FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bosnas_ » 21 sep 2015, 22:51

Ješić je bio odlican igrac,a i dokazano je trenersko ime,najjace koje je doslo u Sarajevo poslije rata! s njim cemo dobiti dugo ocekivani autoritet u klubu,mnogi igraci koji su kvalitetom zalutali u bordo ekipu vrlo brzo ce to shvatiti i sami otici iz kluba ili ce biti na tribinama. Nadam se i povratku Stepanova,covjek koji kako neko rece ima bolju karijeru nego svi iugraci Premier lige zajedno,i uprava je na njemu nasla graditi autoritet,sto je smjesno, covjek je ljudska gromada,mnogima moze odrzati lekciju o profesionalizmu i ponasanju,a o njegovim kvalitetama suvisno je trositi rijeci,dugo vremena ce proci a bolji igrac u ovu ligu nece doci,ubjedjen sam u to! Sjever je ogorcen njegovom suspenzijom i pitanje je kako ce na narednoj utakmici na Kosevu reagovati,vec se svasta prica, al ne bi o tome....

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 sep 2015, 22:54

MCMXLVI je napisao/la:
Zip je napisao/la:Da li je neko uspio upratiti, koju formaciju gotivi i igra Jesic?
Ima li kakve sanse za 4-4-2, jer izgledamo jako mocno.
Gotivi 4-2-3-1
Opet bi moglo biti traljavo..

Dobili smo iskusnog i po CV najboljeg moguceg sefa trenutno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 sep 2015, 23:02

Ne zadržava se puno u nekom klub, a mi smo klub u kojem se treneri ne zadržavaju puno. Minus i minus daju plus, ne znam za vas, ali imam neki osjecaj da ce ostati duže nego što mi svi mislimo.
Das Ist Walter

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 sep 2015, 23:03

Nadam se da niko ne ocekuje da cemo od prve utakmice sa Jesicem za kormilom igrati kao Barcelona.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 sep 2015, 23:04

esprit24 je napisao/la:Sad citam neke komentare o jesicu, na jednom sbijanskom portalu. Uglavnom navijaci partizana ga strasno postuju i jedan je cak napisao da je partizan trebao malo brze reaogovati od nas pa ga ponovo angazovati. Isto tako neko je napisao da Jesic prije nekoliko godina dozivio porodicnu tragediju :(
i ja sam citao o tome maloprije, valjda 19godisnja kcerka mu umrla

ne znam ja nista o Jesicu, ali ako je strog i voli disciplini, to je dobro, jer nam upravo to treba

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2015, 23:07

MCMXLVI je napisao/la:
Zip je napisao/la:Da li je neko uspio upratiti, koju formaciju gotivi i igra Jesic?
Gotivi 4-2-3-1
Ko god bude trener. 4-4-2 bi bilo suludo mijenjati poslje onakve dominacije. Inace mislim slicno kao i @duska oko trenera. U svakom slucaju napredak jeste.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 sep 2015, 23:10

Zip je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Gotivi 4-2-3-1
Opet bi moglo biti traljavo..

Dobili smo iskusnog i po CV najboljeg moguceg sefa trenutno.
Ne mora znaciti da ce biti kao kod Dzene. Hurta je i dalje dio ss, tako da i on ima sta reci ;)
Imam neki j.ebeni dobar osjecaj za Jesica. Mogao bi on ostati duze kod nas u slucaju osvajanja titule. :think:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 sep 2015, 00:01

Asistenti Srđan Tekijaški i Hurtić, priprema i skauting Paja, trener golmana Lugušić, kondicioni trener i nutricionist Darko Blagojević ili U zaw naing.

Jel tako?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 sep 2015, 00:05

jurisicduska je napisao/la:Asistenti Srđan Tekijaški i Hurtić, priprema i skauting Paja, trener golmana Lugušić, kondicioni trener i nutricionist Darko Blagojević ili U zaw naing.

Jel tako?
respektabilno,nema sta! Naprijed jako Sarajvo!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 sep 2015, 00:06

jurisicduska je napisao/la:Asistenti Srđan Tekijaški i Hurtić, priprema i skauting Paja, trener golmana Lugušić, kondicioni trener i nutricionist Darko Blagojević ili U zaw naing.

Jel tako?
Bojan Stamatovic kondicioni ce biti..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 sep 2015, 00:09

Zastone je napisao/la:

Jel tako?
Njega ne znam, ovaj tekijaški radi sa ješićem gdje god krenu, Blagojević mu je bio kondicioni u CSKA, za ovog stamatovića ako nam možeš šta više reći? Đe radio? Đe izlazi hahahaha?

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 22 sep 2015, 00:12

Ma Ješic ce s Sarajevom osigurati titulu krajem marta aBd :) :) :)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 sep 2015, 00:16

jurisicduska je napisao/la:
Zastone je napisao/la:

Jel tako?
Njega ne znam, ovaj tekijaški radi sa ješićem gdje god krenu, Blagojević mu je bio kondicioni u CSKA, za ovog stamatovića ako nam možeš šta više reći? Đe radio? Đe izlazi hahahaha?
neko , nešto, neđe :lol:

koliko sam nešto danas ja prelistao a i čuo ovih dana mlad je čovjek, ješić ga u par timova vodi sa njim uglavnom govore da ga cijeni dosta kao i ovog tekiju :lol: , nama što je najbitnije dovodi svoje ljude koji su navikli na isti princip rada, igrači se neće zajebavati kao prije sigurno :)

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 sep 2015, 00:18

Ja imam osjećaj, sa obzirom da Hurtic ostaje u timu, da Ješić već daje sugestije Hurticu, a i ovo sa Milanom mi mirise na to...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 sep 2015, 00:18

jurisicduska je napisao/la:
Zastone je napisao/la:

Jel tako?
Je.b.at ga ako ne pije krombaher. :urnebes: :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 sep 2015, 00:20

Pitaristok je napisao/la:Ja imam osjećaj, sa obzirom da Hurtic ostaje u timu, da Ješić već daje sugestije Hurticu, a i ovo sa Milanom mi mirise na to...
upute oko treniranja je hurtić dobio već..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 sep 2015, 00:20

Ako ne cugaju biće guravo, relacija trener igrač kod nas se do sad u kafani gradila. Kako sad? Šta sad sunce ti je.bem?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 sep 2015, 00:22

ko se najviše zabrinuo o toj relaciji puza ili džemica :lol:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 sep 2015, 00:26

Ni jedan se nisu zabrinuli naprotiv dali su sebi čvrstu riječ "ja od danas više ne pijem nit pušim nit se drogiram, majke mi"...

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 22 sep 2015, 00:28

Pitaristok je napisao/la:Ni jedan se nisu zabrinuli naprotiv dali su sebi čvrstu riječ "ja od danas više ne pijem nit pušim nit se drogiram, majke mi"...
" U pm, upade mi gram u pivu. " :D

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Hrasno15, Proximic, SamoTi4000, zagorski i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []