Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ovako nesto probati danas...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Opet na **** fixu padnem,koji crnjak

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pojacas uplatu, ukines fixeve. Kako do sada nisi naucio? Mani se gluposti. Jeste da podebljaju isplatu, ali hajde danas pogodi kvotu 1,20Okolele je napisao/la:Opet na **** fixu padnem,koji crnjak

Ma radio sam i to..krmpotich je napisao/la:Pojacas uplatu, ukines fixeve. Kako do sada nisi naucio? Mani se gluposti. Jeste da podebljaju isplatu, ali hajde danas pogodi kvotu 1,20Okolele je napisao/la:Opet na **** fixu padnem,koji crnjak
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Terminator2
- Kontakt:
sistemi
Uzivo je lova 

BraoTerminator2 je napisao/la:sistemiUzivo je lova

-
- Kontakt:
http://prntscr.com/8ivbre sta mislite o ovome ko je po vama kritican tu
Slaba skroz ponuda mislim za mene nema kosarke,rukometa, i liga petice na zute da igram pa sam morao ovako odigram al ja i nogomet isto nebo i zemlja ovo ps1 xD

- Terminator2
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:BraoTerminator2 je napisao/la:sistemiUzivo je lova
Ja jucer oko 3 krenuo sa cvajom i sinoc nabacam do 180. Jeste da se leti gore-dole ali jedini nacin za dobiti jeste live. Ono sto ja igram jeste 35,36 minut da ce do poluvremena pasti gol. Kvota bude preko 3. I druga vrsta opklade 80 minut otprilike 1:0, 0:1, 2:1, 1:2 da ide jos jedan do kraja+sledeci daje gol. Na obje ekipe bude preko 3,50 kvota. Na obje ekipe lupim po 5 ili 10 zavisi kakav sam s novcima. Ubode se ali i popuši
To si upravu leti se gore-dole ali vise gore barem kod mene

Nažalost pad, narednih nekoliko dana neću postavljat ikseve.gonzales je napisao/la:Za danas samo ovo od mene, ponuda je jako slaba.
17:30 IFK Mariehamn - Inter Turku
Tip: X @3,30
Gl
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- themaniaks
- Kontakt:
pao si druze jer sam te ja ispratio,halaligonzales je napisao/la:Nažalost pad, narednih nekoliko dana neću postavljat ikseve.gonzales je napisao/la:Za danas samo ovo od mene, ponuda je jako slaba.
17:30 IFK Mariehamn - Inter Turku
Tip: X @3,30
Gl

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
gaston je napisao/la:Hoće li neko kredit za wwin ?![]()
I dalje sam u šoku od onog tenisa od danas
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Narodni za dva dana: 
Hertha zx2
Udinese pm3
Espanyol zx2
Middlesbrough zx2
Man city zx2
Mvd 1
Popard 1
Bayern zx2
Arsenal pm3
Chelsea
Liverpool 1
Man utd 1
Celtic 1
Barcelona 2
Lyon 1
Malmo 1
Young boys pm3
Juventus 1
Roma pm3
Southampton 2
Kvota 9.299.59
Ako prodje prodje

Hertha zx2
Udinese pm3
Espanyol zx2
Middlesbrough zx2
Man city zx2
Mvd 1
Popard 1
Bayern zx2
Arsenal pm3
Chelsea
Liverpool 1
Man utd 1
Celtic 1
Barcelona 2
Lyon 1
Malmo 1
Young boys pm3
Juventus 1
Roma pm3
Southampton 2
Kvota 9.299.59
Ako prodje prodje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- Evolution87
- Kontakt:

ne razumijem ovoliko visoku kvotu, pa ovo bi zicer trebao biti

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Ako ima neko budan a da se razumije u NFL, da mi kaze zasto je ovoliko visoka kvota na New York Jets protiv Indianapolisa?
03:15 LDU Loja - Emelec 1/2 @25
11:30 Melbourne - Adelaide (Over 2,5 1,60 Over 3,5 2,50 GG 1,55)
Jedan raniji par ako kome zatreba. Inace radi se o FFA kupu. Kada god se sastanu ove dvije ekipe ima golova na strane. Na poslednjih 10 meceva, 7 je otislo u over. Zadnjih 5 meceva kada je Melbourne bio domacin ide u over. Sve u svemu goleada nam ne gine
Jedan raniji par ako kome zatreba. Inace radi se o FFA kupu. Kada god se sastanu ove dvije ekipe ima golova na strane. Na poslednjih 10 meceva, 7 je otislo u over. Zadnjih 5 meceva kada je Melbourne bio domacin ide u over. Sve u svemu goleada nam ne gine

Udinese - Milan 2
Espanyol - Valencia X2
Reading - Everton x2
Fulham - Stoke x2
Atletico - Getafe 1
7,64 Kvota
Espanyol - Valencia X2
Reading - Everton x2
Fulham - Stoke x2
Atletico - Getafe 1
7,64 Kvota
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
- Kontakt:
Metreveli vs Crepaldi 1
Young Lions vs DPMM ps1
Halys vs Bester 1
Krueger vs Milton 1
Horn vs Salzburg ps1
kv.11.08
Young Lions vs DPMM ps1
Halys vs Bester 1
Krueger vs Milton 1
Horn vs Salzburg ps1
kv.11.08
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Denizlispor-Fethiyespor 4+ ( 3,3 Premier)
Susret Turskog kupa gdje se sastaju ekipe iz 2. i 3. lige. Gledam omjere i vidim dva susreta po 5 i 6 golova plus u obzir uzeo da je riječ o kup utakmici pa ovako finoj kvoti vrijedi odigrati na par maraka.

Sretno ako ko isprati
Susret Turskog kupa gdje se sastaju ekipe iz 2. i 3. lige. Gledam omjere i vidim dva susreta po 5 i 6 golova plus u obzir uzeo da je riječ o kup utakmici pa ovako finoj kvoti vrijedi odigrati na par maraka.

Sretno ako ko isprati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.