napredka vise. Moram rec da je safet dobro odradio neke stvari fino je necaka svog uvalio sa pricama da je dobar a bosancima mozes sve plasirat. Vide bosnje eno igro protiv dinama, daj tog odma u bh repku taj moze meda :facepalm:

Medunjanin i Vrančić sve super bolji tehničari od Tine (veći znalci fudbala) al' možeš ih yebat kad ne trče. Džaba da imaju fudbal u malom prstu kao Pirlo kad ne trče, ko ne trči taj ne može ni igrati zapamti!
Stadion Koševo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2015, 16:12

Ja ovdje govorim o argumentu trcanja. Pola foruma ovdje godinu dana pise da je TSS dizelas. Da ne mogu igrati zajedno dizelasi Medunjanin i TSS. I da je Vrancic brz igrac puno brzi od Mede. I sada od jednom Vrancic postade spor a TSS trkac. E pa za one koji ne prate utakmice ( a takvih je 95% ovdje ) da je spor igrac nebi ni igrao u Bundesligi nikako. Ni prosle ni ovu sezonu. Samo brzi igraci se tamo i kupuju. Vrijeme dizelasa je davno proslo bar sto se tice Bundeslige.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2015, 16:17

a gdje si ti vidio da vrancic ne trci??? Mario je brzi i pokretljiviji igrac od mede i onog iz hajduka. Gledaj par utakmica pa ces vidjet. Sta meni vrijedi taj iz hajduka svugdje po terenu? Meni treba neko ko moze podvalit loptu, izbacit krila dobrim pasom i neko ko moze i sam nesta zavrsit il kreirat. Nemoj mi igraca iz hajduka vidili smo avdiju igro je uvjek u hajduku a nezna hodat. I ovaj igra cesto u hahduku ali nigdje golova i asistencija i dominacije u losoj hrvatskoj ligi. . Da vrijedi oso bi on davno jer mu je 24 godine a ne 18-19... on sta je naucio u fudbalu naucio je. Nema tu napredka vise. Moram rec da je safet dobro odradio neke stvari fino je necaka svog uvalio sa pricama da je dobar a bosancima mozes sve plasirat. Vide bosnje eno igro protiv dinama, daj tog odma u bh repku taj moze meda :facepalm:

Boga mi ja što sam ga gledao on je meni light verzija Medunjanina. Nešto kao Salihović u pet deka su njih dvojica samo je Sejo dosta dokazaniji igrač od Vrančića.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2015, 16:22

Ajax je napisao/la:Ja ovdje govorim o argumentu trcanja. Pola foruma ovdje godinu dana pise da je TSS dizelas. Da ne mogu igrati zajedno dizelasi Medunjanin i TSS. I da je Vrancic brz igrac puno brzi od Mede. I sada od jednom Vrancic postade spor a TSS trkac. E pa za one koji ne prate utakmice ( a takvih je 95% ovdje ) da je spor igrac nebi ni igrao u Bundesligi nikako. Ni prosle ni ovu sezonu. Samo brzi igraci se tamo i kupuju. Vrijeme dizelasa je davno proslo bar sto se tice Bundeslige.
Da se ne lažemo pola foruma ovdje sere po Sušiću jer je Sušić i jer igra u Hajduku. Svaka rasprava o njemu se svede na nepotizam i ostale gluposti koji veze nemaju sa fudbalom. Nek' stavi Meša Vrančića nemam ja ništa protiv al' vidjet ćemo na šta će to ličiti, kažem Vrančić nije nikakav trkač.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 sep 2015, 16:23

Ajax je napisao/la:Ja ovdje govorim o argumentu trcanja. Pola foruma ovdje godinu dana pise da je TSS dizelas. Da ne mogu igrati zajedno dizelasi Medunjanin i TSS. I da je Vrancic brz igrac puno brzi od Mede. I sada od jednom Vrancic postade spor a TSS trkac. E pa za one koji ne prate utakmice ( a takvih je 95% ovdje ) da je spor igrac nebi ni igrao u Bundesligi nikako. Ni prosle ni ovu sezonu. Samo brzi igraci se tamo i kupuju. Vrijeme dizelasa je davno proslo bar sto se tice Bundeslige.
TSS nije brz igrac ali nije dizelas. To moze pisati tko hoce ali to jednostavno nije istina. On ima veliki radius kretanja ali je igrac ujednacenog tempa. Ja ne bi imao nista niti protiv Vrancicevog igranja jer znam da je solidan igrac. Da se makar probio da igra u klubu tada bi mu mozda i dao prednost nad TSS. Na zalost jos nije. Ipak da kazem i ovo koga got odabere od njih dvojice nece pogrijesiti. Pogrijesio je samo sto nije doveo Svicarca ako je ikako mogao. A sada Tino ili Mario i nije velika razlika. Samo ako Hadzic ima prednost nad Grahovcem onda ima i Tino nad Mariom. I tu dvojbe nema. Standardi se moraju postaviti i postovati ako ne zelis price nakon utakmice.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 sep 2015, 16:28

FaraonTM je napisao/la:

Boga mi ja što sam ga gledao on je meni light verzija Medunjanina. Nešto kao Salihović u pet deka su njih dvojica samo je Sejo dosta dokazaniji igrač od Vrančića.
To ti se cini vjeruj... jer u bundesligi su drugi igraci vrlo brzi pa ti se cini da je on spor.. sigurno je brzi od hajduka i mede... sejo je najkvalitetniji od svih nabrojanih al vidis njega nema.. to je misterija.. a niko da nam kaze zasto.
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Crkvice1988, General505, Google [Bot] i 20 gostiju.