FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
fkslatina1976
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sad sam odgledao snimak mladost - sloboda....pa kakva je ovo ekipa? sta je ovo ...pa oni igraju ragbi a ne fudbal? sramota .e.ote kakvo udaranje pa nevjerovatno a sudija nista..kao da se nista ne desava ? dobro je sloboda i bod isčupala
Za ordagica vec sada imas ponudu öd 300 000 maraka..
Ako GA zaobidju povrede i odigra i koju evropsku,a sve su sanse,on moze samo dici sebi cijenu.
Cijena koju sloboda trenutno trazi je ista Ali u eurima.
Momak igra zadnjeg veznog silom prilika,neprirodno i igra perfektno.lopte mu ne mozes uzeti tehnicki strasno potkovan.ima strasan napadacki potencijal,Ali silom prilika igra zadnjeg veznog.
Igraci poput njega,pirica nas cupaju,a placanje odstete za husejnovica i izgubiti najveci potencijal,kojeg imamo,je ravno samoubitstvu.
Ako GA zaobidju povrede i odigra i koju evropsku,a sve su sanse,on moze samo dici sebi cijenu.
Momak igra zadnjeg veznog silom prilika,neprirodno i igra perfektno.lopte mu ne mozes uzeti tehnicki strasno potkovan.ima strasan napadacki potencijal,Ali silom prilika igra zadnjeg veznog.
Igraci poput njega,pirica nas cupaju,a placanje odstete za husejnovica i izgubiti najveci potencijal,kojeg imamo,je ravno samoubitstvu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Denni Avdić, žara skup...solinas je napisao/la:A koga BI vi öd napadaca iz nase lige smatrali pojacanjem,i dostojnim parcem ahmetovicu.
Recimo da mujic dobije papire na polusezoni,
krpic ode u slogu na pozajmicu,jer kako stvari stoje,Sloga ce u federalnu,opet haha
Mujicu je izgleda ispisnica spremna,Ali nekaga nek trenira SA nama do polusezone.
Koga dovesti...iz BH...
Ili sire...
Nedjelja, 27.09.2015, NK Široki Brijeg - FK Sloboda (arenasport 1)
ko nema arenasport, bit' će na njihovoj klupskoj stranici stream
Kakve prodaje, zamjene, uskoro ce mo dovoditi igrace sa imenom i prezimenom.....no limit
.
Häjde za pocetak miske i salihovic.istrpicemo ih do boljih vremena.
stari, dobri, provjereni recept za uspjeh, igrači iz Hrvatske i Srbije
skuplji jesu, al' i kvalitet jesu, donose rezultate .. znaju to Zrinja, Široki, Modriča, Leotar
skuplji jesu, al' i kvalitet jesu, donose rezultate .. znaju to Zrinja, Široki, Modriča, Leotar
- Beduin
- Kontakt:
Ne voli nas Sloboda72 Ordagica i to je to.solinas je napisao/la:I jednog ordagica zamjeniti izlomljenim i skoro istrosenim husejnovicem..i Jos da im doplatimo.umjesto da unovcimo ordagica...ne vjerujem...sloboda72 je napisao/la:Za nas bi najbolje rješenje bio Husejinović.I to da igra ovu poziciju Ordagića. Možemo Ordagića ponuditi Dinamu uz doplatu sa naše strane.Ovako imamo situaciju da kad osvojimo loptu, Ordagić nju umjesto naprijed vraća nazad.Sa Huselinovićem bi ostvarili brzu transformaciju iz faze odbrane u fazu napada to jest napali bi protivnika u leđa, dok se nije postavio u blok.Probisvjet je napisao/la:Nikako ne mogu da se otmem dojmu da nemamo adekvatnu bar pribliznu zamjenu i pomoc Ahmetovicu. Krpicu svaka cast ali nije on za ove lige. Cak se nije ni proslavio u cvajtari kada smo bili i ne znam sta se sada od njega ocekuje. Kada pocinjemo utakmicu sa Krpicem to je odmah hendikep. Pod hitno treba traziti napadaca.
Hajde da se rijesimo Mujica i Mehidica, a dovedemo Husejinovica barem na posudbu, ali odbaciti najvece blago (pored Pirica) koje imamo u ekipi trenutno, i dalje se smijem toj namjeri.
Krpica prakticno nismo ni vidjeli na djelu ove sezone, poslije Sirokog mozemo suditi ima li hajra od njega i koliko moze pomoci ovoj Slobodi. Slicno je i za Mujica, samo sto njega zbog povrede (a vjerovatno i tih razmirica sa Husrefom) jos uvijek nemamo u opticaju, a volio bih da se i on vise koristi u ovoj formaciji jer je veci golgeter od svih nasih krila i Krpica.
A jest nam guzica zinula, odjednom bismo pola tima otpustili i doveli igrace cak kvalitetnije od Zebe i Ahmeta, e jesmo vala bogati da se rasipamo. Daj da mi unovcimo Pirica i Ordagica, nakon dobrih rezultata ove sezone ili pocetka slijedece, a onda cemo lagano dalje. Imamo biznismena i trenera koji znaju kako se pravi novac i pravi jak tim, sve ostalo su nasa sranja po forumima, umjesto da radimo sto mi najbolje znamo i mozemo - drito na stadion i podrska Slobodi. Takvu pricu i okruzenju provlaciti, navlaciti ih da odu i oni na Tusanj i nece se pokajati. Bude i dobrih seka tamo, mada prolazi vrijeme sorca i bretele majica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
POJEŠĆE ON TO SVE NA KLASU.solinas je napisao/la:Za ordagica vec sada imas ponudu öd 300 000 maraka..
Ja volim FK Tuzla City
- Evolve
- Kontakt:
Pazite kako je odradjen zadnji prijenos. Kakav bhtChinaglia je napisao/la:Nedjelja, 27.09.2015, NK Široki Brijeg - FK Sloboda (arenasport 1)
NK Široki Brijeg
JA GOVORIM O IGRAČU ORDAGIĆU.Beduin je napisao/la: Ne voli nas Sloboda72 Ordagica i to je to.![]()
Hajde da se rijesimo Mujica i Mehidica, a dovedemo Husejinovica barem na posudbu, ali odbaciti najvece blago (pored Pirica) koje imamo u ekipi trenutno, i dalje se smijem toj namjeri.
Krpica prakticno nismo ni vidjeli na djelu ove sezone, poslije Sirokog mozemo suditi ima li hajra od njega i koliko moze pomoci ovoj Slobodi. Slicno je i za Mujica, samo sto njega zbog povrede (a vjerovatno i tih razmirica sa Husrefom) jos uvijek nemamo u opticaju, a volio bih da se i on vise koristi u ovoj formaciji jer je veci golgeter od svih nasih krila i Krpica.
A jest nam guzica zinula, odjednom bismo pola tima otpustili i doveli igrace cak kvalitetnije od Zebe i Ahmeta, e jesmo vala bogati da se rasipamo. Daj da mi unovcimo Pirica i Ordagica, nakon dobrih rezultata ove sezone ili pocetka slijedece, a onda cemo lagano dalje. Imamo biznismena i trenera koji znaju kako se pravi novac i pravi jak tim, sve ostalo su nasa sranja po forumima, umjesto da radimo sto mi najbolje znamo i mozemo - drito na stadion i podrska Slobodi. Takvu pricu i okruzenju provlaciti, navlaciti ih da odu i oni na Tusanj i nece se pokajati. Bude i dobrih seka tamo, mada prolazi vrijeme sorca i bretele majica.
Ja volim FK Tuzla City
Sta ba na klasu...
Neznam sta si mislio sa tim da kazes.
Niko ne spori kvalitet husejnovica,ja bi ga prvi vidio u nasem dresu.Ali husejnovic nema transfer potencijal.
I ja bi vidio njega,Ali ne pod uslovima Koje ti spominjes.
Davanje ordagica za husejnovica je finansijski samoubistvo.
I to je sve.sreca pa azmir i hus imaju svoju racunicu.
Kazem kada procitam tako nesto,Sto ti predlazes,sreca.
Mi smo ljetos mogli imati pola miliona na racunu.Ali nedamo talente dzaba.piric i ordagic ili ce otici kako bog zapovjeda ili nikako.
Neznam sta si mislio sa tim da kazes.
Niko ne spori kvalitet husejnovica,ja bi ga prvi vidio u nasem dresu.Ali husejnovic nema transfer potencijal.
I ja bi vidio njega,Ali ne pod uslovima Koje ti spominjes.
Davanje ordagica za husejnovica je finansijski samoubistvo.
I to je sve.sreca pa azmir i hus imaju svoju racunicu.
Kazem kada procitam tako nesto,Sto ti predlazes,sreca.
Mi smo ljetos mogli imati pola miliona na racunu.Ali nedamo talente dzaba.piric i ordagic ili ce otici kako bog zapovjeda ili nikako.
Zna li se ko nam sudi u Gorazdu?
Samo klub koji se plasira u Evropu može da priča o transferima igrača. Ostali šalju igrače na probe. DAKLE, REZULTAT JE PRIORITET. Osim toga i UEFA nagrađuje Klub koji se plasira u Euro kupove .Zatim nagrada za svako pred kolo koje prođe klub.Ma znaju to ovi iz Sarajevsko-Škutorske koalicije.Zato nam je ona baraba i "sudila" onako u Zenici.Ali kad si jak ne može ti ni ona baraba ništa.
p.s. Husejinović može u Kazahstan,Azerbejdžan i sl.
p.s. Husejinović može u Kazahstan,Azerbejdžan i sl.
Ja volim FK Tuzla City
E mislim da ni tu više ne. Imaju i oni izgleda ozbiljnih klubova, Astana, Aktobe...sloboda72 je napisao/la:Husejinović može u Kazahstan,Azerbejdžan i sl.
- Beduin
- Kontakt:
Sad sam odgledao reprizu utakmice, Efendic je odlicno odigrao, pogotovo u napadu ga uvijek ima, prodoran je, trkacki spreman i razigran, samo da brze ubacuje loptu u sesnaesterac i bilo bi to daleko bolje, pogotovo na samom kraju utakmice nakon naseg gola da je odmah ubacio moglo je biti svasta.
Koliko se ovdje pisalo, ja sam mislio nasi igraci ostali bez cjevanica (kolektivno ih eno na Gradini traze ozljedne listove) i imali milion prilika. Ni blizu kao protiv Veleza, ali da smo bili predaleko bolji od Mladosti, to stoji.
Koliko se ovdje pisalo, ja sam mislio nasi igraci ostali bez cjevanica (kolektivno ih eno na Gradini traze ozljedne listove) i imali milion prilika. Ni blizu kao protiv Veleza, ali da smo bili predaleko bolji od Mladosti, to stoji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al u kakvom bi belaju bili sad da se Pirija nije vratio...Prses ili Mujkic bi morali pocinjati utakmice
tako da se moze reci da smo tu imali srece ovu sezonu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja mislim da ne moraju biti ti U-21 igraci u prvih 11, nego da mogu biti na klupi. Barem je tako na FM-uultrasstyle_tz je napisao/la:al u kakvom bi belaju bili sad da se Pirija nije vratio...Prses ili Mujkic bi morali pocinjati utakmice
po cemu ti nekoga,ili nesto,smatras debilom.
forum sluzi za razmjenu misljenja,i diskusiju na raznim osnovama,ako se tvoje misljenje kosi sa nekima,to ne cini nikog debilom.
forum sluzi za razmjenu misljenja,i diskusiju na raznim osnovama,ako se tvoje misljenje kosi sa nekima,to ne cini nikog debilom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.