Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 sep 2015, 12:26

HNS je gov.no mrtve babe!
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 sep 2015, 15:40

"Ovaj izbor Čačića za izbornika je vrhunska stvar. Jer vidim da i posljednji slijepci pomalo otvaraju oči. A to je ono što vam tupimo godinama, da i reprezentacija postaje prćija i da je sve podređeno jednoj osobi." :thumbup:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 sep 2015, 16:07

Odličan izbor, kvalitetan trener, možete se samo zahvaliti još jednom Mamiću što je konačno doveo kvalitet na klupu :kafa:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 sep 2015, 16:13

Da li pametnjakovici koji palamude o privatnoj reprezentaciji i prciji imaju nekog kandidata u vidu koji je bolje rijesenje a da je realan i dostupan? Koga god da su stavili za izbornika na kraju bi ispalo da je Mamicev covjek, da su stranca doveli vi bi poslije par utakmica rekli da je u talu sa Mamicem, on je vasa bolest...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 sep 2015, 16:15

Ante Cacic je jednostavno vrhunski izbor.

Putovalo se svijetom u potrazi za izbornikom, a on nam zivim ispred stadiona :thumbup:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 16:38

Mario Stanić:
Podjele u društvu ostavile su traga, a oni najodgovorniji prave se blesavi, ne prihvaćaju ni minimum odgovornosti i sve ovo što sad gledamo, samo je posljedica desetljeća devastacije ne samo sporta, nego društva u cjelini. Moralno smo dotaknuli dno i sad se pitamo zašto nikoga nije briga za nogomet, košarku… A zašto bi ljude i bilo briga kad se razbolijevaju zbog neimaštine, švicaraca, gole egzistencije? Budimo ozbiljno, narodu je puna kapa svega i zar stvarno itko ozbiljno misli da će ono malo živaca što im je još preostalo trošiti na ovaj cirkus u režije HNS-a i politike koja je odavno već zagadila cijeli naš sport. Uspjeli su u nemogućem – odnarodili su nogomet.
...
Svjedoci smo totalno izvrnutih vrijednosti. Ono što bi trebalo biti važno, na marginama je medija, a idiotizam prevladava.Postali smo nacija debila.

Izbori :kafa:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 sep 2015, 17:15

Nogometna reprezentacija Debilije.:kafa:

Uživajmo, gospodo! Hvala svima koji su ovo omogućili! :opaopa:
Hayley <3

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 sep 2015, 17:27

Ovo je stvarno dno! :roll:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 sep 2015, 17:41

Tritolone je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Cacke je uvik spreman za uskocit :kafa:
Mene je sramota sta sam ikad navija za ovo **** od reprezentacije...
Samo da se citira, duplo...

Nemam u planu gledat vise ovu reprezentaciju, a prava je steta jer su odvukli u smece jednu od najtalentiranijih generacija koju smo imali, neka im je na sramotu...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 17:42

Moram reči da sam malo razočaran.Oćekivao sam da će se zoki prihvatiti tog posla kao dokazano naijbolji hrvatcki strućnjak.Smatram da nijemu ne bi bio problem voditi i dinamo i repku posto zivi u zagrebu i dosta novih reprezentativaca (jer potrebna nam je svijeza krv) se nalazi upravo pod njegovim vodstvom u klubu.Ipak mozda je ovo samo privremeno riješenje gdje će Ante pustiti Zokija da mirno sprema dinamo za proliječe u europi i vazne utakmice koje sljede pa po plasmanu na euro prepustiti mu klupu da nas Zoki povede do rezultata generacije.To bi baš bio,ono,pogodak u centar.A hejterima koji sereju mogu reči samo da se napuše,koga bi vi mlatimudani izabrali za izbornika?ajde koga,lako solit pamet?,,

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 21 sep 2015, 18:16

Cestitke novom izborniku. Njemu i igracima zelim puno srece i vjerujem da ce se bez problema uspjeti plasirati na euro.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2015, 18:52

SiamoNoi je napisao/la:Moram reči da sam malo razočaran.Oćekivao sam da će se zoki prihvatiti tog posla kao dokazano naijbolji hrvatcki strućnjak.Smatram da nijemu ne bi bio problem voditi i dinamo i repku posto zivi u zagrebu i dosta novih reprezentativaca (jer potrebna nam je svijeza krv) se nalazi upravo pod njegovim vodstvom u klubu.Ipak mozda je ovo samo privremeno riješenje gdje će Ante pustiti Zokija da mirno sprema dinamo za proliječe u europi i vazne utakmice koje sljede pa po plasmanu na euro prepustiti mu klupu da nas Zoki povede do rezultata generacije.To bi baš bio,ono,pogodak u centar.A hejterima koji sereju mogu reči samo da se napuše,koga bi vi mlatimudani izabrali za izbornika?ajde koga,lako solit pamet?,,
Hoćemo Robija Decembarskog. :kafa:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 sep 2015, 19:08

slika

:rol:

Ma, cak i da Cacic ostvari sve pobjede do kraja kvalifikacija, izmislice se neki razlog za nogu i - Zoki vodi reprezentaciju na Euru. :tralala:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 sep 2015, 19:51

Izbor Čačića me toliko i ne čudi, al' me čudi kako su došli na ideju da za pomoćnika uzmu deklarisanog fašistu Šimunića. :eh:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 sep 2015, 20:47

Saurman je napisao/la:Izbor Čačića me toliko i ne čudi, al' me čudi kako su došli na ideju da za pomoćnika uzmu deklarisanog fašistu Šimunića. :eh:
Pa to je lakse razumljivo nego ovo s Cacicem. Za izbornika su imali vise marioneta s kojim mogu upravljati. Naravno, nitko od tih marioneta nije miljenik publike. Simunic je idol navijaca i to je sasvim logican slijed dogadjaja. Zele se izvuci na njegovu popularnost, ali nece uspjeti, tj. samo ce njemu srusiti popularnost.

Vidim da mnogi prestaju pratit ovu reprezentaciju. Ja ne znam sta su do sad pratili. Ja odavno ne gledam utakmice, a i kad gledam onda gledam preko ku*ca. Igraci igraju kao da im je mrsko i zasto bi to pratio? Jos ovaj cirkus s izbornicima. Aj, Bilicu se poklopilo, ali ga kasnije sustiglo neiskustvo. Sad dobro gura u PL, ali Stimac i Kovac? Vece nelogicnosti nego Cacic koji barem ima desetljeca iskustva dok njih dva nemaju skupa tri sezone.

Drago mi je kad dobiju, al to ono aj draze mi je da su dobili nego izgubili, ali nemam bas ni malo zelje da budem pred TV-om, da nekog nazovem i kazem ajmo u grad popit pivu i pogledat utakmicu. I to je tako vec godinama. Prije sam bio lud kad igraju s Maltom, je*avao sve po spisku kad pokaze pogresan aut, a sad vec koju godinu me neki osjecaj uhvati samo kad je veliko takmicenje. I to je razlog zasto mogu razumjeti da netko ohladi od Dinama. Mozda je smijesno, al meni je Dinamo uvijek bio deset puta drazi od reprezentacije, al eto, ako sam ja mogao ohladiti od reprezentacije, od neceg u sta se kune cijela nacija, onda tako shvatim da netko ohladi od Dinama. Mazohista jesam, ali su tako i meni mazohisti svi ovi koji luduju dok cekaju antinogometnu utakmicu. Sad je cijeli savez antinogometni pa mnogi odustaju, al mene su igraci svojim nezalaganjem davno ubili i to je razlog zasto me cisto boli ona stvar kako igra Modric i Real, kako igra Barca i Rakitic, kako je igrao Inter i Kovacic, je*e mi se za njihove individualne uspjehe i uspjehe njihovih klubova, je*e mi se sto Modric s Realom uzme LP kad im je svima reprezentacija bitna ko i crno ispod nokta. I onda na sve to savez dodje kao slag na tortu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 20:50

Saurman je napisao/la:Izbor Čačića me toliko i ne čudi, al' me čudi kako su došli na ideju da za pomoćnika uzmu deklarisanog fašistu Šimunića. :eh:
I to iste one osobe koje su razapinjale ljude koji su nacrtali svastiku na Poljudu.Vjerujem da će nam spuki,kayser,pajo i ekipa rado objasniti ovaj slučaj slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 sep 2015, 21:50

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 22:53

[youtube][/youtube]

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 sep 2015, 13:27

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 sep 2015, 13:30

Tole copy - Mamić paste! Hrvatska i Srbija jedine ex-YU sa selektorima koji nisu bili reprezentativci

Sve ostale selekcije iz regiona imaju poznata fudbalska imena na klupama, a samo Kockasti i Orlovi selektore bez trenerskog pedigrea

Onako kako Tomislav Karadžić i njegova glasačka mašinerija već godinama rade šta hoće i biraju selektore kako hoće, tako ovih dana Zdravko Mamić pljuje u lice fudbalskoj Hrvatskoj. Šerif hrvatskog fudbala je opet isterao svoje i nacionalni tim Kockastih sve više liči na njegovu privatno vlasništvo.

Izbor Anta Čačića na selektoru funkciju je izazvao zemljotres u Hrvatskoj. Iza svega stoji Zdravko Mamić koji na kratkom povocu drži predsednika FS Hrvatske i tamošnju fudbalsku legendu Davora Šukera. Jasno je da se Šuker u Hrvatskoj pita koliko i Savo Milošević kod Toleta Karadžića.

I pored nekih solidnih trenerskih imena koje Hrvatska poseduje. Mamić je izgurao svog dugogodišnjeg pijuna Čačića koji je ranije bio trener Dinama, ali kao i većina Mamićevih trenera nije dugo trajao.

Sada Hrvatska uz Srbiju jedina u regionu ima na selektorskoj funkciji trenera koji nikada nije bio reprezentativac ni svoje, ni neke druge zemlje. Sloveniju sa klupe predvodi legendarni Srećko Katanec, crnogorski selektor je Branko Brnović koji je bio reprezentativac Jugoslavije. Na klupi Makedonije sedi bivši Brnovićev saigrač u selekciji Jugoslavije Ljubinko Drulović, dok BiH trenira legenda tamošenjeg fudbala i bivši reprezentativac stare Juge Mehmed Baždarević.

Srbiju trenira Radovan Ćurčić koji je imao skromnu igračku karijeru, a potom i trenersku, dok će Hrvate voditi Ante Čačić koji je prosečan prvoligaški trener bez nekih većih uspeha u karijeri ne računajuči duplu krunu sa Dinamom što se u eri Zdravka Mamića podrazumeva.

Reprezentacije koje su pre nekoliko godina imale Radomira Antića i Slavena Bilića na selektorskim funkcijama sada bi prvi put posle 1994. godine mogle da obe propuste jedno veliko takmičenje. Srbija je odavno prestala da mašta o plasmanu na EP u Francusku, a Hrvati su u komplikovanoj sigtuaciji, mogu direktno na EP, mogu u baraž, ali mogu i da ispadnu. Sa novim selektorom, treći scenario je realniji nego pre nekoliko dana...

Za utehu Mamiću i Karadžiću može da bude činjenica da ni svetski šampion Joakim Lev nije igrao za reprezentaciju. Ko zna, možda su dvojica vizionara balkanskog fudbala prepoznala novog Leva u svojim izborima...
http://www.moz.zartsport.com/vesti/tole ... vci/116217
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []