Ja nmg da vjerujem da ovde Miske i dalje spominje.. nece se vratit, nije nikad ni bilo upitno da li ce se vratit.HariTz je napisao/la:Medeni mi je drag igrač, baš volim takve znalce sa loptom, ali zaista nema teorije da ga se treba pozvati.
Ima li šta za Misketa, hoće li se vratiti ?
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
This time next year we'll be millionaires.
Ja ne bi ni jednog ni drugog. Pa Misimovic se do prije mjesec dana bio prestao baviti nogometom. Tko zna sta bi od njega sada mogli dozivjeti. Felix je ne tako davno rekao da Zvijezdan mora pakleno raditi da bi mogao igrati ozbiljan nogomet. Tako da se uopce bojim u kakvom je on stanju trenutno. Osim toga da li iko prati tu Kinesku ligu da zna nesto o njemu. Poziv Misimovicu a izostanak Salihovica bi bila jos jedna losa stvar. Novine su cak i pisale o ispisu iz BiH drzavljanstva ili tako necega slicnoga. Da budem posten cijela ova prica mi zvuci kao dodatno mazanje ociju ili trazenje alibija. Nesto slicno kao sto mi zvuci i storija o Danijelu Milicevicu. Eto zivi bili pa vidjeli kako ce i ova prica sa Misketom zavrsiti.HariTz je napisao/la:Medeni mi je drag igrač, baš volim takve znalce sa loptom, ali zaista nema teorije da ga se treba pozvati.
Pa nisam jedini koji to pominje, u ostalom pojavila se negdje informacija da bi se moglo vratiti, tj Meša je spominjao to ako je istinita izjava.Momciluk je napisao/la:Ja nmg da vjerujem da ovde Miske i dalje spominje.. nece se vratit, nije nikad ni bilo upitno da li ce se vratit.HariTz je napisao/la:Medeni mi je drag igrač, baš volim takve znalce sa loptom, ali zaista nema teorije da ga se treba pozvati.
Ako ima šanse, zašto ne? sigurno nam može pomoći.
Pa sigurno da bi Sejo bio bolja opcija, ali imam osjećaj da je on prekrižen za sva vremena. Miske sigurno nije u gorem stanju od Medenog, on barem igra, pa gdje i koliko, manje važno, bar je u koliko toliko takmičarskoj formi.dubrovnik je napisao/la:Ja ne bi ni jednog ni drugog. Pa Misimovic se do prije mjesec dana bio prestao baviti nogometom. Tko zna sta bi od njega sada mogli dozivjeti. Felix je ne tako davno rekao da Zvijezdan mora pakleno raditi da bi mogao igrati ozbiljan nogomet. Tako da se uopce bojim u kakvom je on stanju trenutno. Osim toga da li iko prati tu Kinesku ligu da zna nesto o njemu. Poziv Misimovicu a izostanak Salihovica bi bila jos jedna losa stvar. Novine su cak i pisale o ispisu iz BiH drzavljanstva ili tako necega slicnoga. Da budem posten cijela ova prica mi zvuci kao dodatno mazanje ociju ili trazenje alibija. Nesto slicno kao sto mi zvuci i storija o Danijelu Milicevicu. Eto zivi bili pa vidjeli kako ce i ova prica sa Misketom zavrsiti.HariTz je napisao/la:Medeni mi je drag igrač, baš volim takve znalce sa loptom, ali zaista nema teorije da ga se treba pozvati.
Sve alternative, Hadžić, Zukan, Seo, Grahovac teško da bi se Meša opredijelio za njih. Mada ovaj prvi nabrojani će haman pa sigurno biti u početnom sastavu.
Misimović ponovo u kopačkama, vraća se u kineski Guizhou Renhe
Bivši reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović odlučio je prekinuti nogometnu penziju i vratiti se u Kinu kako bi pomogao bivšem klubu Guithou Renheu da izbori opstanak, saznaje portal
Izvor blizak Misimoviću je za naš portal rekao da je Misimović odlučio vratiti se na teren i odigrati još nekoliko mjeseci. Tu odluku je donio nakon poziva vlasnika Guizhou Renhea, kluba koji se bori za opstanak.
Vlasnici su priznali svoju grešku i pokajali se što Misimoviću nisu ponudili novi ugovor nakon osvajanja Kineskog kupa, nakon čega je bivši bh. reprezentativac razmišljao o svojoj karijeri, a onda odlučio okačiti kopačke o klin i posvetiti se porodici.
No, nakon poziva vlasnika, Misimović je iz poštovanja riješio da se vrati u Guizhou Renhe kako bi klubu pomogao da se izbori za opstanak. Tamo će biti saigrač našem Sejadu Salihoviću, koji je prije nekoliko dana nakon napuštanja Hoffenheima potpisao za Guizhou Renhe. Upravo je Misimović bio posrednik u dogovoru Salihovića i kineskog kluba te je prepručio Seada.
Iako nije obavljao nogometne treninge, Zvjezdan je održavao svoju formu, tako da problema s uklapanjem u ekipu neće biti. Sjajni veznjak će za četiri mjeseca zaraditi oko milion dolara.
Za one koji su se možda ponadali da će Miske ponovo zaigrati za reprezentaciju BiH, od toga nažalost neće biti ništa. Misimović ne namjerava profesionalno igrati nogomet duže od četiri mjeseca, a pravo nastupa za Zmajeve je izgubio nakon što se morao odreći bh. državljanstva kako bi dobio državljanstvo Njemačke.
Sada da dodam i ovo. Ne znam tko kome u BiH maze oci ali neko ocito maze.
Bivši reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović odlučio je prekinuti nogometnu penziju i vratiti se u Kinu kako bi pomogao bivšem klubu Guithou Renheu da izbori opstanak, saznaje portal
Izvor blizak Misimoviću je za naš portal rekao da je Misimović odlučio vratiti se na teren i odigrati još nekoliko mjeseci. Tu odluku je donio nakon poziva vlasnika Guizhou Renhea, kluba koji se bori za opstanak.
Vlasnici su priznali svoju grešku i pokajali se što Misimoviću nisu ponudili novi ugovor nakon osvajanja Kineskog kupa, nakon čega je bivši bh. reprezentativac razmišljao o svojoj karijeri, a onda odlučio okačiti kopačke o klin i posvetiti se porodici.
No, nakon poziva vlasnika, Misimović je iz poštovanja riješio da se vrati u Guizhou Renhe kako bi klubu pomogao da se izbori za opstanak. Tamo će biti saigrač našem Sejadu Salihoviću, koji je prije nekoliko dana nakon napuštanja Hoffenheima potpisao za Guizhou Renhe. Upravo je Misimović bio posrednik u dogovoru Salihovića i kineskog kluba te je prepručio Seada.
Iako nije obavljao nogometne treninge, Zvjezdan je održavao svoju formu, tako da problema s uklapanjem u ekipu neće biti. Sjajni veznjak će za četiri mjeseca zaraditi oko milion dolara.
Za one koji su se možda ponadali da će Miske ponovo zaigrati za reprezentaciju BiH, od toga nažalost neće biti ništa. Misimović ne namjerava profesionalno igrati nogomet duže od četiri mjeseca, a pravo nastupa za Zmajeve je izgubio nakon što se morao odreći bh. državljanstva kako bi dobio državljanstvo Njemačke.
- DragonGirl
- Kontakt:
U prvi mah, kada su se pojavile špekulacije o povratku Misimovića, smatrala sam ih neozbiljnim i mislila sam da će to Baždarević ekspresno demantovati, između ostalog i zbog ovog s pasošem, međutim čitajući njegove izjave, pisala sam već o tome, nekako stekla sam dojam da on silno želi da se Miske vrati i pomogne mu, bukvalno samo što se tim riječima nije izrazio. Također, ne znam da li je izjava tačna, ali navodno je izjavio i da mu je Žili poslao upute za individualne treninge. Tako da, više od nekog mazanja očiju, ja ovo vidim kao Mešino hvatanje za nekakvu slamku spasa jer je svjestan u kakvom je škripcu s veznim redom i da bi mu Miske, u situaciji kakva jeste, itekako dobro došao. Što se tiče ovoga s pasošem, niko to nije ni spomenuo sada, tako da pretpostavljam da bi se ta papirologija, u ovom slučaju, mogla ipak brzo riješiti, tim više što živimo u vremenu u kojem se uz novac mnogo brže rješavaju mnoge stvari. Uglavnom, po Meši, sve je na Misimoviću.
Ne znam ja Zmajice sta je njemu u glavi i sta on misli ali papiri se ne dobivaju tako lako u BiH. Pa zar si zaboravila kosarkasa koji nije igrao EP radi slicnog slucaja. Pa kako sada mogu srediti Misimovicu papire za 15 dana? Oprosti ali meni ovo sve vuce na obicno mazanje ociju. Ili neznanje sto je jos i gore pa da puca ko Maxim po divizijiDragonGirl je napisao/la:U prvi mah, kada su se pojavile špekulacije o povratku Misimovića, smatrala sam ih neozbiljnim i mislila sam da će to Baždarević ekspresno demantovati, između ostalog i zbog ovog s pasošem, međutim čitajući njegove izjave, pisala sam već o tome, nekako stekla sam dojam da on silno želi da se Miske vrati i pomogne mu, bukvalno samo što se tim riječima nije izrazio. Također, ne znam da li je izjava tačna, ali navodno je izjavio i da mu je Žili poslao upute za individualne treninge. Tako da, više od nekog mazanja očiju, ja ovo vidim kao Mešino hvatanje za nekakvu slamku spasa jer je svjestan u kakvom je škripcu s veznim redom i da bi mu Miske, u situaciji kakva jeste, itekako dobro došao. Što se tiče ovoga s pasošem, niko to nije ni spomenuo sada, tako da pretpostavljam da bi se ta papirologija, u ovom slučaju, mogla ipak brzo riješiti, tim više što živimo u vremenu u kojem se uz novac mnogo brže rješavaju mnoge stvari. Uglavnom, po Meši, sve je na Misimoviću.
Kao ono prvi koga se sjeti odma daje izjavu zvat cemo ga pratimo ga. Ali evo nije daleko od popisa pa cemo vidjeti hoce li Miske biti na njemu.
mozda nekako ovako da pocenemo
............kolasinac.......
.........pjanic....lulic....
visca....................zec
............kolasinac.......
.........pjanic....lulic....
visca....................zec
- JohnCleese
- Kontakt:
Sanoubistvo je postavit Kolasinca na takvu neprirodnu poziciju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Još veće je staviti Hadžića.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nisam pobornik Hadzica ali sigurniji je Hadzic na zadnjem veznom nego trenutno ovakav Seo. Ja sam za Grahovca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Meša se strašno kocka sa ovim Hadžićem, svu podršku koju je imao će izgubiti zbog forsiranja ovog klena. Koji su razlozi, to samo on zna, sportski sigurno ne.
De ljudi malo ohladite sa Grahovcem.Iskreno govoreći i dok je igrao za mladu repku bio je igrač osrednjih sposobnosti.Ja lično mu želim sve najbolje ,da potpiše za Barsu i zgrne milione ali momka koji stvarno nema kvalitet za reprezentativni nivo staviti prvi put u jednu odlučujuću utakmicu u najmanju ruku je neozbiljno.Momak ni po čemu nije bolji od Anela ,a Kolašinac i povrijeđen je od obojice bolji na bilo kojoj poziciji,,,Imam utisak da na forumu neko spomene neko ime i odmah ga mic po mic mas nas počnemo gledati ko neko otkrovenje nekog heroja.Prizivali smo tako i Cocalića,Đurića,Štilića i još neke i šta na kraju,,živi prosjek ni bolji ni gori...više gori nego bolji.
- Gabon
- Kontakt:
aqarius je napisao/la:De ljudi malo ohladite sa Grahovcem.Iskreno govoreći i dok je igrao za mladu repku bio je igrač osrednjih sposobnosti.Ja lično mu želim sve najbolje ,da potpiše za Barsu i zgrne milione ali momka koji stvarno nema kvalitet za reprezentativni nivo staviti prvi put u jednu odlučujuću utakmicu u najmanju ruku je neozbiljno.Momak ni po čemu nije bolji od Anela.
Eto neka Hadzic pjevac ima kvaliteta za rep. nivo, Tinket kvalitet, talent itd..
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne znam, ne razumijem se nešto pretjerano u tu papirologiju, ali po svoj logici je neozbiljno izlaziti u javnost sa takvim izjavama, ako ne znaš može li se taj administrativni problem riješiti u zadanom vremenskom roku. Mislim da Meša takav ispad sebi ne bi dozvolio i zato kažem da je to vjerovatno moguće da je to u ovom slučaju brzo rješivo. Kao što kažeš spisak će pokazati hoće li ga biti. Ja lično sada mislim da neće, iako sam na početku mislila drugačije, ali ne zato što smatram da je ovo Mešina obmana nego zato što bi Miske time preuzeo na sebe veliku odgovornost, a pitanje je koliko se osjeća spremnim, i u slučaju lošeg ishoda bi vjerovatno bio krivac i time pokvario priču u reprezentaciji koju je on sam odlučio završiti na lijep način. Vjerovatno smatra da mu to ne treba.dubrovnik je napisao/la:Ne znam ja Zmajice sta je njemu u glavi i sta on misli ali papiri se ne dobivaju tako lako u BiH. Pa zar si zaboravila kosarkasa koji nije igrao EP radi slicnog slucaja. Pa kako sada mogu srediti Misimovicu papire za 15 dana? Oprosti ali meni ovo sve vuce na obicno mazanje ociju. Ili neznanje sto je jos i gore pa da puca ko Maxim po divizijiDragonGirl je napisao/la:U prvi mah, kada su se pojavile špekulacije o povratku Misimovića, smatrala sam ih neozbiljnim i mislila sam da će to Baždarević ekspresno demantovati, između ostalog i zbog ovog s pasošem, međutim čitajući njegove izjave, pisala sam već o tome, nekako stekla sam dojam da on silno želi da se Miske vrati i pomogne mu, bukvalno samo što se tim riječima nije izrazio. Također, ne znam da li je izjava tačna, ali navodno je izjavio i da mu je Žili poslao upute za individualne treninge. Tako da, više od nekog mazanja očiju, ja ovo vidim kao Mešino hvatanje za nekakvu slamku spasa jer je svjestan u kakvom je škripcu s veznim redom i da bi mu Miske, u situaciji kakva jeste, itekako dobro došao. Što se tiče ovoga s pasošem, niko to nije ni spomenuo sada, tako da pretpostavljam da bi se ta papirologija, u ovom slučaju, mogla ipak brzo riješiti, tim više što živimo u vremenu u kojem se uz novac mnogo brže rješavaju mnoge stvari. Uglavnom, po Meši, sve je na Misimoviću.
Kao ono prvi koga se sjeti odma daje izjavu zvat cemo ga pratimo ga. Ali evo nije daleko od popisa pa cemo vidjeti hoce li Miske biti na njemu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Znaci da je 'auf nimmer Wiedersehen'. Sada mu djeca komotno mogu reci da su Deutsche ili ti ga Piefkedubrovnik je napisao/la:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Plasirat cemo se mi bez Misketa, Salihovica, mirno spavajte ! 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Gabon
- Kontakt:
Dok Papketa, pjevaca Hadzica, Svrsica, Tinekta poslati na goli otokElegant je napisao/la:Plasirat cemo se mi bez Misketa, Salihovica, mirno spavajte !
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Gabon je napisao/la:Dok Papketa, pjevaca Hadzica, Svrsica, Tinekta poslati na goli otokElegant je napisao/la:Plasirat cemo se mi bez Misketa, Salihovica, mirno spavajte !
Emir79 na aparatima
Mene ne bi me cudilo da bude prijedloga da ako izborimo baraž, Mesa ode da nas tu vodi pravi strucnjak da ne riskiramo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Edincapitano, General505, Goalgetter i 34 gosta.