Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2015, 21:43

Premlada je ovo ekipa po mom ukusu, da bi se Scudetto uzeo, ali dobro bilo je vrijeme za promjene i podmlađivanje. Nadam se da će brzo shvatiti da su u Torinu samo trofeji bitni.

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 sep 2015, 22:12

Tako se pravi sampionska generacija. Umjesto da smo cekali da umru ovi sadasnji, pa par godina renoviranja, mi smo u svom zenitu se odlucili za taj potez. Sljedecih 10 godina za nas nema pada, samo uspon.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 sep 2015, 22:57

najmanje dva su beskorisna i ako prodaju jos ova dva najbolja onda ode i to podmladjivanje u q :D

Moratu im ne bi nikad halalio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 21 sep 2015, 23:02

Ti i onaj interovac i antimamicevac " izbori :kafa: " mozete ruku pod ruku. Jbo vas led pesimisticni, umrijet' cete do tridesete.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 sep 2015, 23:05

Gefufna je napisao/la:Ti i onaj interovac i antimamicevac " izbori :kafa: " mozete ruku pod ruku. Jbo vas led pesimisticni, umrijet' cete do tridesete.
samo pesimizam do finala LP :mrgreen:

a sigurno da je dobar put to podmladjivanje na vrijeme, samo da uhvate zeljeni kurs :D ..izbjeci slucaj intera i milana

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 sep 2015, 00:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:najmanje dva su beskorisna i ako prodaju jos ova dva najbolja onda ode i to podmladjivanje u q :D

Ali koji si ti lik, nađeš onog kojeg bi najlakše mogli izgubiti, jer se ne pitamo mnogo ako Real odluči da ga vrati, ponekad imam osjećaj da si mučki provokator, ala Saurman, ali dugo si na forumu pa je nemoguće, bio si i kad su bila ona "teška" vremena. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 22 sep 2015, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 sep 2015, 01:04

Ma budala isto prico i za Marchisija, flop, levat, bjezi od lopte. Ne znam odakle mu obraz javljat se i davat svoje misljenje pored milijardu fula koje je imao. Al yebes ga, svako danas ima pravo na misljenje.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 22 sep 2015, 01:31

Ima li ko sem mene da nije pljuvao Bonućija?

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 22 sep 2015, 01:53

gojzerica je napisao/la:Ima li ko sem mene da nije pljuvao Bonućija?
Nikad ni l od lose rijeci za njega. Vazda govorio nadoci ce on, dobar pregled igre, naucice od Chiellinija neke stvari. Bogme prodje euro 2012, jos jedna dva kiksa ono bas upecatljiva i evo 2 godine sjajan.

A mi smo takvi kolektivno da njegovo lose markiranje zbog primljenog gola, los pass itd okarakterisemo kao golemim kiksem pa evo ga za klupe ovo ono, a Dzeko otresao Chiellinija pa nismo nista ruzno napisali. Doci ce i Bonny za godinu-dvije na nivo da ce imati bruku kredita kod navijaca, ako vec nema do sad.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 22 sep 2015, 01:55

Ja odgovorno tvrdim da je Leo naš najjači stoper...!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 sep 2015, 09:11

Bonuci trenutno jeste nas najbolji stoper..samo jedan aspket njegove igre je za kritiku i to nas je jedino kostalo- skok igra..u jednom momentu u kratko vrijeme smo izgubili previse bodova nakon zracnih duela koje je izgubio i tad su pocele kritike na taj segment igre

a sto se tice Markizija ta sezona je i njemu samom bila za zaborav, nije ga nigdje bilo..kritikovat cu svakog veznog igraca koji za utakmicu primi 3 lopte...tad je lutao po pozicijama, i sad na B2B poziciji ne pruza ni blizu partije kao u prve dvije sezone..nema vise golova, ubacivanja..njemu je karijeru spasio onaj ko ga je pomjerio nazad , na klasicnog ball winnera i kasnije na zadnjeg veznog kad nema Pirla..tu je ponovo pronasao sebe...na B2B nije vise to-to, a da ne govorimo o vremenu kad je "igrao" ofanzivnog veznog..

niti jedan igrac nije nedodirljiv i u Juventusu nema previse starih zasluga...danas u Moratu i Kvadrada vjerujem ko u brata rodjenog, sutra ako se ne pokaze- cao ima neko novi.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 22 sep 2015, 10:47

Molim Vas apelujte na arenasport da sa kanala 5 prebace na neki od cetiri preostala kanala, kako bismo mogli gledati utakmicu Juventusa, jer u BiH, mi nemamo Arenasport 5. . . Ajmo ih zasuti....

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 sep 2015, 12:46

juveboy je napisao/la:Molim Vas apelujte na arenasport da sa kanala 5 prebace na neki od cetiri preostala kanala, kako bismo mogli gledati utakmicu Juventusa, jer u BiH, mi nemamo Arenasport 5. . . Ajmo ih zasuti....
Sta bolan? Nemoj mi to raditi ? Poslao sam !
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 22 sep 2015, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 sep 2015, 12:48

Maxova presica:

- Brani Neto;
- Ako Morata bude spreman igrat ce vjerovatno s Dybalom od prve minute te ce dati odmor Cuadradu, ako ne onda Cuadrado i sutra počinje;
- Caceresa neće forsirati ni ovo kolo jer kako kaže imao je dosta povreda zadnjih godina i neće ga rizikovati;
- Asa trenira stabilno i ubrzo će konkurisati;
- Rugani ne igra, kaže da mu je žao, ali da je konkurencija takva da sada ne može, ali da će imati vremena za igru. :|

Nije spominjao, ali po logici će Hernanes početi, s njim vjerovatno Pogba i Sturaro/Lemina, Sandro bi trebao početi također, Zaza će dobiti šansu, po meni u toku meča prije nego od početka.

Kaže da sutra postoji samo jedan rezultat za nas.

Realnije je rekao bih da sutra igramo 4-3-1-2.

Moramo ovo dobiti, ali prije svega i da ubijedimo igrom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 sep 2015, 13:29

Padovan je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:najmanje dva su beskorisna i ako prodaju jos ova dva najbolja onda ode i to podmladjivanje u q :D

Ali koji si ti lik, nađeš onog kojeg bi najlakše mogli izgubiti, jer se ne pitamo mnogo ako Real odluči da ga vrati, ponekad imam osjećaj da si mučki provokator, ala Saurman, ali dugo si na forumu pa je nemoguće, bio si i kad su bila ona "teška" vremena. :mrgreen:

Koga su zmije ujedale taj i od guštera zazire.
;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 sep 2015, 16:21

:lol: Koliko sam se krvio oko Bonija, i ovdje i na JB-u dok ljudi nisu shvatili.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 sep 2015, 20:01

Ja sam bio jedan od njegovih žešćih kritičara. Hejtao sam ga kako sam stigao. Dans to više ne radim, zato što čovjek igra bolje. Kad kiksa opet stigne kritika, ali umjerenija. Kao što je dobio onaj tunel od Bonya protiv Citya. Da je čovjek tu zabio zicer još više bi ga kritikovao.

Doduše, uvijek sam takav. Ko igra loše dobijaće i negativnu kritiku. Ko igra dobro ta će kritika biti pozitivna.

Meni samo nije jasno likovanje nakon serije loših igara koju isprate dobre partije. Pa se pojave komentari tipa "eto, a kritikovali ste ga", "gdje ste sad pljuvači" i sl. Jbg jarane, kad je neko loš ne mogu reći da je dobar, i obratno.

Što se tiče sutrašnje utakmice, nadao sam se Ruganiu. Šteta što još nema ni minute igre.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 sep 2015, 21:42

Sve što gledam više Udinese dođe mi da zadavim Maxa s njegovim egzibicijama s Padoinom, Sturarom i 3-5-2 u prvih par mečeva. :facepalm:

Nadam se da si takve egzibicije više neće dozvoliti. A očekujem Padoina koliko sutra. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 sep 2015, 22:24

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 23 sep 2015, 03:55

Ako povedemo sa 2 ili 3 gola razlike do 60. minute, ocekujem da Rugani dobije priliku. :kafa:
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []