PES 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 2016
Instalir`o sam pes i sve je super, samo mi nema zvuka. Zna li neko kako da to rijesim ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: PES 2016
Vidi u settingsu u audio tabu jedino mi to pada na pametjasmin10 je napisao/la:Instalir`o sam pes i sve je super, samo mi nema zvuka. Zna li neko kako da to rijesim ?

Kad igram na medium postavkama steka mi a na low nista al se na low nne moze bas nikako igrat
Dual core 2,5 ghz
2 gb ram
Geforce 84000
Vram 512 mb shared 768 mb ?
Dual core 2,5 ghz
2 gb ram
Geforce 84000
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bili neko mogao probati ovu soluciju,ja ne mogu posto imam dosta igara na steam ma mi se neda peglati sa ovim i novim steam acauntom...
Mogucnost za online igranje...mada nisam nesto siguran da je legitimno...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 sep 2015, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- JoseMourinho
- Kontakt:
Skini onaj dodatak da nema navijača na tribinama pa probaj na mediumEdoBa je napisao/la:Kad igram na medium postavkama steka mi a na low nista al se na low nne moze bas nikako igrat
Dual core 2,5 ghz
2 gb ram
Geforce 84000

Ja rezoluciju stavio na 1280x... I poopravilo se maloJoseMourinho je napisao/la:Skini onaj dodatak da nema navijača na tribinama pa probaj na mediumEdoBa je napisao/la:Kad igram na medium postavkama steka mi a na low nista al se na low nne moze bas nikako igrat
Dual core 2,5 ghz
2 gb ram
Geforce 84000
- JoseMourinho
- Kontakt:
Izašao pesmix nekakav patch ima i Bundesliga sutra probam pa javim kakav je 

Ideš 1 vs 1 na golmana i igrač se oklizne i padne
PES jede malu djecu

PES jede malu djecu

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Lampard8 je napisao/la:Ideš 1 vs 1 na golmana i igrač se oklizne i padne![]()
![]()
PES jede malu djecu

ili vratiš loptu glavom golmanu on je nabije na drugi stadion

- rob do bagro
- Kontakt:
Sviranje prekrsaja skoro i da nisam imao, dva u vrh glave.
Ali kao stari sokeras svidja mi se gameplay, samo mi je zao sto odbrana sa R2 i drzanjem iksa ne prolazi vise.

Ali kao stari sokeras svidja mi se gameplay, samo mi je zao sto odbrana sa R2 i drzanjem iksa ne prolazi vise.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Gdje da kopiram ovaj patch što je neko postavio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hajde nek neko proba ovaj crack sto sam gore postavio ko nema igara na steamu,ko ima obicni acaunt pa da nam javi jel radi online ili ne...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
evo ja sam uradio sve kao na video i radiPonos Torina je napisao/la:Bili neko mogao probati ovu soluciju,ja ne mogu posto imam dosta igara na steam ma mi se neda peglati sa ovim i novim steam acauntom...
Mogucnost za online igranje...mada nisam nesto siguran da je legitimno...

ako mislis na ovaj "PESMix 2016 Patch V1.0 Full Bundesliga " nije bas nesto, imaju grbovi , dresovi bundesliga ubacena umjesto PEU lige ili kako vec, ocjene igraca ostale iste , i kad igras ML igrica se gasi .......JoseMourinho je napisao/la:Izašao pesmix nekakav patch ima i Bundesliga sutra probam pa javim kakav je
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Moze neko poslati dobar torrent preko poruke? Skinio reloaded ali isto nece.
Skinuo pes, odigrao par tekmi, sve neke golijade
Cini mi se, ili je stvarno dosta lagano zabiti gol?

Hvala na linkurob do bagro je napisao/la:.

Ne cini ti se, ove golijade i nepostojanje faula su najgore stvari na novom PES-u. Valjda srede nekim patchom, fixom etcjopaa7 je napisao/la:Skinuo pes, odigrao par tekmi, sve neke golijade![]()
de proslijedi dowmload linkjopaa7 je napisao/la:Skinuo pes, odigrao par tekmi, sve neke golijade![]()

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- JoseMourinho
- Kontakt:
ima eno i fix nekakav, ma meni radi transfera kad sam vidio djilibodjia u chelseau znao sam da su ih bolje odradili od ostalihphily je napisao/la:ako mislis na ovaj "PESMix 2016 Patch V1.0 Full Bundesliga " nije bas nesto, imaju grbovi , dresovi bundesliga ubacena umjesto PEU lige ili kako vec, ocjene igraca ostale iste , i kad igras ML igrica se gasi .......JoseMourinho je napisao/la:Izašao pesmix nekakav patch ima i Bundesliga sutra probam pa javim kakav je

daleko je ijedan patch od ozbiljnog ali eto bar po meni ovaj je "najkompletniji" i ima bar bundesku kaku god

Probao jednu iza druge i fifa je jednostavno bolja, gameplay u fifi je takav da soker v7se nema sta ponuditi, a razliku pravi grafika kod fife, a i kretnje igraca su mi prefinjenijeIlCapitano je napisao/la:Kratko i jasno.KK_Bosna je napisao/la:igrao jucer... napredak vidljiv, ali je igra i dalje goli K u poredjenju s fifom![]()
Ali eto može se igrati dok ne izađe Fifa. Ima li patch sa transferima već?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.